חנות יצירה

אלוש12

New member
חנות יצירה

אני מחפשת חנות לחומרי יצירה באזור חיפה והקריות , אולי מישהו יודע ? וגם רציתי להגיד תודה על הפורום שאני לא משתתפת בו בפועל, והלוואי שהיה לי זמן ! אך כעת לקראת החופש הגדול אני רוצה למלא את הבית בחומרים ולשבת עם הילדים. אודה למי שיוכל לספק אינפורמציה.

אני מכירה רק את פלסטלינה במוריה

ועוד איזה חנות בקניון לב המפרץ. אבל לא קניתי ולא מכירה עלויות.

mini25

New member
חניות יצירה ../images/Emo50.gif

יש חנות ברבמד . ישגם פנאי לי בצומת קרית אתה .זה יותר קרוב לאולם החתונות לא רחוק מישם . יש בלב המיפרץ יש מיספר חנויות בחיפה רחוב הרצל רחוב ארלוזורוב .עלי והצליחי.

חנויות יצירה

ספרי - בקרית חיים, מול הום סנטר (רח' האצטדיון). בקרית מוצקין - חיון - במתחם הרבמ"ד, עידן לאומן - ליד המזרקה (באמצע רח' משה גושן) בלב המפרץ - פנינת האומן אם אני לא טועה.. צומת קרית אתא - גן לי (חנות שמוכרת ציוד לגני ילדים). בחיפה, למטה בעיר, יש חנות נוספת שכרגע פרח לי שמה..

אלוש12

New member
פנאי לי בצומת קרית אתא

את מתכוונת למרכז ביג ? אני מכירה שם רק גן לי. ותודה לכל העונות. את החנות בלב המפרץ אני מכירה היא גם קטנה וגם יקרה. מישהו שמע על החנות עשר אצבעות ? ואיפה היא נמצאת ? שוב תודה.

גן לי עברו מעבר לכביש

הם כבר לא במרכז ביג. הם חזרו לחנות הקודמת שלהם. עשר אצבעות כמדומני נמצאת במרכז קסטרא.

mini25

New member
חנות בלב המיפרץ.

אם תבקשי הם נותנים הנחה תגידי להם ששלחה אותך תלמידה שלמדה אצל אלונה .בהצלחה . אוי סליחה גן לי הם עברו לצד השני ליד אולם חתונות . הם גם יתנו לך הנחה .ניזכרתי יש גם את סיפרי ליד הום סנטר .

mini25

New member
ניזכרתי עוד חנות אילן.במוצקין.../images/Emo42.gif

אני יושבת ומעתיקה ציור לצריבה וניזכרתי על חנות אומנם קטנה אבל גדולה יש שם הרבה דברים וגם אילן בעל החנות נחמד וישמח לענות על שאלותיך נותן בכיף טיפים החנות במוצקין קקל 17 ק. מוצקין טל 04 8713208 תלכח לא תפסידי . אין לי אחוזים פשוט אני קונה בחנויות האלה אבל אילן מקסים ונותן שרות ועצות וגם מבין בחומרים.

חנויות בחיפה:

פלסטלינה- ברחוב מוריה בעשר אצבעות-בקניון קסטרא נועה יצירה-במרכז חורב יוחי פרידמן-ברחוב העצמאות

למעלה