- חנות חדשה Stella and Lori

Stella and Lori

New member
- חנות חדשה Stella and Lori

שלום לכולם מצורף קישור לחנות החדשה של המותג שלנו. מותג למוצרי עור One Of A Kind נשמח מאוד לשמוע תגובות ולקבל טיפים לכיצד ניתן לקדם את החנות תודה Stella and Lori http://www.etsy.com/shop/StellaandLori

לימיצ

New member
ברוכות הבאות, ובהצלחה!

לגבי השם של הפריטים- היתי מתחילה עם המילה WALLET ולא עם השם היצירתי שלו... שימו לב לרשום גם מידות באינצ'ים, רב הקהל שלכן משתמש במידות אלה ולא בס"מ. הייתי מראה אותי גם קלוזאפים של חלק מהמוצרים בחלק מהתמונות, ואפילו תמונה או שתיים של איך הארנק נראה מבפנים כתמונה ראשונה. זה ישנה את מראה החנות שלכן אבל יתן אינפורמציה מידיית למי שליכנס אליה גם איך זה נראה מבפנים. בהצלחה! לימיצ

onor

New member
חנות מקסימה!

אהבתי מאוד את הארנקים. לדעתי חסר תמונות קלאוז אפ של הארנקים.

Stella and Lori

New member
תודה

תודה רבה. בעתיד הקרוב נוסיף תמונות. אם כי ניתן לעשות קלוז אפ כשנכנסים לתמונה. התמונות באיכות גבוהה

glassarah

New member
החנות חמודה, הכיתוב בעייתי בעיניי

קודם כל, המסר הראשון שאני מקבלת משיטוט בחנות זה not perfect שחוזר על עצמו כל הזמן - אני מבינה למה הכוונה אבל זה לא עובר טוב, זה מעלה אסוסיאציה של חנות שמוכרת מוצרים סוג ב'. בתור קונה הייתי חושבת לעצמי, מה לא מושלם במוצר הזה? האם כשאני אקנה אני אגלה שהתפרים עקומים או שיש עליו כתמים או משהו? אני לא חושבת שזאת אמירה שכדאי להשתמש בה. אחרי זה יש הרבה " products that are individually-tailored and constructed to his or her specific needs and dimensions. A unique expression of individuality". סלוגנים נחמדים, אבל זה נשמע קצת תלוש ולא קשור כי זה לא מה שרואים בחנות, בחנות רואים מוצרים שחוזרים על עצמם בדיוק, רק בצבעים שונים. האם הכוונה ב-"individually-tailored and constructed to his or her specific needs and dimensions" זה שאתן מקבלות הזמנות מיוחדות? אם כן, אז כדאי לתת מידע לגבי זה ואולי גם דוגמאות. באופן כללי, בכתיבת תיאורים לאטסי אני מאמינה שצריך יותר לדבר לקונים פוטנציאלים בגובה העיניים. כשהם קוראים את התיאורים הם שומעים את הקול האישי של היוצר, וצריך לחשוב איך הקול שלנו יכול להישמע להם. כדאי לתת מידות גם באינצ'ים ולא רק בס"מ - להרבה אמריקאים אין מושג מה זה סנטימטר.

Stella and Lori

New member
תודה

גל תודה על ההתייחסות הרצינית. נלקח לתשומת הלב

E i t a n 47

New member
מחיר המשלוח גבוה

אם המשלוח מישראל ,אין סיבה שלקוח מקנדה ישלם יותר מארהב. זה נכון גם לגבי לקוח מאוסטרליה וגם מברמודה.....הם פשוט לא יקנו. דבר שני :אתם צריכים לעודד שיקנו יותר מפריט אחד. אז למה לקחת מחיר מלא על משלוח בצרוף פריט שני...... לדעתי דולר בודד מספיק . המוצרים יפהפיים ואתם תצליחו

crit

New member
ממש לא כך - משלוח לאוסטרליה יקר יותר ממשלוח

לארה"ב ולאירופה, והם לגמרי מודעים לעניין. ואם מוצר שני מקפיץ את המשקל למחיר קבוצת המשלוח הבאה, הרי שאחד דולר לא יכסה את המשלוח

RolyzCreations

New member
מחיר המשלוח לאוסטרליה יקר יותר, אבל במעט

בטח שלא פי 2, וגם הקפיצה לקבוצת המחיר הבאה היא לא פי 2. חבל לפספס מכירות בגלל שלקוח ירגיש שעובדים עליו עם מחירי המשלוח. המחירים של המוצרים שלה לא זולים, עדיף לשקול להוסיף למחיר עוד דולרים ספורים כדי לכסות את המשלוח, אם הוא באמת יקר כל כך.

crit

New member
לא מסכימה איתך - אנשים יודעים כמה

עולה משלוח והיא גובה בהחלט מחיר סביר על משלוח - 3.5 דולר לארה"ב, שזה ממש זול ו-7דולר לשאר העולם וזה בלי לקחת בחשבון מחיר אריזה וכו' שעל זה התקשקשנו בשרשור אחר... סתם בצורה אקראית, מתאילנד לכל העולם הם גובים על משלוח ארנק 13 דולר. לעומת זאת בגלל שהמוצר שלה יקר בהשוואה למוצרים מקבילים הנמכרים באטסי לא כדאי שתעלה את מחירם. מנסיוני עם האוסטרלים הם יודעים שהמשלוח אליהם יקר יותר - זה עובד גם הפוך, הם בד"כ גובים 12 דולר על 250 גר

anemoneJ

New member
חנות מקסימה

תמונות מדהימות ? באיזו דרך צילמתם? יצאו מקצועיות מאד.

למעלה