חנוכה

inted

New member
חנוכה

מישהו יכול לתת לי רעיון לפעילות לבוגרי י"ב למשך שעה על חנוכה, איזשהו טקסט מעניין ומאתגר, או ממקורות יהודיים או מטקסטים מודרניים?

אטיוד5

Active member
אין "בוגרי" י"ב בחנוכה.

הם לא יהיו בוגרי י"ב עד הקיץ. ואילו בוגרי י"ב מהקיץ דאשתקד - רובם חיילים. [אאוך איך בין איין בוגר י"ב-ER]

הצגת הסיפור עם כלי המטבח../images/Emo6.gif

אם הם בראש טוב - הם ממש יהנו (ודוקא י"בניקים - יש סיכוי שיהנו מהרעיון, לפחות בדור שלי...)

אלעד2

New member
תביימי להם התרחשות כזו-

משהו בסגנון--- ממשלת ארה"ב מציבה אולטימטום למדינת ישראל: 1. ממחר תותר שתיה של משקה מוגז מסוג קוקה קולה בלבד. 2. יום השבתון עובר חגיגית ליום א'. 3. על השטרות של מאה השקל יהיה כתוב: in god we're not trust 4. המאכל הרשמי יהיה מעתה והלאה סופגניה ולא פלאפל. 5. דגל ישראל הוא מעתה דגל ארה"ב עם כוכב אחד כחול. ממשלת ארה"ב מודיעה בזאת כי למר שרון 5 ימים להודיע על הסכמתו לאולטימטום הנ"ל. ממשלת ארה,ב שומרת לעצמה את הזכות להפעיל את כל כלי הנשק העומדים לרשותה כדי לשכנע את מר שרון בנכונות המהלך. פצצת הניוטרון הגמדית שנחתה אמש בשדות הנגב המערבי היא בבחינת המחשת רצינותו של הנשיא בוש. הנשיא בטוח כי נכונותו של מר שרון לויתורים כואבים איננה בבחינת דיבורים בעלמא וכי וכו'. עכשיו הם הקבינט והם צריכים להחליט מה עושים.

ויתעוררו כולם ויקראו בקול רם

שתוק טיפש אמרת שטות בעצמך אתה סמרטוט ראה, לא פחדנים אנחנו ולשמןח לא שכחנו נעשה משחק עליז דוקא, דוקא להרגיז אחלה מחזה שבעולם. אני מניח שאם יתנו ליוד ביתניקים יד חופשית לעשות לו התאמה לחיים של היום (המדינה, האינטרנט, בית הספר, הגיוס המתקרב) אפשר להוציא מזה מטעמים

shellyland

New member
ואני רוצה לגלות לכן

שטלל מכיר את כל הסיפור בע"פ! באמת. הוא דיקלם לנו.

שְׁבָא

New member
../images/Emo13.gif גמני! ואני ממליצה לסיים במסתובב

לו סתם, נהנה מן העולם, כשהוא מתעייף לו קצת, הוא שוכב לו על הצד בום טרח בום טרח הוא נח לה לה לה לה לה לה אופטופיק פראי לשלילנד: האם החוק גם מספק הגנה למקרה של התייחסויות חוזרות המופנת לאדם, ומשמעותן כמה הוא דוחה ומגעיל ולא בא עליו? נקודה למחשבה, לדעתי, על החוק הזה... אבל לא שייך לתרבות עברית, ואין הכרח להתייחס.

Idan91

New member
אצלנו בקיבוץ,

מציגים את זה כל שנה בחנוכה. (אם כי בשנים האחרונות במתכונת קצת פחות יפה..) יפליא אותי לגלות שיש בקיבוץ מישהו חוץ ממני, שלא יודע את זה בעל-פה.

למעלה