חנות חנות חנות!

frank n furter

New member
חנות חנות חנות!

חזרתי הרגע מקניון M הדרך ומצאתי שם חנות עם כל מיני דברים מהמזרח ודברים מיסטים יש בחנות קלפי טארוט, ספרים, קטורות ועוד מלא דברים ועכשיו לקראת פסח הכל שם בחצי מחיר (!) רוצו להצתייד ןלוריית´... אם אתה מחפש גלימה, אני פשוט קניתי שם גלביה שחורה... פתרון מעולה

frank n furter

New member
אוקי ניסיון אחרון

תקפוץ! קדימה! למעלה! קפוץ! קפוץ! קפוץ! אההההההההההה }

pirtza

New member
באמת אחלה של חנות

כן ...אני גרה ממש קרוב לשם ואני נמצאת שם די הרבה
ואני גם ממליצה ללכת לשם.. מקווה שתהיו שם בקרוב pirtza

dopey_wizard

New member
איפה זה ???????

מה המיקום? מה זה הקניון הזה ואיפה הוא? ---> דוד אה, ועד מתי המבצע?

pirtza

New member
המיקום

שלום! אני לא שמתי לב למבצע הזה...אבל אני אסתכל מחר...בכל אופן...הקניון לנמצע על כביש החוף ואם אתה יודע איפה זה בית חרות אז זה שם...ואולי יהיה לך יותר פשוט חוף בית ינאי...זה קרוב גם לשם... אני מקווה שתמצא את המקום pirtza

dopey_wizard

New member
טוב! לא הבנתי כלום!

תסבירו לי בבקשה איך אני מגיע לשם מראשון! ---> דוד

frank n furter

New member
אין לי מושג איך מגיעים מראשון

זה בערך עשר דקות משפיים בכיוון צפון... זה ליד בית הפנקייק אם אתה יודע איפה זה

מה פתאום!!!!

שפיים זה בערך 20 דקות נסיעה מכפר יונה (ליד נתניה איפה שאני גר)!!!! ולקניון M הדרך לוקח בערך 10 דקות לגיע מנתניה-כפר יונה עד לקניון! הקניון הוא מול חוף ינאי

the real cOSHi

New member
אני גר בנתניה ו....

תראו איך זה הולך, הקניון ממוקם על כביש החוף אם תמשיכו לנסוע על כביש החוף צפונה משפיים תגיעו לשם מה ששחרחר מדבר עליו זה שהוא בא מכיון הכביש הישן שפונה לחדרה

frank n furter

New member
בידיוק

והכל שם בחמישים אחוז בגלל פסח אז זה בטח עד סוף פסח... מאוד כדאי אפשר למצוא שם טארוט במשהו כמו חמישים שישים שקל

pirtza

New member
זה 20 דקות

ורק כדי שתדעו...זה 20 דקות... ואני אומרת את זה בתור אחת שגרה 3 דקות הליכה מהקניון pirtza

The Wraith

New member
כן למה לא בעצם

באותו זמן אני יכול לנסוע לקופנהאגן בשביל תחליף-לחרב!

The Wraith

New member
תן לי להסביר לך משהו

אני לא קרוב לאזור הזה כל כך ואם כבר אני איאלץ לנסוע לחנות רחוקה - בהתחשב במצב הבטחוני שלנו כיום - אני אעשה זאת בשביל גלימה *גלימה* ולא בשביל תחליף.

The Wraith

New member
תן לי להסביר לך משהו

אני לא קרוב לאזור הזה כל כך ואם כבר אני איאלץ לנסוע לחנות רחוקה - בהתחשב במצב הבטחוני שלנו כיום - אני אעשה זאת בשביל גלימה *גלימה* ולא בשביל תחליף.

pirtza

New member
עכשיו חזרתי מהחנות

שלום עכשיו חזרתי מהחנות ויש לי משהו להגיד... החנות י-ק-ר-ה גם אחרי ההנחה בימיוחד אם אתם רוצים ספרים...אני פחות בדקתי בקשר לדברים האחרים...חבילת טארוט אחרי הנחה עולה בסביבות ה100 ש"ח אבל יש שם כמה סוגים ממש יפים למי שמעוניין... בכל אופן אם אתם רוצים קטורות אז יש שם.... אבל ספרים תלכו לקנות בסטימצקי... שלכם pirtza

למעלה