חנות ציוד סקי

shahar1234

New member
חנות ציוד סקי

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות ביגוד סקי עבור גולש מתחיל , פעם ראשונה.
מעדיף לקנות על פני לשכור.
נדרש מעיל,מכנסיים,קסדה, כפפות וגוגלס.
איפה עדיף לקנות? אצל רובי באופ פיסט? או בסקימולטור חולון?
מספיק ציוד של שנה שעברה.
איפה המחיר משתלם יותר?

Maoz20

New member
רובי ובגדול....

אני באופן אישי רכשתי אצלו את רוב הציוד שלי וגם שולח אליו לא מעט לקוחות, עד היום כולם רק החמיאו על המקצועיות ,יושר ומחירים מצויינים.

תתחדש,
מעוז

asafar1

New member
רובי, כי אתה גולש מתחיל...

כדי שתתחיל ברגל ימין ( אפילו אם רגל שמאל היא הקדמית ),
הייעוץ הראשוני שווה המון, ורובי עושה את זה מכל הלב, כדי שקודם כל תהנה.
ממליץ בחום, ואצל רובי תמצא מה שמתאים לך, כולל מחיר משתלם לישראל, ובשונה מהרבה מקומות להתייעץ כאן לא עולה כסף, אבל להתאכזב מגלישה על ציוד לא מתאים... עולה הרבה.
אני לא היחיד שכבר פירגן לרובי בפורום, אתה מוזמן לבדוק.
בהצלחה.

natyh

New member
על השאלה השניה

מאד קל לענות תתקשר לשתי החנויות ושאל מה המחיר , אתה קונה מהחנויות לא מהפורום .
על השאלה הראשונה קל עוד יותר לענות סע לשתי החנויות בדוק את הסחורה , עשה סקר שוק ותדע .

אתה קונה לא הפורום , התשובה לשאלה בפורום תיתן לך מדד מי פופולרי יותר בפורום ,
לא לשאלה איזה ציוד עדיף .

tomersi

New member
אמנם אני קונה את כל הציוד שלי בחו"ל אבל...

לפני כמה שנים קניתי מרובי קסדה ואכן השרות היה מצויין והמוצרים באיכות מעולה.

shahar1234

New member
סקימולטור

את הציוד שלי קניתי בסקימולטור לפני כמה שנים. הייתה עסקה טובה.
למישהו יש מידע מה הולך שם היום?

שלום ותודה למפרגנים

הכי פשוט בעולם -נכנסים לקטלוג החנות החדש זה של הסיילים ורואים את המחירים ומה במלאי.

קטלוג העונה עוד לא מלא מכיוון שלא כל המוצרים כבר הגיעו ולכן אתה לא יכול לראות את כל הביגוד שיהיה השנה כולל חבילות ביגוד מקצועיות לסנובורדיסטים +הפתעה....

שווה לחכות, מצד שני אם אתה בחו"ל אז כנראה שניפגש רק על ההר.

בברכה

רובי

elotan

Member
אני הולך לטרוף לך את הקלפים

אבל למרות שמעולם לא קניתי אצלו, תבדוק את שרון מ ski4all

rendbend

New member
מחזק את החבר'ה, לך לרובי

הוא לא ידחוף לך מה שאתה לא צריך.
את הציוד הראשון שלי קניתי ברשת שלא אזכיר את שמה ושילמתי הון על ציוד מלפני שנתיים(באותו הזמן)
דוחפים לך את ברטון בכל הזדמנות ומי שיודע... סנובורדינג זה לא רק ברטון.
שנה אחרי החלפתי את כל הציוד שרכשתי ועלה לי חצי ממה ששילמתי בפעם הראשונה.

shahar1234

New member
עדכון

היי אתמול בחנות של רובי,
סהכ מצאנו את רוב הדברים שרצינו ובמחירים טובים- מעיל מכנסיים גוגלס ,כפפות, תרמי חליפה תרמית.
קצת התבאסתי שלא הצלחתי לסגור את כל חבילת הקניות שרציתי, לא היו קסדות ולא גרביים במידות.
רובי, מתי צריכות להגיע גרביים?
ושאלה אחרת, יש לי כמה זוגות גרביים של aztec , דיי סבבה בגלישה, לא שונות בהרבה מה HH שיש לי, אני שוקל לקנות אותו דבר גם לאישתי , כדאי לחכות לגרביים שלכם?

