חנוכה שמייח!!!

חנוכה שמייח!!! ../images/Emo13.gif

שלום שלום לנו!!! מה שלומכם? איך עבר עליכם חג החנוכה??
סליחה ומחילה שלא התייחסתי אליכם כבר המון זמן.. ב"ה הייתי עסוקה בשמחות רבות
שתהיה שבת שלום ומבורכת והמשך חנוכה מאיר ושמח לכל בית ישראל!!!
איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע? בילוי השבוע? אכזבות השבוע? התחדשות השבוע? דברים מצחיקים שקרו השבוע? צדיק/ת השבוע? מה אתם מתכננים לשבוע הבא? שיר השבוע/זמר השבוע? משפט השבוע? מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע? ספר השבוע? סרט השבוע? הפתעת השבוע? טיול השבוע?

שאאאאאאאלום!

איך עבר השבוע? שבוע טואוב!
מה היה טוב? הקייטנה הייתה ממש טובה, והגשם שירד היה ממש מעולה.
מה היה רע? אממ.. דברים שלא מדברים עליהם, וזהו.
בילוי השבוע? אמממ.. הייתי אומרת שיריד המעצבות [אבל מה שקניתי שם היה בכלל ספר בדברי שיר..
] והדייט עם הנכדודה שלי.
אכזבות השבוע? שלא נכנסנו לראות את אולם המליאה..
התחדשות השבוע? "פסיכולוגיה של מעלה", הרב קוק. דברים מצחיקים שקרו השבוע? נמממ..אחיין שלי מברך על הדלקת נרות חנוכה. כאילו, מצחיק-חמוד כזה.
צדיק/ת השבוע? אחיין שילי!!! מה אתם מתכננים לשבוע הבא? טוב, יש ביום שלישי ביקור של המפקחת אז אני צריכה לעבוד ממש הרבה כדי שיתקבל רושם טוב, ויש גם מבחנים [?] אצל מי שאני עושה אצלו הכוונה מקצועית, ונראה מה הלאה.
שיר השבוע/זמר השבוע? שירי חנוכה. והרבה. משפט השבוע? "איזה כיף לנו?! ככה [עם הידיים פשוקות] כיף לנו!!!" מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע? עייפות. עייפות. עייפות. ספר השבוע? תריס-אמילי עמרוסי. סרט השבוע? דווקא השבוע לא ראיתי סרט.. שבוע שעבר ראיתי את "מחפשים את נמו", אבל זה לא שייך לסיכום השבועי הזה.. הפתעת השבוע? המ.. אין. טיול השבוע? לקבוצת שילר עם הקייטנה ולירושלים עם המועדונית!

../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? וואוו. זאת ההגדרההמדוייקת
מה היה טוב? שבת כלה של אחת החברותה כי טובות שלי בעולם! מסיבת חנוכה במדרשה, חתונה לאותה החברה הנ"ל
ואז חנוכה בבית.. אפילו די מנוצל! מה היה רע? שהפסדתי המון כסף
בילוי השבוע? החתונה! אה.. וגם ארוחת צהריים עם אמא וגיסתי לעתיד במסעדה נחמדת באמצע מסע קניות מפרך
אכזבות השבוע? ב"ה אין
התחדשות השבוע? בגד לחתונה של אחי. סופסוף! דברים מצחיקים שקרו השבוע? יום גיבוש אם אמא וגיסתי לעתיד
צדיק/ת השבוע? זוגתי
מה אתם מתכננים לשבוע הבא? להיות *שבוע* במדרשה, ואולי סופ"ש בטבריה עיר קודשנו!! שיר השבוע/זמר השבוע? וזכני. למרות שזה כבר ממש ישן! אז אולי "באו זרים וכו'.." השיר נטול המקור
משפט השבוע? "***, ***, את מתחתנת!" מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע? שיש לי משימות שטרם בוצעו. ספר השבוע? שירת עלמות
סרט השבוע? קופיקו!! 1,2,3
הפתעת השבוע? לפגוש את חברתי אהובה יומיים אחרי החתונה!! טיול השבוע? לרחובות. (דרך ת"א ורעננה
) שבוע טוב ומבורך!!!!

הי, הי!

לך אין זכות דיבור!!! כמה פעמים הייתי כבר בירושלים בלי להגיד לי??? בכל מקרה, ממש לא היה לי זמן למפגשים כאלה ואחרים... הייתי עסוקה במשימה חשובה...

היי! הוא בכלל לא נטול מקור!

השיר חובר ע"י הרב מאיר אש והוא מופיע בספר "נר מצווה", חלק "אורה ושמחה". זה שיר עם המון בתים וזה הבית התשיעי אם אני לא טועה... בכ"מ, זה אחד השירים שאנחנו שרים בשמחה וזה ממש לא במקום - "ובאו זרים למקדשי לגדע קרן ישראל, הפרו חגי וחודשי שבתה העבודה מאריאל"... כמו "זכרני נא..." - בחייאת! זה תפילה לפני המוות!!! -נקודה למחשבה...-

אחחח... איזה שבוע כיפי!

איך עבר השבוע? אחלה בחלה שבעולם! מה היה טוב? ח-נ-ו-כ-ה!!
מה היה רע? - (ב"ה) בילוי השבוע? וואי, יש מלא! אז ככה, ביום רביעי בערב נסעתי לירושלים לבקר חבר טוב שסיים שנה שעברה את הישיבה והתחתן באלול של השנה, הוא הזמין אליו את כל החבר'ה שהיינו שנה שעברה, היה כ"כ מצחיק וכיף! ביום חמישי נסעתי (שוב) לירושלים לטיול משפחתי לרגל יומולדת של סבתא שלי, שכרנו מיניבוס והיה אחד הטיולים הכיפים, יש לי משפחה כ"כ זורמת... ובערב סיום סדר נשים של חברים שלי. אכזבות השבוע? לא הספקתי להיות אצל הר"מ שלי מהשמינית התחדשות השבוע? ספר במבצע של צומת ספרים וצעיף משפחתי מהטיול דברים מצחיקים שקרו השבוע? היו כ"כ הרבה צחוקים ביום רביעי בערב בירושלים!
צדיק/ת השבוע? אבא שלי מה אתם מתכננים לשבוע הבא? לחזור לישיבה
שיר השבוע/זמר השבוע? תינצל נפשי - יונתן שיינפלד משפט השבוע? אווווווווו איזה טוב ה', איזה טוב ה'!! "אודי תעשה לי כבש"!! מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע? לא הספקתי ללמוד הרבה בבין-הזמנים דרבנן... ספר השבוע? אמממ... מסילת ישרים?
סרט השבוע? ראיתי המסור 2 לחמש דקות ולא היה לי כח להמשיך הפתעת השבוע? טלפון ממישהו שלא דיברתי איתו המון זמן!
טיול השבוע? עיר דוד בירושלים

למעלה