חנון

העיקר

שאת מבינה בשיטות מחקר ומראה לנו זאת ובכן אני בעיצומו של מאמר שעומד להתפרסם ב "אינטרנשיונאל חנון אסוסיאיישון" הכל מפורט שמה על פי הכללים המחייבים סבלנות

ג שם

New member
עזבי שיטות מחקר

לא מבינה בזה כלום אבל מבינה שמדגם מייצג זה דבר טוב וגם אני רוצה כזה ולא, אין לי סבלנות

ומה בקשר לנתוני מישאל?

אתן יודעות, שואלים שאלות, אוספים נתונים, מפלחים, בודקים סטיית תקן מה המישאל המומלץ? האם כדאי להשתמש במישאל נסוג?

ג שם

New member
אז משאל נסוג

הוא המשאל שיהיה בעוד שבוע בקרב מתפקדי הליכוד. ואם הם יחליטו במשאל שלא לסגת, שרון יקח אחריות על החלטתם?

ובכן

משאל לא מאפשר מגע בין המדגם לחוקר, על כן הוא מנוכר משהו אבל מאוד מאוד בטיחותי ומה פתאום כולם כל כן מעוניינים בסטיות תקן פתאום ??

מה שטוב במשאל מלא

זה שככל שיש יותר נבדקים כך האמינות עולה וסטיה זה בכלל לא בתקן כלומר שזה לא תקני ומה שלא תקני בסוף הרי תקבלי חינם נו, בשביל זה יש אמצעים... על מנת שלא תקבלי והאמצעים הם הרי אלה שבאמצע

משאלים,מדגמים וסטיות אחרות

מעניין שככל שיש לי יותר נבדקים האמינות שלהם יורדת בהתמדה, וכניראה זו זו הסטייה במחקר הזה ועל מה שלא תקני ובחינם משלמים ביוקר בסוף והאמצעים שנועדו לכך שלא נקבל הם בפועל סטירה כי האמצעים נועדו שנמשיך לקבל עד למנופאוסיה ללא רחמנאן ודרך אגב.... מתה על חנונים !

גנגי

New member
מה אתה שואל אותן, מה הן יודעות..

תשאל את מי שעניינה בחנונים. כן. לחנונים. לא ניסיתי עם ערסים. אז בטח תשאל - אז מאיפה את יודעת את ההבדל, אם לא ניסית? אכן, שאלה נבונה (כזכור לך - אני שאלתי אותה קודם..). והתשובה - לא צריך לנסות כל דבר בשביל לדעת מה טוב. הקפה הזה טוב? רגע, טעמת תה? אז איך אתה יודע שהקפה טוב אם לא טעמת תה? אה, כי זה פשוט טעים לך? אה. וואללה.

אטיוד5

Active member
חנון זה ...

אותו אחד שאין לו מה שמתורגם מאנגלית כחוכמת רחוב. הוא קצת איטי בתגובות, לפעמים לא מבין את המציאות החברתית בה הוא נמצא, מין חצי אספרגר כזה. כמו כן הוא לוקה בחוסר אסרטיביות או אפילו בחוסר תוקפנות. רכרוכי נראה לי התרגום הכי קרוב לשפה יותר עילית. וקצת פסיכולוגיה בגרוש (במאנר מוסגר, זאת הפסיכולוגיה הכי נכונה) - חנונים הם המאהבים הכי טובים כי הם מנסים, וגם מצליחים, להוכיח כמה הם "בסדר", כמה בכל זאת יש בהם קמצוץ גבריות. אצל הצעירים יותר החנון הוא אחד שעושה מה שאומרים לו, תלמיד שקדן בדרך כלל, או עצלן אבל אינטלגנטי יתר על המידה. בעצם, הדבר הכי נורא הוא להיות החנון הכיתתי. אותו חנון מחונן גם יעשה מאמצים כבירים להפטר מהסטיגמה. ככה יוצא שכל ראשי הביצה נהפכים לראש כרובית. חבל. לדוגמא, אני חנון.

ג שם

New member
דווקא חוסר האסרטיביות תפס את עינך?

כי אני עדיין מנסה להרגע אחרי קריאת שני המשפטים: "חנונים הם המאהבים הכי טובים " וגם "לדוגמא, אני חנון."

ליידילי

New member
ההתקעות

שלי התרחשה בפסקה:..."פסיכולוגיה בגרוש (במאנר מוסגר, זאת הפסיכולוגיה הכי נכונה)"...

למעלה