חנות זולה למתנות

2 בריבוע

New member
חנות זולה למתנות

התחילו ימי ההולדת בגן.חובה.כל אחת מהתאומות רוצה להביא מתנה. מחפשת המלצות על חנות זולה ואיכותית באיזור השרון.

לחגיגה בגן? למסיבה בבית?

מהניסיון שלי - הכי טוב למצוא חנות באזורכם עם מדיניות החלפה טובה, ונוחה. (אצלנו למשל, הפיראט האדום מחליפים כל מוצר שנמכר אצלם, גם אם אין חשבונית או תו החלפה, ובתנאי שהוא לא פתוח / פגום, ולא מזוהה שנרכש בחנות אחרת. אם יש חשבונית או תו החלפה הם יחליפו או יזכו לפי המחיר שנרכש. אם אין - הם יחליפו לפי המחיר באותו יום.)
אם מצאת אחת כזו - אפשר לעשות "סטוקים" - לקנות הרבה מתנות במבצע, ולתת אותן. ככה אפשר לקנות משחקים שבדרך כלל עולים מעל התקציב שאת רוצה להוציא.

בנוסף, ברשת "מקס סטוק" יש צעצועים ומשחקים נחמדים מאוד ובמחירים זולים. אצלנו בגן חובה הלהיט לחגיגות בגן היה חוברות עבודה של "בוקי" - מנקודה לנקודה, מבוכים וכו' (שעולות בדרך כלל 15 ש"ח ומעלה, ואני קניתי אותן ב-2.5 ש"ח).

2 בריבוע

New member
הכוונה ל

מתנה לילד היומהולדת....הוזמנו ליומהולדת בבית של... וצריכות להביא מתנה.

שלישה6

New member
אני קונה בחנויות עודפים מתנות לימי הולדת

אחרי ששנים אספתי מתנות וקופסאות של משחקי למידה, ולמדתי שההורים לוקחים את כולן אחר כבוד ומחליפים אותן, עברתי לקנות בחנויות עודפים של פוקס בעיקר. יש שם תמיד שלושה פריטים בשלושים שקלים, הביגוד נוח, יפה ולרוב קולע לטעמם של ההורים, אפילו אם בגזרת ביגוד לגן, שתמיד צריך.
&nbsp
לאור המסקנות הקודמות, לדעתי גם כשהילדים יגדלו, אני חושבת שאמשיך להתרכז בביגוד, לפחות לחברים הפחות קרובים שלהם.

תעברו לסטוקים של מבצעים

כמו שכתבתי קודם - שווה למצוא חנות עם מדיניות החלפה נדיבה, ולרכז את הקניות בה.
גם לחנויות הסטוק למינהן ("מקס סטוק", "הסטוק") יש דברים יפים ונחמדים במחירים שווים.
אני קונה הרבה במבצעים - ערכות יצירה, ספרים...
בגן חובה הלהיט שלנו לימי הולדת אחר הצהריים היה ספרי בישול לילדים (סדרת "שמח במטבח"), ספרי אורגמי, וערכות לבניית מכונית מונעת על ידי גומיה. קניתי כמות וארזתי יפה. ככה בכל יום הולדת יכולתי לשלוף שתיים ולתת.

במבצע בפיראט האדום

לפני כשנה. עלה 15 שח במקום כמעט 50. אז קניתי כמות (בכמה רכישות. כי הם לא הרשו יותר מ-5 בפעם).בכלל, כשאני מוצאת מבצע טוב למתנות - אני קונה סטוק

למעלה