היי -מצטער שפיספתי אותך

גם קסדות{כמו שרצית-ואפשר לראות את חלקן בקטלוג} וגם גרביים יגיעו בשבועות הקרובים .
כמו שרבים יודעים אני לא מאמין במוצרים "סבבה" וכך גם בגרביים .
אני מזמן טוען שרוב האנשים מזלזלים בחשיבות איכות הגרב וקונים רק ע"פ מחיר גרביים תחת ההגדרה "גרב תרמית",גם אנוכי בעברי הרחוק לא הבנתי את ההבדל עד שפתחתי את החנות וחוויתי גרב טובה ממותג ידוע ואיכותי, יום אחרי כל מלאי הגרביים "סבבה" שהיו{8-10 זוגות} לי עפו לקופסת "מדידות הנעליים" בחנות שם הן נמצאות עד היום .

אז הנה מה חשוב בגרב ולמה גרב טובה תהיה חמה ונוחה יותר לאורך היום-

היא עשוייה חומרים סינטטים שיודעים לחמם באמת אבל גם לנשום.
היא מגיעה עד מתחת לברך -ולא יורדת משם כל היום !
כיוון הסיבים וקשיחותם תומך בכף הרגל ומייצב את הקרסול טוב יותר.
הן מרופדות יותר באיזורי לחץ וכוח.
הן יחזיקו מעמד שנים ולכן קניית גרביים טובות היא כמעט "חד-פעמית" ומבטיחה שימוש ארוך טווח.

ואחרי זה אני שמח לספר לכם שהשנה אוף פיסט מתכוונת לחתוך את מחירי שוק גרבי הסקי/סנובורד בישראל עם מחירים מקבילים לגרבי "דרק" {סליחה על הביטוי} ,חבילות גרביים לסקי לסנובורד,ילדים ונשים וכל זה מבית המותג K2 שאין צורך לסנגר עליו....

אז קצת סבלנות והכל יהיה בהחלט שווה לחכות.

איל שחר

New member
מסכים עם רובי לחלוטין. הסיבה היחידה לקנות

גביים "סבבה" היא בשביל לתת אותם.
אל תזלזל ועל תתקמצן.
יש לי זוגות "יקרים" שמחזיקים שנים וכל שצריך לחופשה הם שלושה זוגות וטיפונת אבקת כביסה בשקית קטנה.

HelloweeN

New member
ואני לעומת זאת ניסיתי כמה עשרות

זוגות גרביים, בעיקר של המותגים המובילים ש"אופנתי" להמליץ עליהם, ורובם ככולם היו לי לא טובות עד שקניתי גרסי ספורט של CHAMPION שעולות 15 שקל כל זוג ונמכרות בכל וול-מארט בארה"ב בדולרים בודדים (המקבילה של הגרביים עם הפסים בארץ, שהיו עולות פעם 3 ב-10) ומאז אני מבסוט.
הסיבה: רגישות לחומרים סינטטיים (שמהן עשויות מרבית הגרביים היום) שגרמה לתחושת הזעה לא נעימה וריחות רעים. רגישות זו קיימת בקרב כ-45% מהאוכלוסיה ורבים גם לא מודעים לה ביום יום.

בקיצור, זה ניסוי וטעיה ואין אמת אחת (בעיני לפחות) מוחלטת.

2 איזי

New member
נושא בעייתי

האם יש דבר כזה זול וטוב?
האם המותג תמיד מנצח?

כשאני רוצה להבטיח איכות אני קונה מותג. נכון שמשלמים עמלת לוגו, אבל אפשר לבדוק בקלות את הסטוריית איכות המוצרים וגם מקבלים אחריות מלאה.
לעומת זאת, אני נזהר ממוצרים שהם "כמו המותג" או "מיוצרים באותו מפעל" או "עודפי ייצור". גלשתי עם מישהו שקנה בארץ חליפה "כמו ספיידר, מיוצר באותו מפעל" ואחרי שעות בודדות בשלג התחת שלו כבר היה מים.

זה גם קיים בציוד? נגיד יש חברת בורדים סינית שמייצרת כמו ברטון או רייד?
שמעתם על מישהו שקנה כזה דבר והיה מרוצה??

