חנות לציוד אמנות

חנות לציוד אמנות

שלום, לחברה טובה שלי שהיא אמנית (בעיקר מציירת/רושמת) יש יומולדת ואני רוצה לקנות לה מתנה בחנות לציוד אמנות. למישהו יש המלצות על חנויות טובות באזור המרכז? והאם כדאי מתנה או גיפטכארד (בהנחה שאפשר לקנות כזה בחנות..) תודה לכל העונים!

zoareena

New member
קודם כל

איך בכלל תדע מה לקנות לה? חבל לקנות לה ציוד שכבר יש לה או מיועד למתחילים. אם אתה יודע באיזה כלים היא מציירת (שמן, עפרונות וכו') זה יכול להקל אבל בעקרון קצת קשה לבחור מתנה שתתאים לה אם אתה לא יודע מה יש לה או חסר לה. תמיד בכל מקרה נחמד לקבל כמה מכחולים איכותיים, בעיקר מכחולים גדולים במיוחד (30+) מהיקרים, הסוג שתמיד מתחשק לקנות אבל לא בא להוציא את הכסף מהכיס P: אם תגיד לי במה היא נוהגת לצייר אוכל להמליץ לך על משהו שיכול להתאים. באיזור המרכז יש חנות בדיזנגוף סנטר, מאי ארט. ויש את ארטא רק שאני לא יודעת איפה זה ממוקם בת"א. אם אתה מראשון אוכל להמליץ לך על חנויות באזור.

אני מקרית אונו

אבל יש לי נגישות לת"א ובכלל לאזור המרכז.. (אני בחורה..) חברה שלי ברמה די מתקדמת, היא מציירת הרבה שנים, גם במגמת אומנות בתיכון וגם אח"כ היא המשיכה.. (אנחנו עכשיו אחרי צבא..). אני יודעת שהיא אוהבת לצייר/לרשום (אני לא בטוחה איך זה מוגדר) בציפורן. אני מניחה שהיא גם למדה טכניקות נוספות במגמה. אז מה באמת כדאי לקנות ואיפה?

zoareena

New member
הממ, היא אוהבת בציפורן?

אופציה מעניינת יהיה לקנות לה סט של דיו בצבעים שונים לא רק שחור, הפתעה נחמדה ושימושית (כמובן אם אין לה). אולי גם כמה מכחולי קליגרפיה מקצועיים יהיה תוספת לא רעה, או סט ציפורנים איכותי במיוחד. יש לה איזה נושאים שהיא אוהבת במיוחד לצייר? ספר טוב בנושא מסויים זה אופציה נהדרת בעיקר כי הוא ישרוד שנים רבות ותמיד יכול להוות מקור השראה. ואממ אני מניחה שת"א הכי נוח? הבנתי שיש חנות אומנות טובה בשנקר, אבל לא יצא לי לבקר שם. אגב מתנה נהדרת לכל חובב אומנות זה סט קופיק מרקרס, סט של 12 עד 24 מרקרים יהיה מתנה נהדרת. אם את לא יודעת מה זה, הנה קישור: http://copicmarker.com/ זה טושים מיוחדים לציירים, יש להם אפקט דומה לצבעי מים והם פשוט תענוג לצייר איתם *-* (לי אישית יש גם כאלה, שווים כל שקל) הבנתי שמוכרים אותם בחנות של שנקר, לא ידוע לי מה המחירים אבל.

למעלה