חנות יינות

Reshef 914

New member
חנות יינות

מישהו מכיר חנות פה באזור שאוכל למצוא בה מלאי וויסקי למכירה? ומבלי שייפרקו לי את הארנק? תודה

לא'דע איפה יש ויסקי למכירה, אבל....

לא כדאי להשתכר!! אם קצת פעם ב- זה בסדר,
אבל אל תקנה "מלאי ויסקי", לא מומלץ..

אמברון

New member
"כהלת" נסגר (אאל"ט)

במקומה יש שם עכשיו את "סנגם" המשופרת. דרך היין בישפרו זאת חנות מצויינת! לא יודעת אם יש שם וויסקי, אבל היינות שהם מחזיקים שם מאוד מוצלחים.

Reshef 914

New member
תודה רבה

אבל חלילה להשתכר, ויסקי נועד להנות ממנו לא להשתכר
וחוץ מזה, זה לא בשבילי, זה מתנה לחבר

Reshef 914

New member
הם פתוחים בשעה כזאת?

אני יודע שדי מאוחר אבל אני חייב חנות יינות פתוחה פה באזור עד למחר

cafesito

New member
באותו נושא בערך, איפה קונים בירה

בירות איכותיות בבקבוקים של 750מ"ל ו1.5מ"ל במודיעין, כבר שלושה חודשים אני סוחב בקבוקים מתל אביב על האופנוע. סורי לא הצגתי את עצמי, אורן, יחסית חדש במודיעין, עדיין מחפש מה יש לעשות בעיר בערב כשחוזרים הביתה. העיר תמיד נראית לי ריקה. יש מצב שאיזה פאב יהיה פתוח ב17 לחודש במודיעין לחגוג את סיינט פטריק דיי של האירים? כדי שנשתה גינס קרוב לבית?

Angel972

New member
יש לי גינס קרוב לעבודה ../images/Emo3.gif

רמת החייל בתל-אביב, פאב אירי ... (לא אפרסם את שמו שתפוז לא יכעסו עליי) אין פאב יותר טוב מזה בשביל לחגוג חג אירי

cafesito

New member
גם אני עובד ליד, אבל הפעם לשם שינוי

חיפשתי משהו ליד הבית. מה, כל פעם שארצה לשתות אני אשאר במרכז או ארכב שוב לתל אביב מהבית? גם אשתי מחפשת מה לעשות בערב ליד הבית ובינתיים לא מצאנו הרבה. אבל הדרך על האופנוע כל יום שווה את הכל...

chili3

New member
אנחנו חוגגים כל שנה בפאב האירי

ברח' הירקון בתל-אביב.

cafesito

New member
עוד לא הייתי שם, אולי מחר אסע לשם

אנחנו גרים בלוח העברי שזה רחוב שיוצא מסוף עמק האלה, אז ליגד סנטר לא כזה רחוק. אני אבדוק את המקום מחר. יש חוות דעת על המקום?

יש פאב מעולה באיזור

לא יודעת אם יש להם גינס, אבל מקום מומלץ ביותר!
era שמעת עליו? זה בליגד סנטר. ברוך הבא לאיזור!

../images/Emo46.gif כן. אני מצפה שאם מוחקים אותי

יואילו לומר לי זאת לפחות. אני חושבת שאני כותבת פה מספיק זמן ואי אפשר לחשוד בי שאני מפרסמת משהו. תהיו בריאים.

yoelth

New member
../images/Emo24.gifהמפוזרת - אם מחקו אותך -

הצטרפת למועדון מאוד יוקרתי שאני היו"ר והמייסד שלו

למעלה