חנות נעליים בעיר

עירני22

New member
חנות נעליים בעיר

אז ניסיתי לקנות נעליים בחנות בחובבי-ציון. היה שם קטע דוחה: בכמה הנעליים האלו? בשבילך...1000 שח... מה...? 370 שח? 280 שח? נו ? 160 שח ,נעשה לך מחיר. כל התנהלות הזו לוותה בשקט(מצידי), ובקולות רמים בליווי תנועות גוף קשות ודוחות. יצאתי מהחנות... קח ב=80 שח... יצאתי מהחנות וחשתי שלשם לא כדאי אי פעם לחזור.פשוט מביישים את הלקוח , גם אם יגיב בשקט =יביישו אותו. חבל שאלו האנשים המוכרים לנו נעליים בעיר.

עירני22

New member
אחד פרסי, לא חשוב מאיזו עדה../images/Emo13.gif

ולמי שלא הבין: נכנסתי לחנות נעליים בחובבי ציון . ההתנהלות של המוכר ,דמתה לשוק ,בזאר פרסי ,וכל זה נעשה שלא בטוב טעם. המוכר נהג בי בעצבנות יתירה ,למרות שעניתי בשקט ובעדינות . כל מטרתו היתה להעליב את הקליינט הפוטניאלי, לכן העדפתי שלא לקנות. חוייה לא נעימה, בלשון עדינה.

haimwe

New member
אוקיי הבנתי...

הגעתי למסקנה בכמות הזמן המועט שאני חי בו (17 שנים בערך...) והמסקנה היא שאי אפשר אף פעם לשפוט בנאדם לפי הרגע הנתון בו.. יכול להיות שהוא היה תחת לחץ עסקי, או נפשי, או דברים שקורים לו בבית.. עד שבנאדם לא נמצא בנעליים של בנאדם אחר הוא לא יכול להבין אותו.. שמע\י, אני 100% הייתי מתעצבן עליו באותו הרגע אבל אחרי שהייתי יוצא משם הייתי נרגע.. בכל זאת, אני לא בא להצדיק אותו וזאת בעיה אישית שלו שהוא הפסיד קליינט.. נגיד, היה לי מקרה לפני שבועיים בערך, שהלכתי לאכול בפלאפליה עם חברים שלי ליד הבי"ס שלי והעדפנו לקנות קולה אצל באסטה ליד כי זה יותר זול שמה, אז כשבאנו לזרוק את הזבל בפח של הפלאפליה הבעלים האידיוט הזה אמר לי שהוא לא מרשה לי לזרוק שמה את הבקבוק קולה כי לא קניתי את זה אצלו.. בנאדם חתיכת אידיוט, הפסיד ברגע 4 קליינטים אפשריים לעתיד... (היינו 4 חברה).. מה שאני בא להגיד זה, שאנשים לא ממש חושבים באותו הרגע שהם מגיבים למשהו, ולא תמיד אפשר לשפוט בנאדם לפי איך שהוא מתנהג.. במחילה, מקווה שהבנת.

עירני22

New member
../images/Emo11.gifלא זו הבעייה!

בחנות הנעליים המדוברת, עולבים בדרך קבע. זו לא פעם בודדת שהוא פונה בגסות, אלא זה הנוהג הרגיל שלו.

nסCrims

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח הפרסי הזה!@$!@#

אני מכירה אותו, יש לו 2 חנויות שם הייתי אמורה לקנות נעלים שכביכול עולות 300 ומשהו וכשברחתי לו מהחנות הוא צעק לי ברחוב ורדף אחריי "2 ב100!@#! בואי קחי!@#!@"

shloombee

New member
ההוא

שכאשר הראתי לו ש"כל מה שיש לי זה 100 שקל בארנק" ונפל מטבע של שקל, הוא אשכרה לקח אותו כדי לא להפסיד לי.

nסCrims

New member
חחחחחחחח זה כ"כ הוא!

בטח הנעליים עולות לו 10 שקל-_- אל תתנו לו למכור לכם נעל ב300 שקל תעשו טובה:S

איזה מעצבן זה!!!!!

אני גם לא מבינה את העינין. ממש מנסים להראות לך בכח שהם רוצים לעבוד עליך. כלומר קודם כל הם ינסו להציא ממך מחיר גבוהה ממה שהם באמת דורשים, ואולי יבוא איזה פראייר וישלם להם את המחיר הגבוהה שהוא דרש. גועל נפש

למעלה