חנונים!

חנונים!../images/Emo41.gif

אתם באמת רואים את הסדרה הזאת? שיואו אתם כאלה חנונים! הסדרה הזאת כל כך אאוטטטט ייאקקקקקקקקק תעברו לראות המורדים, שאת סדרה איכותית עם מיה הכוסית ומנואל כוסון העלל אבל אל תאהבו את מריצה, היא שטוחה! אז קיצר חמודים, אתם חנונים! גט א פאקינג לייף! ורוני לשלטון! כפרע עליה!

Bufreak

New member
לעוד דברי חוכמה,

אנא היכנסו לקישור הזה. דוד(חושבת על מסטיקים גאה? הו, ג'וס, לאן הגענו ולאן נלך, ושאף אחד לא יתחיל לפצוח לי בשירים עכשיו).

CaptainOok

New member
LOL!!!../images/Emo6.gif

ציטוט: אז ככה.. אני לא אוהבת יותר את דני! ממש ממש ממש לא! :) אני מאושרת.. אולי אני עוד קצת מחבבת אותו, אבל לא משהו רציני ועוד אחד: אני ושלומפה היינו אתמול בקניון.. היה ממש כיף:):):) אני קניתי סט של כובע וצעיף חמודד ושלומפה קנתה פיג`מה אוי זה כל כך משעשע!!!
בלי להעליב מסטיק, אבל פשוט לא היית צריכה לקרוא לנו חנונים

[TNT]

New member
למה דווקא מבדר

חוץ מזה תן לה קרדיט על ההשקעה, בכל זאת להכנס ולכתוב הודעה

Bufreak

New member
הדברים שהיא אומרת..

בהתחלה זה נראה כאילו שהיא מאלה שמתחזים להיות פאקצות(כאילו שזה הדבר הכי מקורי לעשוט...), אבל זה לא נראה כאילו זה העניין. עצוב. דוד(~גטינג א פאקינג לייף~).

Esmena

New member
אני מצטערת שעלמה אינטלגנטית

כמוך מעולם לא חזתה בסטאר טרק, הכוללת גזע שלם של כוסוני על מהדרגה הראשונה המכונה "הג'מהדר" שבוודאי היו מסיבים לך עונג רב.הם אומנם לא אמורים להינות מנוכחות נשים אבל אני מבינה שזה לא ממש שונה מבחורים ארגנטינאים, ממילא כולם אומאים שם (נו באמת, יש שמש מחייכת בדגל).ויש אומנם גם את הפרנגים, אבל זה כבר למתקדמות. ובאשר למריצה, חורה לי שאת מתקלסת בה בצורה נלוזה שכזו. לי ולה דווקא יש יחסיים אינטימיים יומיומיים הכוללים בעיקר סחיבת קופסאות שימורים והנעתן ממקום למקום.

papal

New member
טרולית קלאסית

עם קצת פאסון!! חוץ מזה שמת לב באיזה פורמים היא וכתבת הודעות?? למשל פורום סימס........... נו? אז היא לא חנונה??????? בכל מקרה טרוליות קלאסית בהתגלמותה אבל בגלל שזה כל כך משעשע- אין שום סיבה למחוק את הודעה הזו כי היא פשוט מבדרת

הו, מותק... ../images/Emo68.gif

אם את היית בריכה, היית כ"כ רדודה שאפילו פרת משה רבנו לא הייתה טובעת בתוכך.
אם טיפשות הייתה נפט, את היית ערב הסעודית. אם שכל היה שלג, את היית מדבר סהרה. אם טימטום היה תופס נפח, את היית מתפרסת על פני מדינה שלמה בארה"ב. אם טיפשות היית כואבת, את כבר היית מאושפזת בטיפול נמרץ מזמן, כשאת זועקת מכאבים ביום ובלילה. גט א פאקינג בריין! (או שמא... גט א פאקינג גט!) ולכל מי ששואל את עצמו מה קרה לי, והאם ככה מתנהגת מנהלת בפתוז (
), אז כן, מסתבר שכן... חוץ מזה, עם הטרול דבר בטרולית. ברומא דבר רומנית.
הסטה לה ויסטה, בייבי. צ'או.

אודו

New member
היא בכלל משלנו!

ראיתי בדף שלה שהיא בפורום של מארון 5! היא לא פרחה טיפשה שאין לה שום דבר לעשות חוץ מלצחוק על תחביבים של אנשים אחרים! היא בכלל אוהבת גם סדרות מדע בדיוני!!! לפי מה שהבנתי מהפורום זו סידרה על אנשים שחושבים שכל מה שצריך בשביל להצליח במוזיקה זה להיות יפים ומישהו שיצור פליבקים (מתרחשת ביקום של בבילון 5).

Bufreak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אני מתלבט..

בחיי, איזה דיון עמוק
דוד(וחברים).

מה?

הסדרה הזאת היא אאוטטטט? בכלל לא שמתי לב. טוב, אז כנראה שהגיע הזמן להפסיק לראות. ביי כולם! זאת ההודעה האחרונה שלי. יאללה, מי בא לראות המורדים? מישהו? <צרצרים> <ארבה>

אוקיי

גורמים מוסמכים, שמעדיפים להישאר אנונימיים, מוסרים לי שההודעה הנ"ל באה כחלק ממשחק אמת-או-חובה. מנהג פרימיטיבי שאנחנו, הטרקים הנאורים, לעולם לא נתעסק בו.

למעלה