תבחר כבר מה הכי זול, ותקבל את התמונות בדואר ואני יכולה להגיד לך שאלו עם המחירים הזולים - ההדפסות שלהם טובות! אני לא רוצה לעשות פרסומת אבל אני מדפיסה קבוע דרך אחת החנויות שם
על אולפני אסף . שירות מעולה התמונות מגיעות יום - יומיים אחרי ביצוע ההזמנה. ניתן לעשות מנוי ל 500 תמונות מה שמוזיל את עלות ההדפסה. וכמובן הם האתר עם דמי המשלוח הנמוכים ביותר. הזמנה עד 35 ש"ח 5 ש"ח דמי משלוח ומעל 35 ש"ח המשלוח חינם!!!
שקל לתמונה. יש אפשרות ל"כרטיסייה". כלומר: על כרטיסייה של 100 תמונות משלמים 0.85 לתמונה (סך הכל 85 ש"ח). על כרטיסייה של 200 משלמים 0.75 לתמונה. (סך הכל 200*0.75=195) על כרטיסייה של 300 ומעלה משלמים 0.65 לתמונה....
לאחר שהתאכזבתי מהרבה חנויות צילום במודיעין, הן בגלל השירות והן בגלל הטעויות שעשו לי, מצאתי חנות בשילת, אין לי מושג על הותק שלהם, אבל הם לחלוטין נותני שירות מעולים וכןנראים רציניים מאוד. החנות נקראת דיגיטל בר. בהצלחה
לאר שנים רבות של נסיון רע אני יכולה להמליץ על החנות החדשה פוטו סנטר במודיען ע"י הסופר (בקומת הקרקע) מחירים טובים עבודה טובה אבל מעבר לכול השירות חבל שאין יותר חניות מסוג זה נאוהה ממודיען