חנות צילום

אורי13

New member
חנות צילום

האם מישהו מכיר חנות צילום שניתן לשלוח אליה תמונות דיגיטליות במייל והם ידפיסו כתמונות? תודה

cr

New member
יש את בו ברגע - מצ"ב לינק

תוכל או לאסוף בסניף או משלוח

Lela

New member
מצטרפת להמלצה-קליקסנטר

הפיתוח היה מצויין, שירות אדיב, מהיר ומקצועי!

ממליצה לך על האתר הבא:

תבחר כבר מה הכי זול, ותקבל את התמונות בדואר ואני יכולה להגיד לך שאלו עם המחירים הזולים - ההדפסות שלהם טובות! אני לא רוצה לעשות פרסומת אבל אני מדפיסה קבוע דרך אחת החנויות שם

מולי 2005

New member
צילומים

כן במודיעין סנטר למעלה ליד המכבסה והבית קפה השירות אדיב והם מאוד נחמדים לבעל הבית קוראים צביקה ובכל בעיה הוא תמיד מוכן לעזור

a y a l u l a

New member
אני ממליצה

על אולפני אסף . שירות מעולה התמונות מגיעות יום - יומיים אחרי ביצוע ההזמנה. ניתן לעשות מנוי ל 500 תמונות מה שמוזיל את עלות ההדפסה. וכמובן הם האתר עם דמי המשלוח הנמוכים ביותר. הזמנה עד 35 ש"ח 5 ש"ח דמי משלוח ומעל 35 ש"ח המשלוח חינם!!!

0.75 אג' לתמונה זה המוןןןןןןןןן!!!

תסתכלי על הקישור מההודעה הקודמת שלי, יש שם חנויות שמדפיסות ב-0.52 אג' לתמונה ובלי מנוי!!!

Gal isr

New member
באוריינט אקספרס פיתוח דיגיטלי

שקל לתמונה. יש אפשרות ל"כרטיסייה". כלומר: על כרטיסייה של 100 תמונות משלמים 0.85 לתמונה (סך הכל 85 ש"ח). על כרטיסייה של 200 משלמים 0.75 לתמונה. (סך הכל 200*0.75=195) על כרטיסייה של 300 ומעלה משלמים 0.65 לתמונה....

יקר, יקר, יקר!!!!!!!!!!!!!!

הדפבתי השבוע 370!!!תמונות +7 הגדלות של 15*20, הכל נשלח אליי הביתה בעלות של 210 ש"ח!!!! (אהה והכל הגיע תוך יום!)

maris19

New member
חנות צילום

חנות צילום במודיעין סנטר, www.klikcenter.co.il

zeviko

New member
חנות צילום מומלצת

לאחר שהתאכזבתי מהרבה חנויות צילום במודיעין, הן בגלל השירות והן בגלל הטעויות שעשו לי, מצאתי חנות בשילת, אין לי מושג על הותק שלהם, אבל הם לחלוטין נותני שירות מעולים וכןנראים רציניים מאוד. החנות נקראת דיגיטל בר. בהצלחה

shiop

New member
חנות עם מחירים ובית טוכ

לאר שנים רבות של נסיון רע אני יכולה להמליץ על החנות החדשה פוטו סנטר במודיען ע"י הסופר (בקומת הקרקע) מחירים טובים עבודה טובה אבל מעבר לכול השירות חבל שאין יותר חניות מסוג זה נאוהה ממודיען

למעלה