חנות לפאנג שואי

• פותח הנושא ling1
  • פורסם בתאריך

ling1

New member
חנות לפאנג שואי

יש חנות של פנג שואי, שמוכרים כל מיני דברים שקשורים למשל: מפלי מים, תמונות וכו'? רק אתמול התחלתי לקרוא כל מיני כתבות על הנושא, ואני רוצה לנסות, הבעיה הגדולה שלי כרגע שאני מחפשת עבודה כבר מספטמבר ולא מצליחה, וקראתי על כמה טיפים בעיקר מפל מים או דגים. אני אשמח לשמוע עוד. תודה.

חגש שמח ling1! ../images/Emo104.gif../images/Emo166.gif../images/Emo164.gif|דו

אפשר למצא את המוצרים האלה,ועוד. בכל חנות מיסטיקה, או חנות של העידן החדש. התסכלי במאמר של הפורום על ה"באגואה ככלי עבודה" ... פירסי את המפה על הבית שלך וחזקי את איזור הקריירה וגם... את המוטיבציה. לפעמים צריך להתאמץ. טיפים: כדי לחזק או לתמוך בכל טיפ שתקבלי, כדאי בשלב ראשון "לעשות סדר" משמעותי בבית, ולפנות ממנו דברים שכבר אינם משרתים את מטרותיך, שעבר זמנם, ושעוצרים את הזרימה לתוכו. אלה גם הדברים שתופסים את המקום של הדברים החדשים שאת רוצה בחייך. כמו גם לשמור על מרכז הבית פנוי. אפשר לתלות תמונות שמסמלות את הכיוון שבו את רוצה לקבל עבודה אימרות שמסמלות את הדרך שאת רוצה הצבע של האיזור הוא צבע שחור מבריק ששיך ליסוד המים תמונות ופסלים של דגים, פריטים מזכוכית, קריסטלים, ומראות. חג שמח בהצלחה

ling1

New member
לא הבנתי

מה זאת אומרת לפרוס את המפה, באיזה דרך ??

או קיי. לא פשוט באינטרנט, אבל אנסה

הבית מחולק ל-9 אזורים שווים,מבלי להתחשב בחלוקה של החדרים בפנים. זו המפה שנקראת מפת הבאגואה. אלה הם האזורים: זוגיות תהילה שפע יצירה אדמה משפחה חברים קריירה לימוד הבאגואה פרוסה כך שהיא מקיפה את כל האזורים. אם הבית הוא בעל צורה לגמרי שלמה,ריבוע או מלבן, אז קל לפרוס אותה.אם לא, אז הפריסה קצת יותר מסובכת. הכניסה לבית היא תמיד איפה שהוא באזורים חברים/קריירה/לימוד. הדלת של הבית נמצאת באחד מהאזורים האלה.משם פורסים את המפה לכל הבית. ההתסכלות היא כאילו מלמעלה, או להסתכל על הבית בכללותו מדלת הכניסה. איך שיותר נוח מקווה שזה יותר ברור ערב נעים

למעלה