קראתי בפורום שאתן מחפשות את הכתובת של החנות של אנה נכנסתי לאתר של "דפי זהב " והתוצאה לפניכן בהצלחה בגדי אנה אלנבי 86 תל אביב 65812 :מיקוד טל': 03-5173304
היום לאחר טיול ומסע נחמד של קניות בת"א. נכנסתי לחנות בשם "אנה" באלנבי ( מישהי בפורום כבר ציינה את החנות בעבר) והופעתי לשם שינוי לטובה, הבגדים ממש חמודים וצעירים והמוכרות מקסימות המחירים לא הכי זולים - אבל זה די ברור לא?!?! בכל אופן ממליצה לכולן להכנס לראות את הסחורה. יום מעולה! רוי
את האמת בתור חיפאית אני ממש לא מכירה ספציפית את הכתובת . אבל מה שכן זה באלנבי ( וכל בעל חנות מכיר את המקום) כי גם אני שאלתי בעצמי. ולגבי המידות אני אישית מידה 46 והיו מלא בגדים למידה שלי אבל ראיתי שיש לפחות עד מידה 52 . אני לא סגורה לגבי מידות גדולות יותר כי אני לא רוצה סתם להטעות אותכן. יום טוב רוי
זו חנות שמחזיקה את כל הקולקציה של חברת בנג'מין שאני די מעריצה. יש להם את כל הג'ינסים של חברת קומו. ועוד כל מיני דברים חמודים של חברות כמו סטפס, אישה אישה, וכל מיני.
אני כבר כמה זמן שומעת על הג'ינסים הללו ואני חייבת לראות במה מדובר יש לכן כתובת ספציפית של חנויות שמחזיקים שם את הג'ינסים האלה ועד איזה מידות הן קיימות?..
יש לי את כל הרשימה שלהם אולי השבת אני אשב ואדפיס הכל כי יש המון המון חנויות בכל הארץ. יש להם עד מידה 52+ למיטב זיכרוני משיחתי עם עודד מנהל/מייבא של חברת קומו.
שהם לא מתרחבים מספיק ואז הם מדגישים מדי את הירכיים. עוד בעיה שהייתה לי עם רוב הדגמים היא שהחגורה מאוד מאוד רחבה. אבל ממש. הג'ינס פשוט נופל מהמתניים ויושב טוב על התחת וזאת בעיה שבד"כ אין לי עם מכנסיים. \אבל הדגמים לא רעים...