חנוקון - הבוקר שאחרי

Gilgam69

New member
גדול!!!

היה ממש כיף, למרות שלא יצא לי כל כך לדבר עם אנשי הפורום שלא היו מעורבים במשחקי קאטאן... אה, קאטאן. זה משחק השטן, תאמינו לי! ברגע שאתה מתחיל לשחק בו הוא שואף אותך לתוכו כמו חור שחור שאין ממנו מנוס... 2 משחקי קאטאן זה כל מה שהספקתי לעשות במפגש, ואומנם הועלה הרעיון להמשיך את הטורניר בבית של מישהו אחר, הצלחנו לגייס את שארית כוחותינו, להצליח בגלגול ה-Will ולזנוח את המשחק האפל והמתועב הזה. למרות שניצחתי בשני המשחקים

Sargon

New member
יש חיים מעבר לקאטאן

היה מפגש ממש גדול! אני לעומת זאת לא נסחפתי בעקבות ההמונים למשחקי הקאטאן, לעומת זאת יצא לי לשחק משחקון אצטקי עם מונטוזומים קטנים על הקוביות שדיי נהניתי מימנו. אני מצפה בקוצר רוח למפגש הבא, שאולי יערך בבייתי. עד אז אני מציע לפתוח קבוצת גמילה לשחקני קאטאן. ותהיו מציאותיים הגישה של אני יכול להפסיק לשחק, פשוט אני לא רוצה; לא תעזור לכם. . .

LOL

חבל שהיינו צריכים ללכת כ"כ מוקדם... אבל היה לנו את הכיף שלנו. הלכנו למסיבה ה"אחרת" (גם שחקני-תפקידים, איך לא?), שם בילינו בנעימים עם מוזיקה טובה פרי שתי גיטרות ומספר אנשים שנע בין 2 ל-4, שהחליפו ביניהם את הגיטרות מדי פעם, ובקיצור - יצאנו הביתה עם פליי-ליסט חדשה לגמרי שהספקנו בינתיים להוריד למחשבנו היקר. כן, היה כיף!!! חבל ששתי המסיבות היו באותו יום...

באמת חבל

כי היה כיף. עד כמה שראיתי, לכולם היה מה לעשות ועם מי לדבר (כל מי שרצה), והיה בהחלט נחמד. אישית, אני מרוצה קודם כל מהסלון הענק שיש לי... בדירה הקודמת שלי 3 אנשים היו כבר המון...

Sargon

New member
האמת ששכחנו

להחמיא לך על ביתך החדש. ובאמת כמו שאמרת יש לך סלון ע-נ-ק וחתולה ע-נ-ק-י-ת ועוד כל מיני דברים טובים. ________ אני לא יודע לתת מחמאות לבתים ככה שאני מקווה שהזקנים ימשיכו מכאן. . .

מה את מתלהבת שאת בדרגה גבוהה ממני?!

*הבנתי שזה נושא רגיש לכן אני אנקוט בגישה המקובלת בפורום למניית שנים.

DDN

New member
בהחלט יש לך סלון מרשים!

מקווה שלא הרסנו לך את הבית יותר מדי. . . ..

בויבנד00

New member
דרך אגב אני ואלוהים בחושך לא רואה

מצטערים שלא יכולנו להגיע,באמת שרצינו אבל בסוף לא יכולנו. אני שמח שנהנתם בפגישה, אני מקווה שנוכל להגיע לפגישה הבאה פשוט אנחנו ממש מתים להשתתף.

backdoorslam

New member
"פסח שמח(?)": תהיה

אותי מעניין אם wolfdragon לא הסתבכה עם השכנים בגללנו..

במפתיע - היא לא.

העובדה שהם בגיל קרוב לשלי ושמה שצמוד לסלון שלי הוא הסלון שלהם עזרה...

Gilgam69

New member
אתה מתכוון לשכנים המשוגעים

שכל הלילה צעקו, "אני צריך כבשה, מי מוכן להמיר לי אותה תמורת חיטה?" "רמאי!!! אתה מרמה" "אני מזיז את רוברט וגונב ממך" וכל הדברים האלה? שכנים מטורפים, אני במקומך הייתי בודק טוב טוב לפני שהייתי מפתח איתם איזשהו קשר... אנשים פסיכים יש היום....
.

backdoorslam

New member
נכון, למרות ששמעתי יוזמות נוספות

אבל אני לא רוצה בשם אחרים. יעלה כבודו וידבר בשמו.

למעלה