חנות מוסיקה ביפו

חנות מוסיקה ביפו

חברה סיפרה לי על חנות שנמצאת ביפו, לא רחוק מאבולעפיה. אבל היא לא ידעה להגיד לי מה הכתובת, או מה שם החנות, או מה מספר הטלפון שלהם. מישהו/מישהי מכיר ויכול לסייע? בנוסף, האם ידוע לכם אם החנות פתוחה בימי שישי? אגב, לפני שהצבתי את ההודעה, עשיתי חיפוש בהודעות קודמות, וגם בדקתי את המאמרים, ולא ראיתי אזכור לפרטים שאני מבקשת, לכן אשמח לכל עזרה. תודה מראש, הילדגרד (חדשה בפורום, אבל לא בריקודי בטן)

וידאו אלפא

זה ביפת 97. אני מניחה שהם פתוחים בשישי, למה לא? אולי תחפשי את הטלפון שלהם ב-144? מקווה שעזרתי וברוכה הבאה:) חגית

talaal

New member
הם פתוחים גם בששי וגם בשבת

רק ביום ראשון סגור. אכן רח' יפת 97, מעט אחרי צומת חג' כחיל, מול גלידה אנדריי.

tlingit

New member
ברוכה הבאה Hildegard ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
תוכלי למצא מידע במאמר הזה - שימי לב להערה שבסופו אני מזמינה אותך לספר לנו קצת על עצמך, למשל מה את אוהבת בריקודי בטן, איך את מתחברת לתחום וכו'

hadasa81

New member
חנויות הרבה יותר טובות,

אני חייבת להגיד שחוץ מוידאו אלפא יש עוד חנויות באיזור המרכז שבהן בניגוד לוידאו לאפא את יכולה לשמוע את הדיסק לפני שאת קונה ולא להמר,יש בשוק הכרמל דוכן ממש אחלה,אומנם לא מבחר אינסופי של דיסקים אבל מבחר מכובד מאוד והמוכר מבין במוזיקה ויודע לעזור לך למצוא מה שאת אוהבת,ובלוד יש המון חנויות מצויינות שאני הרבה פעמים הולכת לאכול חומוס בשבת בצהריים ואז קופצת לקנות 3 דיסקים ב-50 שקל,ז\שזה אחלה בילוי לשבת...

יורשה לי לחלוק על דעתך בעניין המוכר

אותי הוא רק ניסה למרוח, ולא ממש התרשמתי שהוא מבין גדול במוסיקה שהוא מוכר.

קודם כל - שוב, המון תודה ../images/Emo140.gif

חברה שלי ואני הלכנו לחנות הזו ביום שישי, וקנינו לא מעט דיסקים. נעזרנו בעיקר בהמלצות שמצאתי בפורום (אם כי את הרוב לא היה
). כמו כן, קנינו גם כמה דברים שאנחנו מכירות מהשיעורים. כעת לגבי מה ששאלת - אני מסיימת שניה של ריקודי בטן, ומברכת על הרגע שבו החלטתי והתחלתי ללמוד. הגעתי נוקשה מבחינה פיזית, עם שפת גוף מאוד לא נשית, ואני מרגישה שהתרככתי מאוד מאז שהתחלתי לרקוד. אני אוהבת מאוד את הרכות של התנועות, את העובדה שהן הולכות עם הגוף ולא נגדו. תנועות שנראות מסובכות מתגלות כפשוטות וטבעיות לגוף - וזה אחד הדברים המדהימים והיפים בריקוד. מעבר לזה, אני נחשפת כל שיעור למוסיקה שעושה לי טוב בנשמה, לנשים שאני מעריכה ואוהבת, ולאווירה שהיא מאוד מלטפת ומחבקת. יש משהו מאוד משחרר בריקוד - כל אחת, בכל גוף ובכל משקל, יכולה לרקוד.

למעלה