חנות "משו"

טקי2

New member
חנות "משו"

איך הפכה החנות של הכל בשקל לחנות של הכל בשקל וחצי?
התבעסתי, והלכתי לקנות בדיוק את אותם הדברים בחנות של השקל בקייזר סנטר...

רחלילי

New member
אכן

שמעתי על זה לפני כמה חודשים וראיתי את זה בפועל השבוע.
אותם מוצרים בגדול כמו שישי בקייזר, ורחוק יותר לנסוע.
אישית, מאד אוהבת את השירות של החנות בשילת, ורכשתי שם המון מוצרים לפני איזה חודש לפני שהעלו מחירים. נעים שם להסתובב הרבה יותר מאשר בקייזר, בשילת יותר מרווח, ]פחות צפוף והחברה נעימים ומאירי פנים. אין ספק.
ובל נשכח שהמחירים באמת מגוחכים בשתי החנויות.
אבל בקיייזר זה אכן עדיין בשקל.

זאת עליה של 50% אחוז..אז נכון שזה

עדין זול אבל זה יוצא במצטבר יותר....אנחנו גרים קרוב (לפיד) אז הדלק יעלה לי יותר אבל אם צריכה כמות של דברים אסע לקייזר אפילו בשביל הפרנציפ...אפשר היה לעלות מחיר ל-1.20 ש"ח ולא ל-1.50

הם פוגעים בעצמם בצורה בוטה

אני מניח שהם יחזרו בהם אחרי שיראו שמדירים רגליהם משם אנשים.
העניין הוא שאנשים קונים שם לא פריט אחד וגם לא שניים, אלא עשרות רבות.

infimum

New member
גם החבר'ה בקייזר נחמדים

ושם הכל עדיין בשקל ...
ואמנם יותר צפוף אבל אני לא בטוחה שההבדלים במבחר עד כדי כך משמעותיים .
לאחרונה אני מוצאת שם את כל הפיצ'פקעס שאני מחפשת ...

ay01

New member
הייתי היום בשתי החנויות

ואכן זה מבאס שהכל עלה ל- 1.5 ש"ח וגם הקטינו את המשחקייה באופן משמעותי - חבל (ואנחנו עוד קנינו כרטיסיה, מזל שלילדודה זה לא משנה העיקר שיש בריכת כדורים ומקו רוץ ולקפץ).
התובנות שלי מהביקור היום:
1. החנות בקייזר צפופה יותר והשירות לא היה נעים. הבחור ישב בקופה התעסק עם הטלפון שלו ואפילו לא הרים את העיניים כששאלתי משהו.
2. המוצרים בקייזר אחרים (כמובן שיש ויש). הייתי צריכה הפתעות לגן ולא מצאתי משהו ראוי בעיני (סובייקטיבי כמובן) בקייזר.
3. בקייזר יותר זול אין ספק אבל המגוון גדול יותר במשו ואפשר היה לעשות גם השלמות של ממתקים במחירי מבצע.

סמייילי

New member
אני מאוד התאכזבתי

הייתי צריכה לקנות משהו בכמות גדולה (מעל 300 יחידות)
ההבדל במחיר יוצא מאוד משמעותי (150 ש"ח הפרש)
בסוף קניתי בקייזר, עם הצפיפות והכל.

יכלו לפחות להעלות מחירים לשקל וחצי, אבל מכמות כלשהי (נגיד 100 יחידות) להוריד ל1.20 ומכמות של 200 שיהיה שקל.

החנות בשילת הרבה יותר נעימה, אבל בהפרשים הללו אני לא יכולה לקנות שם כשיש חלופה זולה יותר..

ורדה 1

New member

לקוחות יקרים..

החנות בשילת (לשעבר מודיעין) היא חנות מתוך רשת חנויות המונה 17 סניפים ברחבי הארץ.
הרשת לא העלתה מחירים ב 4 שנים האחרונות למרות עליית המחירים במשק.
ההחלטה להעלות מחירים היא החלטה רשתית והיא נכנסה לתוקף ב 1.2.2013 לאחר הודעה של חודשיים ברשתות עצמם.

להנאתכם...החנות גדולה ומרווחת, קיים מגוון ענק של מוצרים, ונמשיך תמיד לשרת אתכם עם המון אהבה.

חג פורים שמח

מיקלול

New member
תודה על התגובה. אני מוצאת את החנות בשילת

דוקא פחות נעימה.
אמנם גדולה יותר אבל המוסיקה החסידית בקולי קולות מפריעה לי.
כל מוזיקה בקולי קולות מפריעה לי גם בחנויות בקניון.
לתשומת ליבכם, אבל זאת רק אני.
חג שמח

SWING4U

New member
זה מה שנקרא "תפסו תחת"

