חנות דיסקים זולה

חנות דיסקים זולה

התחלתי לאחרונה להצטייד בדיסקים חדשים מהחנויות (לא בקאזה!), מישהו מכיר אחת נחמדה ולא יקרה ?

האוזן השלישית???

אחת החנויות היותר יקרות שביקרתי בהן. יש בה אמנם מבחר מצויין ודיסקים נדירים, אבל חנות דיסקים ממש ממש זולה זה דיסק סנטר בדיזינגוף סנטר. יש שם מחירים ממש זולים כי הם קונים בכמויות ממש גדולות. לדעתי עדיף ללכת לשם אם מחפשים דיסק נפוץ

בלו הדב

New member
הג'אנק((:)

החנות דיסקים הכי איכותית וטובה שקיימת---- יש להם גם את הדיסקים הישנים ביותר וגם אם אין מה שאת צריכה,את מבקשת והם מזמינים בשבילך ישר..ואחרי שבוע יש כבר, והם אפילו מתקשרים להודיע לך חחח סתם אולי זה ככה בעוד מקומות--אין לי שמץ.... אבל יש להם אחלה דיסקים ולא יקר בכלל

בלו הדב

New member
ממ אני יודעת שיש את זה...

בקריית ביאליק ובחיפה אולי יש בעוד מקומות אין לי שמץ.... חח מקווה שעזרתי איכשו
ואהבתי את החתימה...חחחח

sinronit

New member
הג'אנק בקרית ביאליק נמצא

ברחוב דפנה 8. קל מאוד להגיע לשם: בצומת צבר ימינה, ממשיכים ישר ובכיכר השנייה שמאלה. זה ממש אחרי הפנייה...

בדיוק!

התו השמיני ברחוב שמאי בירושלים זולה ביותר,אולי אפילו הזולה ביותר בתחומה:) הדיסקים כמובן מקוריים :) אם תרצי שאברר לך על עלות של דיסק מסויים אני מניחה שאוכל בקרוב :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מאוהבת אחותי!!!
חחח החתימה שלך גאונית!! את יודעת שגיליתי למה התו השמיני כ"כ זולים? טוב האמת שזה מסובך..... אבל יצא לי לדבר עם מישהו מאוד חכם שהיה עובד שם עד לפני כמה שנים והתברר שהמנהל שם מניאק חושרמוטה ושהמניעים למחירים האלה לא בדיוק טהורים....
חחח אבל! למי אכפת....

עוזיג

New member
מוזיקה-נטו

יש חנות נחמדה בשם מוזיקה-נטו בלונדון מיניסטור בת"א.יש להם גם אתר מצוין לכל אוהבי המוזיקה: www.musicaneto.com מומלץ בחום

למעלה