חנות צמר

nuftzi

New member
חנות צמר

שלום ושבת שלום! לאחר שנדבקתי בחיידק הסריגה, התחלתי לעבוד בקדחתנות על סריגות במסרגה אחת. אני מחפשת חנויות לסריגה כיפיות- שכיף פשוט להיכנס ולקנות בהם צמר, וגם מקומות שאפשר להשיג בהם בדי טריקו ולהפוך אותם לחוטי טריקו (לאחר מחקר מקיף הבנתי שהמקום היחידי למצוא חוטים כאלה הוא בצפון, אבל אנוכי מהדרום.. אם מישהי יודעת על קיומם של חוטים כאלה איפשהוא אני גם אשמח). אשמח לשמוע את דעתכן. תודה רבה
נופר.

limim

New member
קודם כל: אהבתי את הכתיבה שלך!

"אנוכי מהדרום" - איזה יופי! לא נתקלתי בהרבה אנשים שמתנסחים ככה... דבר שני: את יכולה להכנס לקישורים בפורום - יש שם כתובות של חנויות ולגבי חוטי טריקו: אני הזמנתי מהם וקיבלתי עם שליח הביתה. יש אפשרות גם למשלוח בדואר

nuftzi

New member
תודה!

תודה רבה
אני חדשה בתחום, אני אשמח אם תוכלי לשים לי קישורית שתחבר אותי לאותם קישורים או לחילופין פשוט להסביר לי.. שבת שלום ומנוחה.

בבאר שבע יש את בית הצמר והבד..החנות סיפורי בד

בדים נסגרה. החנות נמצאת צמוד לרחוב קק"ל ליד פלאפל אסולין. ממליצה בחום על החנות.

דגנית

New member
סיפורי בדים עברה לכתובת אחרת, ליד בנק הפועלים

בעצמאות 38, ממש ליד הכניסה לחניה. (לא יצא לי עדיין לבקר שם, אך אני יודעת שהיא נפתחה במקום חדש).

דגנית

New member
אממ טעות בכתובת.. ממש ליד בנק הפועלים..

לא זוכרת מה הכתובת המדויקת. בנק הפועלים בעיר..

natkh

New member
אין לך טעות

בכתובת, וזה ממש בכניסה לחניה מתחת לבנין של בנק הפועלים בעיר העתיקה.

mamaWitch

New member
לגבי בדיי/חוטיי הטריקו

חנויות יש בכל רחבי הדרום, גמני דרומית. יוצא לך להגיע לת"א? בכיכר המושבות (אלנבי פינת דרך יפו-ת"א) יש חנות של עודפי בדים. העודפים שם הם גלילים שלמים
יש שם המון טריקו וכל הבדים עולים 10 ש"ח למטר. המחיר נכון ללפני שנה וחצי, הפעם האחרונה שהייתי בת"א, אבל אם עלה זה בשקל שניים. - הזכרת לי שבשיטוטיי ברשת ראיתי הדרכה Make Tshirts Into Yarn. נזכרתי שכבר אז נראה לי מדליק. נראה לי שאני הולכת לנסות את זה. סופ"ש נעים

nuftzi

New member
תודה!

כן יוצא לי להגיע לת"א. את יודעת אולי מה השם של החנות? הקישור הזה נתן לי את המוזה
נראה בהחלט מבטיח! איפה את קונה בדרום? (אני מניחה שבב"ש).

mamaWitch

New member
אין לחנות שם
קשה לפספס אותה

היא בכיכר המושבות, בחלק הצפון מערבי של הבניין הפינתי שם בדיוק המדרכה רחבה מאוד, מספרים אי זוגיים גם של אלנבי וגם של דרך יפו-ת"א. אי אפשר לפספס כי בחוץ, נשענים על חלון הראווה ניצבים המוני גלילי בד. את חמרי הסריגה שלי אני קונה באילת... קשה לי להאמין שזה עוזר לך, אם כן אשמח לדעת שיש כאן עוד מישהי מהכיוון תהני

דגנית

New member
בבאר שבע יש צמר

בהובי לי - ברסקו ממש ליד חנות למטייל (קרוב לקניון קרית הממשלה) ויש את החנות של נטלי (סיפורי בדים)- ליד בנק הפועלים החדש בעיר, בהרצל 38, בכניסה לחניון התת קרקעי שליד הבנק. ויש עוד חנות ליד בנק לאומי בעיר, בשתיהן לא הייתי. את הצמר החביב שלי קניתי בהובי לי.. בהובי לי יש גם כל מיני בדים / מסרגות / חומרי יצירה למינהם.

רשימת החנויות הממולצות על חברות הפורום נמצאת

ב"הוראות הנבחרות" שבסרגל הכחול העליון. הרשימה מחולקת לפי ערים. אשמח תמיד לקבל עוד המלצות, בכל פעם שאודיע על רענון הרשימה.

עארח

New member
צמר בדרום

גם אני מהדרום ומבקשת להוסיף כי במדרחוב בעיר העתיקה ישנה חנות צמר בשם עידן, החנות מאדדדד ותיקה ושווה ביקור

שאבבי

New member
שתי חנויות צמר נוספות בב"ש

עידן חדש ואצל דניס, במדרחוב... מאוד נחמדים ומסבירי פנים..... וזול!

למעלה