חנוכלאס אמיתי

חנוכלאס אמיתי

היי חבר'ה,

ניתן לראות כאן את הוורסיה היותר יהודית של סינטרקלאס (שבאופן כללי, תמיד חשבתי שהוא יותר גבר-גבר מסנטה קלאוס, מה גם שברמה מסויימת הוא אבא שלו).

ואם כבר להמשיך, אז לפחות תראו אותי כפיט השחור

אתמול סינטרקלאס עזב את ארצות השפלה בדרכו חזרה לספרד החמימה ומוכת האבטלה, אולם לפני כן, הוא דאג לעבור בכמה שיותר גני ילדים ובתי ספר יסודיים.

באחד מהם, שנמצא ליד ביתי, התנדבו שלושה אנשים למשימה החשובה - אחד מהם היה אבא הולנדי נחמד שהתחפש לסינטרקלאס בזמן שהשניים האחרים - בחורה הולנדית מקסימה העונה לשם יודי ובעלה (בחור ישראלי מוזר שעובד עם צופים ישראלים ועונה לשם עמית) - התחפשו לפיטים השחורים (יצרנו מסורת מעניינת שפיט השחור הנקבה הינו/ה יותר מסודר וטוב לב בזמן שפיט השחור הזכר הוא זה שעושה בעיות ומחביא לסינטרקלאס את הספר שלו).

להלן תמונה שלנו לאחר כל האיפור, הביגוד וכמובן - שקי הפפר-נוטצ'ייס

מאחל לכולכם תקופת חגים שמחה !

עמית

liha7

New member
עמית איזו תמונה יפה, אתם נראים סופר טוב יחד!

Row123

New member
בחיים לא הייתי מזהה אותך

אפילו עדי שאלה מי זה!

תודה לכולם

בלי משקפיים אני נראה אחרת לגמרי, אבל כשהורדתי את הצרפתי, גם יודי הסתכלה עליי כמה פעמים לפני שהיא הבינה שמדובר בי.

על כל זה להוסיף את המלתחה וצבע הגוף החדש, זה בהחלט הופך אותי לאפשרות ריאלית ל-total makeover

היה ממש כיף אתמול, התגובות של הילדים היו הדבר הכי מעניין.

יש כאלו שמגיבים בצרחות כיף, יש כאלו שישר מתוודים על משהו "רע" שהם עשו ואומרים "dat was niet mijn schuld!", אהבתי במיוחד את אלו שכל כך מתרגשים שפשוט ממשיכים למחוא כפיים, גם אחרי שכולם הפסיקו, אחרי שאני ניגש אליהם ואומר להם שזה בסדר, הם פשוט לא אומרים דבר, עם חיוך קפוא על הפנים בזמן שהם ממשיכים למחוא כפיים...

הייתה חוויה, מחכים כבר לשנה הבאה.

אילת72

New member
תהיתי באמת מה עם הזקן...

אין ספק שזה מרשים...

תשמור לנו קצת מהאיפור הזה לפורים, תמיד צריך צבעי פנים טובים

numkimhi

New member
עמיתושששש ראיתי בפייסבוק את התמונות ו...

נקרעתי מצחוק...חחחחח, יפה לך שחוק ועיוור
חחחח

למעלה