חנות בETSY - אשמח לתגובות

ShuliDesigns

New member
שיפור של התמונות

עבודות מקסימות!
לדעתי הצילומים עם הרקע של העציצים לא עושה טוב לתמונות, כדאי לצלם על קיר ואו על רקע אחיד. לדעתי אין צורך לכתוב את כל המילה באותיות גדולות CANVAS . אהבתי את הסימניות. בהצלחה רבה!!!

RolyzCreations

New member
ברוכים הבאים

קודם כל (כמו תמיד) - תמונות, תמונות, תמונות!
הרקע הרועש לא מתאים לתמונות המילא צבעוניות.
התמונות שכאילו תלויות על הקיר - נראות בדיוק כך - כאילו.
הסרט "top product" מיותר לגמרי. יופי שאתה מכתיר את המוצרים שלך בעצמך, אבל תן לאחרים לעשות זאת.

יש לך די הרבה שגיאות באנגלית. תן לדובר אנגלית שיעשה לך הגהה.

תציין מידות באינצ'ים. רוב קהל הלקוחות באטסי הם אמריקאים.

המשפט הזה נותן לי תחושה חנפנות יתר
I truly enjoy working closely with my clients. I would be glad to walk you through the ordering process or hear any unique ideas you might have of your own!

הסימניות - לא בכולם אתה מציין בתאור ממה הן עשויות. ובאלו שאתה כן מתאר לא ברור אם מדובר בחימר רגיל או חימר פולימרי. אם חימר רגיל זה לא מסתדר לי עם ציפוי varnish.
בחלק מהסימניות אתה רושם שיש כיתוב על הסימניה אבל אתה לא מראה את זה בתמונה.
פה את חוזר על אותה תמונה פעמיים https://www.etsy.com/listing/96621102/

לא הבנתי את הקטע של הדגשת המילה CANVAS

For safety shipping, paintings bigger than 40x40 will be removed from wood frame and placed into plastic tubes to be sent
אתה לא ממשיך להסביר איך הלקוח אמור לשים בעצמו את הציור על המסגרת. ובעצם בכלל לא מציין שאתה שולח מסגרת.
בנוסף, אין צורך לציין את זה בפריטים שאינם מעל 40 ס"מ.

המשפט הזה לגמרי מיותר
Tracking number - automatically provided by the Post Office.

התגיות וכותרות שלך דורשות שיפור רציני.
תקרא על רלוונטיות פה
https://www.etsy.com/blog/en/2011/make-your-shop-more-relevant/
ופה
https://www.etsy.com/blog/en/2011/putting-your-shop-on-top-etsy’s-most-relevant-search/

מדיניות - אתה מציין שאתה מקבל פייפאל, אבל בפועל אתה מאפשר גם תשלום בצ'ק ובאחר. ראשית, זה לא מומלץ, ושנית אתה לא מפרט מה זה אחר (כתוב see description אבל אין שום התייחסות).
אין צורך לציין שתשלום בפייפאל חייב להתבצע תוך יומיים. אני מניחה שהעתקת את זה מחנות ותיקה. היום אין אפשרות שלא לשלם מייד בפייפאל (בניגוד לפעם).
זמן משלוח משוער יכול להיות יותר מ 21 יום שציינת. תכתוב לפחות 30 ימי עסקים. תדגיש זמן משוער וימי עסקים.
במדיניות אתה רושם משלוח תוך 3-5 ימי עסקים, אבל בתאור כל פריט רשום 1-2 ימי עסקים. תחליט תוך כמה זמן אתה שולח.

פרופיל ואודות - הכל כתוב בלשון שלישית, ואתה לא מציין שגם אתה מעורב בחנות (דבר שאטסי דורשים שתעשה).

לימיצ

New member
אותי הצלחת לבלבל...

יש לכם 3 סוגים עיקריים של מורצים בחנות שאחד לא קשור בעליל
ומצד שני הרגשתי כמו בחנות פופו שופ לא ממש מסודרת..
הדף הראשון נראה כמו בלגן שלם- האפרו, הסימניות, הבבושקות ותמונת הסולר והשחור לבן..
ואז השני רק פוסטרים
אני אפילו לא יודעת לומר אם זה בסדר או לא
כי יש אנשים שמגיעים ישר למוצר, ובכלל לא רואים את שאר החנות
מה שלא מסתדר לי זה שמצד אחד זה לא נראה יד של אותו בנאדם
אבל משהו בתמונות (בצבעוניות) כן מחבר את הכל
אני לא מבינה למי אתם פונים, אם זה לקהל צעיר, אז מה עושות שם התמונות לילדים
אם זה לקהל של תולעי ספרים..איך קשורות התמונות
בקיצור בלבלת אותי ואני לא יודעת אם עזרתי לך בכלל

באטסי לא נהוג לשים פס עם המחיר על התמונה, אבל מותר, אם זה עובד לך לך על זה.
ובהתחשב בעובדה ששמות הSECTIONS הן חלק חשוב במילות המפתח של החנות, אני חושבת שceres לא אומר כלום לאף אחד..
וגם bubot לא כל כך...
בהצלחה!
לימיצ

למעלה