נ.ב.
גם אני לא אוהב גרביים מחומרים סנטטיים

HelloweeN

New member
זאת שאלה מאוד מורכבת.

בגדול, תחום הסנובורד הוא תחום יחסית מצומצם (ביחס למוצרי צריכה אחרים) שאמנם יש בו כמה וכמה מותגים מובילים אבל גם עוד עשרות מותגים קטנים שאיכותם לא נופלת במאומה ולעתים קרובות אף עולה על אלו של המותגים הגדולים.
בתחום הקרשים, יש לך את המפלצות הגדולות: BURTON, מותגי מפעל ELAN שביניהם תמצא את ROME, NITRO, BATALEON, CAPITA, ACADEMY ועוד (כמובן שכל מותג משווק כ'מותג עצמאי') ונגיד LIB TECH - שאת אלו כולם מכירים. מאידך, יש לך אינספור סדנאות מקומיות שמייצרות קרשים מטורפים וסופר איכותיים כמו SENTURY, SMOKIN', STEP CHILD ועוד אינספור מותגים קטנים שבעיני, אוכלים את הגדולים עם כל ה"שיפורים הטכנולוגיים" שהם מוציאים חדשות לבקרים בלי מלח (בלי לדבר על העובדה שלעיתים קרובות, המותגים הגדולים "מאמצים" פיתוחים של דווקא של הקטנים).

בביגוד למשל - יש לך אינספור מותגים קטנים ולא פחות איכותיים שמייצרים אחלה של בגדים. אני באופן אישי עובד רק עם ביגוד גורטקס או בעל טכנולוגיה של GORE, ולרוב מדובר על הביגוד הכי יקר של כל המותגים. במקרה כזה, קל מאוד להשוות נתונים ולראות איכות גימור בעיניים. אני לא אתפלא אם יש נגיד בסין מותג סיני שאף אחד לא שמע עליו מחוץ לסין ושהוא נחשב טוב. אני כן שמעתי וראיתי מוצרי ביגוד של מותגים ניו זילנדיים למשל שמעולם לא שמעתי עליהם והם נחשבים ללהיט באזורים מסויימים.

האם המותג תמיד מנצח? זאת שאלה שאני מתמודד איתה יום יום בעבודה ולרוב, התשובה תהיה כן. למותג יש כח. פרסומי ושיווקי ופסיכולוגי, נוח למרבית האנשים פשוט להאמין למותג וזה מה שקורה בד"כ.
נקודת המחשבה שלך משתנה כשאר קם מותג מתחרה, שמתיימר להיות איכותי ומציע לך מוצר דומה, במחיר זול יותר ובתנאי אחריות טובים משל המותג הידוע, או לחילופין, אתה מקבל נקודת מבט שונה על מוצר כתוצאה מלימוד או הבנה או ניסיון אישי.
אני די בטוח שיש עוד מותגים שם בחוץ, ועובדה, החנות OFF PISTE התחילה לייבא משום מקום מותגים עלומים שבחיים לא שמעתי עליהם בשום מקום והם עושים רושם של מוצרים איכותיים במחירים טובים.

הייתי חייב להגיב לך-

"החנות OFF PISTE התחילה לייבא משום מקום מותגים עלומים שבחיים לא שמעתי עליהם "....

זה רק טבעי שבהעדר בארץ תרבות ומדיה סקי השם היחיד שכולם מכירים בסנובורד זה ברטון שמשקיעה הון עתק בפירסום ,חסויות לתחרויות ומחזיקה את הניבחרת הכי יקרה בביזנס...

ודרך אגב ELAN לא קיימים יותר ...

HelloweeN

New member
ומכאן מגיעה הברכה לצרכנים.

כמו שציינתי, זה שאני לא שמעתי על המותגים לא אומר שהם אינם טובים ו/או ידועים. לראיה, ישנם עשרות מותגים מקומיים בניו זילנד ואוסטרליה וגם באירופה שהם נחשבים למעולים ובאיכות סופר גבוהה ובמחירים לעיתים יותר יקרים מהמותגים הידועים.

HelloweeN

New member
אני עושה לאשתי את המוות.

אני נותן לה שנה, שנה וחצי גג

למעלה