חנונים!!!!!!!!!!!

איך מישהו יכול להיות..

כזה מפגר{סליחה על המילה..} אבל ברצינות אז מה אם אנחנו רואים דיג´ימון הוא לגמרי מפגר..וטמבל וסתום..{וזה יכול להמשך ולהמשך עד להודעה חדשה..} אני ממש מעוצבנת איך בן-אדם יכול להיות כזה ועוד להיכנס לפורום שלנו!! ולהגיד לנו את זה..חוצפה!!! ואגב הכיתה שלי נשארה בלי מילים כשהיא שמעה שאני שומעת שירים יפניים ורואה דיג´ימון אבל הן לא יורדות עליי!!

DiGiHiLa

New member
הוא סתם תינוק

אצלנו בכיתה יש ילדים שאוהבים ויש שלא חוץ מזה שלא יגידו שאני חנונית או משהו......

Digi Lista

New member
לא התכוונתי לממש התקפה.

כלומר מלחמת עולם זה לא הסגנון שאני רוצה שיהיה לפורום(זה הורס את האווירה הנעימה שאני מנסה ליצור), אבל אם אנשים נכנסים לכאן ומעצבנים אתכם(ואותי)אתם רשאים לענות להם ולנסות להסביר(אבל לא נראה לי שיש רצון מצידם להבין...)למה אנחנו אוהבים דיג´ימון אבל בלי קללות וגידופים(ובלי וירוסים לאימייל...)אלא בצורה תרבותית, כי אנחנו לא רוצים לרדת ברמה האישית שלנו בגלל אנשים שהכיף שלהם הוא לעצבן וזה כנראה נובע מתוך שעמום יתר... אז כן, אין סיבה לא להגיב רק(נייקו...) לא בגסות...

niiko

New member
(ללא נושא... כמעט...)

<<רושמת לעצמי עוד הערה ביומן האנשים שאומרים לי לסתום ולאלהיות כל כך חוצפנית>> וואו!! 99 תלונות!! אני צריכה רק עוד אחת ואני בשיא של עצמי!!

m a n d o s

New member
תגידו

למה אנחנו עוד כותבים פו בואו לא נשים עליו וניתן להודעה הזאת לעבור לארכיון

Digi Lista

New member
האמת?...

התלבטתי אם אני צריכה למחוק או לא, ואז כשכמעט נתתי לרגשות שלי להשתלט הגעתי להחלטה שזאת יכולה להיות הזדמנות טובה לכתוב הודעות ענקיות שמסבירות לפרטי פרטים למה אנחנו אוהבים את הסדרה וזה יכול להיות מעניין מאוד, וחוצמיזה חבל לי להגביל את "חופש הביטוי" שאני כול כך מאמינה בו,אם אני אמחוק כול דבר שלא נראה לי אני אזכיר לעצמי שליט-דיקטטור למשל סדאם חוסיין... אחרי הכול דיי בניתי על זה שיכנסו מידיי פעם כמה משועממים ויתחילו לדבר שטויות, אם תחליטו שזה ממש מפריע לכם אני מבטיחה להתחשב בכם ולמחוק, אבל תיזכרו שלפעמים דווקא דברים כאלה מגבשים את חברי הפורום וגורמים לקצת עניין בעיקר בתקופה כזאת יבשה...

למעלה