חנוכה שמח...

בילביס

New member
חג חנוכה שמח לכל חברי הפורום|סביבון

../images/Emo138.gif חג אורים שמח ../images/Emo139.gif

חג האורות ליהודים ולנוצרים גם יחד. תאכלו המון סופגניות ולביבות, שחקו בסביבונים והדליקו נרות בחנוכיות.

elvis10

New member
חנוכה שמח...

חג שמח חבר'ה, להזכירכם...בשנת 167 לפנה"ס ניצחנו (המקבים...יהודה וכל החברה מבית- חשמונאי) את היוונים. ומאז ועד היום לא קרו יותר מדיי ניסים פרט לפך השמן שהספיק ל-8 ימים...ולהבדיל....אלביס עבורי הוא נס...וכזה שלא דועך אלא להפך... ואם באלביס עסקינן...אז בתקופה שלקראת ה"christmass"(י"ש הישו הזה...חחח), כדאי להאזין לשירי ה"גוספל" של אלביס. עד כמה שידוע לי אלביס זכה בשלושה פרסי "גראמי" (פרסי המוסיקה בארה"ב) וכולם היו על תקליטי הגוספל שלו. האוסף "AMAZING GRACE" מכיל את רב שירי הגוספל , כולל ביצועים מהופעות. אני אוהב במיוחד את , bossom of abraham, we call on him, i beleive, he touched me, amazing grace אבל הכי הכי הכי את -you'll never walk alone . וכדאי לשמוע במערכת עם סאונד טוב וווליום גבוה.

elvis10

New member
לגבי ה"להפך"

טעות בניסוח...לא "להפך" אלא "יותר מזה".....בטח הבנתם "למה התכוון המשורר".... לא יודע אם משהו "נדפק" אצלי, אבל אני חייב להודות שבנעוריי לא הרגשתי כך. אני מרגיש כמו איזה "גרופי" בגיל הטפש עשרה... אלביס בשבילי הוא כמו אויר לנשימה....במקום לומר לאשתי לילה טוב...אני שר לה שירי אהבה של אלביס לפני השינה....בקיצור, מזמזם אלביס כל היום בכל רגע ורגע.... נראה לי שצריך לפתוח כאן בפורום את "פינת הפסיכולוג"....לכל משוגעי אלביס. שבת שלום...

Tacitus

New member
חג שמח אנשים!

ה-מ-ו-ן זמן לא התראנו! אז הנה, עכשיו מתראים. רצה הגורל, וביום חמישי,8/1, יוצאים לחפירה ארכיאולוגית באיזור הדרום... אז מה חדש אצלכם? אצלי אין כל חדש,אני הרי הסטוריון, אצלי הכל ישן....
חג שמח!

TIATIHUAKAN

New member
מומלץ

ארכיאלוג? נחמד!,אני דיי אוהב עתיקות,אבל יותר בקטע של המצרים הקדמונים ,המאיה במרכז אמריקה והאינקה . תרשה לי להמליץ לך על טאוטיהואקן שליד מכסיקו סיטי, מכסיקו ועוד אתריי מאיה מהממים שם כמו בפלנקה וצ'יצ'יניצה,עם שלל הפרמידות והמקדשים המהפנטים שהשאירו לנו עם לא ידוע זה.גם טיקאל,גואטמאלה,מאצ'ו פיצ'ו,פרו ,טיהאוהנקו ,בוליביה ,אי הפסחא המהמם והמסתורי וכמובן הפירמידות במצרים -גולת הכותרת.אני מאמין שבודאי שמעת על מקומות אלו,תמצא שהם הרבה יותר ,אבל הרבה יותר מענינים מהמבנים שהשאירו לנו אבותנו ושאר העמים ששלטו כאן,ממש כמו להשוות בין בית לאוהל,נו אין מה לעשות אלו העובדות. תמונות מחלק מהמקומות תוכל לראות באתר שלי: http://www.geocities.com/zohar2000_2000/samain.html תהנה

Tacitus

New member
חן חן לך על ההמלצות, אבל...

אני בכלל נוטה לכיון של היסטוריה עתיקה, במיוחד של רומא. (בטח שמת לב לכינוי שלי...). אגב, לאחד מן החתולים שלי קוראים טנונצ'יטלאן. אחי הצעיר, "משוגע" על כל תרבויות הטולטקים והאצטקים. (כנראה קיבל מכה בראש, אבל בכל זאת, זהו שגעון חיובי לכל הדעות...), והוא נתן את השם הזה לחתול. קודם לכן, קראנו לו מנפרד, ע"ש להקת "מנפרד מאן".

למעלה