חנוכיות

Neta558

New member
חנוכיות

לקראת חנוכה - רעיונות להכנת חנוכיה מקורית? כולנו למדנו בגן איך להדביק פקקי מתכת לחתיכת עץ, אבל למישהו יש רעיון אחר?
תודה, נטע

hoggle

New member
כן. בתור מומחית הנרות../images/Emo16.gif

יש לי הצעה נרית בשבילך תקני תבנית ליציקת גבס בצורה חנוכיה, אבל במקום לצקת גבס, לצקת שעווה חמה. לדעתי (הבלתי משוחדת, כמובן), זה רעיון מקסים ומקורי.

דניעל

New member
המממ...

והשעווה נוזלת יחד עם הנרות? חנוכיה חד פעמית... אני יצקתי חנוכיה בשיטה שתארו כאן ליציקת אריח עם פסיפס. אבל... אותו מוכר שלא מחזיק דיסקים לשיוף בגלל שהם מסוכנים, הציע לי איזה חומר (בי-ג´י פילר) במקום מלט לבן, מכיון שבדיוק נגמר המלט הלבן. מתברר שהבי-ג´י פילר הזה זה בדיוק צלוטיט - קלסימו - תחליף משחת עיצוב... וזה לא ממש חזק, נשרט בציפורניים, בקיצור - יצאה חנוכיה מהממת, לעניות דעתי הבלתי משוחדת... - אבל פגיעה בעליל. כמה חבל...

dili

New member
ואני הכנתי חנוכיה מקלסימו

ובינתיים היא נראית עמידה... לא נשרטת אבל לשבור עוד לא ניסיתי

Rachel76

New member
תנסי עם גבס בתוספת דבק פלסטי

יוצא יופי, חלק, לא נשרט (וזה אפילו נפל לי פעם אחת מגובה 25 ס"מ לרצפה ולא נשבר
). תעשי את התבנית מפוליגל משומן, ממש נוח לעבודה.

osni

New member
כן - יש לי רעיון מדליק../images/Emo16.gif

לקחת מלבן מזכוכית או כל צורה אחרת שבא לך. לקחת חלוקי נחל קטנים שישמשו קנים להדביק מפית בצידה התחתון של הזכוכית.לצבוע או לקשט כיד הדימיון הטובה - והכל בצידה התחתון של הזכוכית.לאחר שמתיבש למרוח לכה או דבק פלסטי על מנת לקבע. להדביק על צידה העליון של הזכוכית 8 חלוקי נחל קטנים וחלוק נחל קצת יותר גדול לשמש.יש אפשרות להדביק על חלוקי הנחל מעמד לנרות (קנים) רגלי החנוכיה הן גם מחלוקי נחל קטנטנים. קניתי במשתלה חלוקי נחל בצבע טרה-קוטה , יכול להיות מאד מיוחד. אני עומדת לעשות זאת בכיתה של בתי בת ה - 7.ברגע שתהיה חנוכיה מוכנה אצלם ואעלה לפורום.

Noga222

New member
חנוכיה

זו החנוכיה שהכנתי עם האחיינים בשנה שעברה. גם יפה, גם קלה להכנה, במיוחד עם ילדים, עשוייה מדאס.

עדי 4

New member
הנרות צריכים להיות בשורה אחת

ושלא יראה כמדורה. אכן החנוכיה לא כשרה, אך מקורית מאד.

av_i_va

New member
לא נורא. העיקר הכוונה../images/Emo6.gif

אם כך - גם החנוכיה שלי לא כשרה אבל למי איכפת. סלע גלילי (כזה שכולו חורים), צבוע בורניט לקבלת גוון חום/ג´ינג´י בתוך חלק מהנקבים מודבקים כדי חרס זעירים בעזרת דבק חם. השמש עומד זקוף ומלא כבוד בכד מעט גדול יותר שהודבק בפינה העליונה.

למעלה