חנות חדשה.... !

חנות חדשה.... !

מצאתי ברעננה חנות חדשה וחביבה עד מאוד.. יש להם מכנסיים (אמנם רק שניים-שלושה סוגים, אבל בכמה צבעים) עד מידה 8.(אני חושבת שזה סביבות 50) וחולצות עד אותה מידה.. המבחר במידות הגדולות יותר לא גדול, אבל היה שווה.. בעל המקום (שהיה מקסים- משה שמו) אמר שבקרוב הם יקבלו גם סריגים גדולים .. קניתי 3 זוגות קורדרווי מדליקים בבורדו, שחור וחום כהה, ב-240 ש"ח.שלושתם. (יש גם בבז', ירוק ואפור) קוראים להם "קלאב אופנה" והם יושבים מול קניון רננים.

DREAM111

New member
שרון יקרה

מה שלומך
תגידי יכול להיות שנעלמת לאחרונה
תתחדשי על הקניה ונשמע כחנות חביבה. יקרתי יש לך את הכתובת המדוייקת שאוכל לכתוב את הפרטים במאמרים

דרימי ../images/Emo24.gif

אכן נעלמתי קצת, כי עבור עלי שבועות מטורפים.. שבוע אחד רצנו עם אוש בין מיונים לרופאים וכו'.. אח"כ נתקעתי עם מלא לימודים וממ"ן להשלים..(שכמובן השארתי לרגע האחרון ואז כש"התמלא " לי השבוע, נשארתי כמעט ללא זמן) ולבסוף נאלצתי להשלים פה בעבודה את כל מה שלא עשיתי בשבועיים האלה.. אבל עכשיו אני בסביבה
ושכחתי להגיד שגם קיבלתי תיק קטן חמוד מתנה בקניה ב'קלאב אופנה' (נדמה לי שמקבלים בקניה מעל 100 ש"ח.. ) כתובת:החרושת 32 א.ת רעננה (מול הכניסה המזרחית לקניון רננים) והפלא ופלא, כשהלכתי לחפש את הכתובת, גיליתי שיש להם גם סניף בפתח תקווה: רח' אלכסנדר ינאי 6 אזה"ת סגולה. והנה אפילו טלפונים: רעננה- 09-7463920 פ"ת- 03-9300562 ופתוח עד 22:00 באמצע השבוע- שזה יתרון אדיר לשכמותי..

DREAM111

New member
היי שרוני

אז קודם כל אני מאוד מקווה שאוש עכשיו בסדר ומרגיש טוב. המון בריאות. לגבי החנות אני מאוד שמחה על המידע ונשמע שהם אחלה של חנות ויחס נעים ומפנק. אני ארשום את הפרטים למעלה יותר מאוחר כדי שעוד בנות תוכלנה להנות גם כן.

למעלה