חנונים!!!!!!!!!!!

שמייסוף

New member
חנונים!!!!!!!!!!!

דיגמון... חחחחח

m a n d o s

New member
לא שאני גולש קבוע פו

אבל זה קורה בכל סדרות האנימה החל בדרגון בול Z ממשיך לפוקימון שאליו יש שינאה גדולה בגלל ערוץ המפגרים וכלה בדיג´ימון בכל מקום הם מופיעים שונאי התחביבים אני גם נתקל בזה בפורום טולקין גם טולקין יש כאלה שחושבים עליו דברים אבל מה לעשות אנחנו צריכים לחיות את זה

star_female

New member
עוד אחד? --;

אז זה מעלה את המספר ל...שניים! לא הרבה יחסית לתקופה שהפורום קיים ^^; הייתי מסבירה כמה דברים (שחלק מהם בטח היו גורמים לו לא לאהוב דיג´ימון אבל מסיבות שונות לגמרי... הפוכות אפילו...) אבל יש סיכוי ממש קלוש שהוא יחזור אז אני לא אבזבז אנרגייה סתם... חבל שהם אף פעם לא חוזרים, זה היה יכול להיות מעניין לערוך ויכוח תרבותי ולהסביר למישהו ששונא למה אנחנו אוהבים דיג´ימון...

Digi Lista

New member
אני לא אתנגד שתסבירו בשמי...

ואז נערוך וויכוח "מאוד תרבותי"...אנחנו הרוב ויהיה קצת קשה להדוף את כול הנימוקים שלנו(ולמי שזוכר יש לי ניסיון עם אנשים שיורדים על דיג´ימון...בוא לא ניכנס לזה...), בגלל שאני חולה תוכלו להתחיל את הוויכוח בשמי וכשאני לא אהיה זומבי אני אצטרף והכול בדיפלומטיות(אני מחויבת כמנהלת, אתם לא...), כדי שנוכיח חד משמעית מה באמת הולך...

star_female

New member
אבל עכשיו זה כבר לא יעזור...

הוא כבר לא פה, וגם אם הוא יחזור ממש לא נראה לי שהוא יבדוק יותר מהכותרות של התגובות להודעה שלו, אם בכלל. אם הוא היה נכנס ושואל למה אנחנו אוהבים דיג´ימון (כמובן במילים פחות יפות ~_~ ) אז היה עוד מקום להגיב על זה אבל פה הוא פשט נתן... הצהרה. יש לי סיבות לפרט למה אני אוהבת דיג´ימון (בד"כ... ב-12 בלילה פחות) אבל אני לא אכתוב הודעה ארוכה שאני אעבוד עליה כדי שאף אחד שזה נוגע לו לא יקרא אותה (החברים בפורום במילא יודעים למה הם אוהבים דיג´ימון...).

Digi Lista

New member
כן אבל...

במילא יש קטגוריה כזאת במאמרים(יש איתה קצת בעיה כרגע-אני אסדר הכול עם תפוז כשאני אוכל לדבר לא כמו צפרדע מתה, אבל אפשר להיכנס אליה דרך תקצירי הפרקים של נופר במאמרים נבחרים בדף הקהילה...) אז אפילו אם אותו בנאדם לא יסתכל זה יהיה במאמר ככה שהודעה ארוכה זה לא רע
...

Digi Lista

New member
למה שלא תירגע קצת?!!

אם לא הייתי חולה הייתי כותבת כאן מגילה שמסבירה כמה אתה מדבר שטויות, מה הקטע שלך להיכנס למקום שלדעתך האנשים בו "חנונים" ולקשקש?כשרשמת את ההודעה הלא סימפטית שלך השבוע חשבתי שזה חד פעמי ובצחוק, מסתבר שטעיתי, כדי שאני לא אעשה משהו שלא עשיתי עד עכשיו(ואני גאה בעצמי על האיפוק) ופשוט אגביל אותך כדי שתירגע. והמזל הוא שאני באמת חצי מתה ולכן אני עוד עדינה, אל תנסה אותי אני נחמדה אבל אני יודעת להיות גם מאוד לא!. דיג´ימון זה לחנונים?סבבה!אז אתה לא חנון למה אתה כותב כאן?

יאקומו

New member
ה"חנון" הזה

סוף סוף הגיעה התגבורת! הרגשתי שזה חסר תועלתלהתחיל לצעוק עליו, אם הוא אפילו לא נכנס... בפעם הבאה שהוא ייכנס כל הפורום עליו, מוסכם? אז ה"חנון" הזה (כי הוא נכנס לפורום ל"חנונים", פורום דיג´ימון...) כתב בטעות את ההודעה הזו גם בפורום סמולוויל וסופרמן!!!!!

niiko

New member
עם הוא לא אוהב דיג´ימון

אז למה הוא נכנס בכלל? ככה פעם היה עם הצ´אט של שש, כשעוד היו לי צ´אטים, מישהו היה מגיע באופן קבוע ואומר שערוץ שש זה חרא, וגם וצ´אט, ושאפילו האח שלו בן 6 לא רואה כלום בערוץ שש, אז כולם התחילו להציף אותו, ולשאול למה הוא בכלל נכנס, ועם הוא נכנס זה אומר שגם הוא תינוק, ואחרי זה הוא עזב

יאקומו

New member
כן...

אתם זוכרים כשסיפרתי לכם שחברה שלי "איימה עליי" (בצחוק כמובן!) שהיא תגרום לסגירת הפורום? אתם זוכרים כמה תגובות רשמתם? אז בפעם הבאה שהילד הזה נכנס: מתקיפים אותו בכל הכוח!!!

m a n d o s

New member
עדיין לא הבנתם

אני מכיר מפגרים כאילו יש אותם כמעט בכל פורום הם אומרים כל מיני דברים זבל מה שנקרא והולכים הוא רק רוצה למרוט לכם את העצבים אז תראו לו שאתם בוגגרים ואל תשימו עליו כי אפילו אם הוא חזר הוא לא ירשום כלום הוא רק צוחק על איך הוא עיצבן אותכם אז אל תשימו עליו

גילמון

New member
הוא לא יחזור לפורום...

זה בטוח... אתם יודעים אני מתנגד כמובן למה שהוא אמר (
איזה *** פשוט ***), אבל זה די מוזר נגיד... אצלי בביה"ס (הילדים אצלי בביה"ס אמרוים להיותר ´קטנים´, נכון? כי אני בכיתה ו´ בית-ספר יסודי) ואני מכיר רק ילד 1 שאוהב דיג´ימון! וגם הוא לא משוגע גדול לדיג´ימון... אז זה נורא מעצבן שאם אני אומר שאני אוהב DIGIMON כולם יגידו:"חחח איזה ילד חנון! דיג´ימון!!!" אני רוצה למשל לדעת אם מישהו בפורום הזה מכיר יותר מאחד (הכוונה לא דרך האינטרנט אלא באמת) שאוהב דיג´ימון...

יאקומו

New member
כן, אבל אותי הוא מעצבן!

זה לא מטריד אותי שהוא כתב את זה, אני רגילה לתגובות כאלו (הכיתה שלי ממש נשארה בלי מילים כשהיא שמעה שהתוכנית האהובה עלי היא דיג´ימון, אבל הם לא צוחקים עלי, יש לי כיתה נורא נחמדה...) אבל מה שמעצבן אותי זה שהוא נרשם לפורום, ושבוע אחר-כך "מקלל" אותנו! ואת דיג´ימון הוא גם מקלל!!!!!

למעלה