חנוכה

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חנוכה

חנוכה, חג האור....... וממחר מתחילות מסיבות החנוכה בגנים, צהרונים.....ולי צפויות 3 מסיבות. ובשלושתן,כבכל שנה,אראה את החולצות הלבנות זוהרות בניאון הסגול, את חיוך הילדים בעודם מתבוננים בסביבון הגדול שיורד מן התקרה ובתוכו הפתעות, את ריקוד הסביבון המסורתי, את הפלאשים של המצלמות ואת ההורים המחוייכים....... מחר, החגיגה הראשונה, וזה מזכיר לי שמגיע לי צל"ש........עדיין לא טעמתי את טעמה של הסופגניה השנה.

giulietta

New member
אם לך מגיע צל"ש

אז מה מגיע לי? מלקות?
תהני מהחגיגות ואל תתפאדחי שאת מתרגשת ודמעה מבצבצת... זה ככה...אין מה לעשות...אי אפשר על הקטנים המתוקים האלה... (התכוונתי לזאטוטים, לא לסופגניות...)

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חס ושלום...........חחחח

מחר הצל"ש ילקח ממני.........הולכת לאכל ובלי נקיפות מצפון.......ראבק, זה חנוכה, יש לי תירוץ טוב לא? מואההההה יקירתי שבוע טוב

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חס ושלום...........חחחח

מחר הצל"ש ילקח ממני.........הולכת לאכל ובלי נקיפות מצפון.......ראבק, זה חנוכה, יש לי תירוץ טוב לא? מואההההה יקירתי שבוע טוב

ממש ככה,,,,../images/Emo6.gif

הסביבון שיורד מלמעלה,,, ואיתו כל ההפתעות לילדים,,,
החמודים הקטנים,, מפזזים ומרקדים,, מגניבים חצי מבט,,,"אמא..את גאה בי,,"?
וכמובן,, חגיגת הסופגניות,, אוחח,, הריבה עם אבקת הסוכר,,,
הבצק,, יאמי,, כמה שהוא מתוק,,, איךךךךך,,,,,איך לא טעמת עד עכשיו,,,

levona

New member
תגידי ת´אמת......../images/Emo9.gif

ככה...... חנוכה.....החולצות הלבנות הזוהרות....הילדים עומדים המומים....
(או, שכחתי)....ואיזו ילדה דובונת (שמלה ורודה סרט לבן נעלי לכה) בועטת מאחור ולוחשת שככככככככולם ישמעו....(
"תגיד חשמונאים")... והם יוצאים בשורה...עם השיר, באנו חושך לגרש...(
הגננת "התכבה" לי הנר)...תוק תוק תוק....נשמעות נקישות בדלת, "מייי זהההה"?
שואלת הגננת בחן-מעושה, .....אווווווו זה הסביבון.....אוווו אווו (היא מתפעלת ביעני).....ונכנס....."וואחד" סביבון, האבא הכי גבוה גם לאורך וגם לרוחב ד´ב, סביבדוב ...עטוף כולו בנייר המקומט הזה (נו שכחתי) בצבע חום כהה. נ.ב. אף אמא לא אוהבת סופגניית ריבת-חלב, אבל הן תמיד נגמרות ראשונות (מעניין) וחגה שמחה

למעלה