חנות דיסקים

wwICEww

New member
כן...

מודיעין סנטר קומה ראשונה.... יש חנות דיסקים...

הי!

זה מה שיש...רק אם הוא נורא רוצה דיסקים מקוריים...u know... אם הוא מוכן להתפשר על פחות מזה- שילך לשוק בשילת בשישי...

Dragon Roar

New member
75-80 שקל זה יקר.

אני לא מצאתי מה שרציתי. לא שהייתי משלם מחיר כזה.

Damage Girl

New member
דרגון...

מי אתה? חוצמזה, רוב הדיסקים המקוריים עולים ככה... אין מה לעשות! מה, לקנות צרובים? זאת שחיתות ופשוט חוסר הערכה למוזיקה!

דרגון זה.....

אלון לובין שלמד איתך באותה הכיתה שנה שעברה... ואני..... אחת מהחברות שלךךך ואוההבת אותך הרבה דסי!!!!!!!

Damage Girl

New member
דרגון...

מי אתה? סתם סקרנית כי אתה מהשכבה שלי... כנראה
חוצמזה, רוב הדיסקים המקוריים עולים ככה... אין מה לעשות! מה, לקנות צרובים? זאת שחיתות ופשוט חוסר הערכה למוזיקה!

Dragon Roar

New member
היי הדס

זה אלון.:) אני דווקא ראיתי חנות בשם "צליל". היא לא במודיעין אבל זו דוגמא למחירים סבירים. יש שם יותר מבחר והמחירים הם 50-5 שקל. גם לגבות מחיר יקר על מוזיקה לא ממש "מעשה צדיק" (קראי לזה איך שבא לך)

Damage Girl

New member
היי אלון! היי מרי... אני אוהבת

מוסיקה ישראלית!! רוק וגם רגאיי כלומר שוטי הנבואה וכאלה וכל להקות הרוק השונות הישראליות... חשבתי שאתה יודע! מוסיקה ישראלית שולטת!!! ומזרחית זה חרא מוסיקה.. לטעמי לפחות... ובאנגלית רוק... וואי אלון לא ידעת ישאתה אוהב את קווין! הן אחת הלהקות הכי טובות שיש... יותר נכון היו... הדס... _______________________________________

Dragon Roar

New member
כן, זו הלהקה שאני הכי אוהב. כמובן..

שיש עוד. EUROPE אמרתי ALPHAVILLE אני גם אוהב.. הםםם.. מה עוד? בקיצור 70-80 גם 60 זה בסדר. בעברית אני אוהב את ברי.

Damage Girl

New member
ברי? וואי...

ברי שולללללללללטטטטטטט! לא ידעתי שאתה אוהב כזאת מוסיקה טובה לובין!

cfan

New member
נו באמת..

אם זה דיסק שהם מזמינים מאיפה שהוא, הם עוד צריכים להרוויח מזה משהו.. ויש שם איזה מקום עם דיסקים דובדבן או משהו.. שזה ב50 שקל.. וחוצמזה.. בחנות המסריחה הזאת אין כלום, אלא אם כן אתה מעוניין לקנות את הדיסק החדש של שרית חדד או משהו בסגנון..

cfan

New member
נראה לי זה לא ממש בעייתי למצוא שם

קווין.. אם אתה רוצה, נראה לי יש לי איזה איפהשהוא משהו של קווין.. אני יכולה למכור לך..

א.א.אפל

New member
המחירים בחנות מעט גבוהים

אבל זה תלוי למה משווים. שוק הדיסקים המקוריים הוא מוזר ומקרה שבו אפשר לקנות את אותו מוצר בדיוק בחצי מחיר בחנות אחרת הוא לא נדיר. בסה"כ המחירים בחנות דומים לאלה שתמצאו בחנות ממוצעת בת"א. אני לדוגמה קניתי את האלבום הראשון והשלישי של מופע הארנבות של ד"ר קספר, כל אחד ב-50 ש"ח, וראיתי בחנות בירושלים ששכחתי את שמה (אולי נטע תעזור לי?) את שניהם ב-40 ש"ח...

למעלה