אני לקוח די גדול בהיקף הקניות (קונה למוסד מסוים וגם לבית) שהייתי עושה במשו, עוד מהתקופה שהם היו בקייזר ועוד לפני שהם בכלל הגיעו למודיעין. המעבר לשקל וחצי הוא אבסורדי בעיניי. אפשר להגיד "זה רק חצי שקל" אבל בקנייה גדולה ומצטברת מדובר על מאות שקלים ובמקרה שלי
אף מעבר לזה. במילים אחרות- העלאה של 50%!!! איזה עוד מוצר הייתם קונים או באיזו עוד חנות הייתם נכנסים אחרי העלאה של 50%?
אפשר להתחבא מאחורי האמירה ש"זה לא אני זו הרשת". אבל בפועל, כל פעם יש יותר ויותר מוצרים במחירים גבוהים יותר ואפילו השלט על המקרר שגם השתייה היא הכי זולה הוא לא נכון. ברגע שעברו למבנה גדול, נעים ורחב ככל שיהיה, והוסיפו כל מיני מוצרים בקטגוריה אחרת של מחיר- זו הייתה תחילת הסוף. משהו מהתמימות אבד, משהו מהתחושה שיש עסק שבאמת נושא את דגל הצרכן נסדק. כבר לא נשמע אם אותם אנשים באופוריה שואלים את עצמם או את העובדים "גם זה שקל"? (למרות שכתוב בכל מקום את הסיסמה "הכל בשקל".
לתחושתי הצוות עצמו גם נהיה פחות אדיב וקשוב אבל זה סובייקטיבי שלי ומבוסס בעיקר על ניסיון לאורך זמן. אולי יותר עמוס, יותר משלוחים ופריקת סחורה, אולי לא חסרות סיבות אבל בעיניי השירות בחנות הקודמת היה יותר טוב, החיוך היה יותר רחב. ואולי פשוט מרגישים שכבר לא צריכים להתאמץ
ושהלקוח בכיס שלהם.

יש אמת בדברי נציג החנות שהם הודיעו מראש על העלאת המחירים ובכך איפשרו למי שרצה לרכוש מבעוד מועד סטוקים בשקל לפני עליית המחירים.
אבל הם גם ציינו כמה פעמים בפניי שאמנם המחירים יעלו אבל גם תגיע סחורה הרבה יותר טובה ואיכותית. בפועל, עד עכשיו לא ראיתי משהו שונה ובטח לא משהו שמצדיק תוספת של 50%.

את כל הקניות שלי לפורים עשיתי השנה בחנות בקייזר, "ממש" קוראים לה.
נכון שצפוף ונכון שפחות נעים ויזואלית אבל חלק ניכר מהמוצרים הם אותם אלה שיש גם ב"משו".
ציינתי בפני העובד שאני לקוח שעובר מ"משו" אליהם מתוך זה שהם מוכרים בשקל וממה שהבנתי לא צפויים שינויים בהיבט של המחיר.

תודה ל"משו" על תקופה יפה, הצלחתי לשמח הרבה לבבות בזכות המוצרים בשקל.
צר לי על החמדנות של העוסקים בדבר (ה"רשת") הלוואי שהצרכן יצביע ברגליים ואולי מחירים יחזרו להיות כמו פעם.

חג שמח.

לייק,לייק,לייק....

אני ממש הופתעתי כי לא שמעתי על עליית המחירים, רק בקופה כשנתבקשתי לשלם 15 ש"ח על עשרה פריטים ולא הבנתי את החישוב של המוכר.
המוכר הפנה אותי לשלט בכניסה ואמנם היה כתוב בו הכל בשקל בגדול ואת המילה חצי בממש קטן....
לפחות שישנו את השלט שיבלוט לאנשים ישר בכניסה....

סמייילי

New member

מסכימה איתך לגמרי
יש הבדל בתפיסה של לשלם 7.5 שקלים על 5 פריטים במקום 5 ש"ח, לבין לשלם 750 שקל במקום 500... אבל זה עדיין אותה הבאסה.

המעבר לשילת, אפילו שהחנות הרבה יותר נעימה כבר היה בעייתי בגלל המרחק, ועכשיו עם ההתייקרות אני גם חושבת שזו בעיה עבורם וחבל, אהבתי מאוד לקנות שם.

yoyo10

New member
הייתי שם השבוע

קניתי בפעם האחרונה ממש הופתעתי לגלות תכננתי לקנות הפתעות לגן במקום 25 ש" שילמתי 37.5 זה משמעותי בעיניי טוב לדעת שבקיזר יש חנות בשקל

מצד אחד

New member
האמת גם אני הייתי שם השבוע וזה היה די מבאס...

לפי החישוב שלי על כל שלושה מוצרים שקניתי פעם היום אני מקבלת רק 2.

אבל אני אמשיך לקנות שם גם בגלל שבאופן אישי אני מעדיפה חנויות גדולות ומרווחות כמו סופר פארם ומגה. וגם מנסיון מר... אני מעדיפה תמיד לקנות ברשת.. מאשר בחנות שכונתית..
לפני כשנה בערך קניתי המון פריטים למסיבה בחנות ההיא "שקלמראקט" ונשארו לי 66 פריטים מיותרים. לשמחתי באתי והוא נתן לי זיכוי..
אבל הוא נשאר אצלי עד שבאתי יום אחד והבנתי שהחנות נסגרה.. וכך 66 ש"ח הלכו לפח!!! ואגב גם הוא התחיל בשקל וסיים כמו הכל בדולר.

לדעתי קצת התלהבנו מהעניין של השקל.. כשהייתי השבוע שכחתי לקנות שם צלופנים והיום בלית ברירה קניתי בפעמית סטור את אותו צלופן ב 2.5 וסרט מתנה די דומה ב 3 ש"ח והרגשתי שממש גנבו אותי..
ולגבי המוצרים בחנויות.. יש המון דברים זהים וזה מה שמעצבן...אבל יש במשו מגוון הרבה יותר גדול וכן ראיתי מוצרים חדשים ושווים (קניתי סלסלות נצרים מהממות). חבל שהעלו את המחירים
אבל לדעתי לא ירחק היום שגם השקל בקייזר יעלה את המחירים... חכו ותראו!

רחלילי

New member
לדעתי הם החליפו בעלים

יש לי הרושם שהחבר'ה הצעירים האלה הפכו לשכירים שם וכבר לא בעלי העסק, סתם תחושת בטן שלי.

למעלה