חנוכה שמח

jooxz

New member
הכינו את הכדורסל, קויריות - הרצאה ודיון

ביום ראשון הקרוב ניפגש בבגדי ספורט (סתם, לא חיבות/ים) לשמוע את חויותיה ומחשבותיה ועבודתה האקדמית של מיכל אנגל בנושא ספורט ומגדר, תחת הכותרת: "הכינו את הכדורסל, קויריות!" זה יקרה ביום ראשון 28.11 ב 18:00 בבנין דילר (74) חדר 301, באוניברסיטת באר-שבע. יהיה הרבה מקום לדיון, אז חוץ מהכדורסל הכינו גם שאלות, אמירות, הערות ביניים וחויות שתרצו לשתף בהן. מצורפת הזמנה שמותר להעביר הלאה :) נשיקות, קבוצת הקריאה הקוירית באוניברסיטת באר-שבע

קן קן

New member
מתגלגלות - מפגש ראשון!

מפגש רכיבת האופניים הראשון- יוצא לדרך! ניפגש ביום שני, 29.11.2010 בשעה 19:30, במגרש החנייה שצמוד לגשר המכבייה. מסלול הרכיבה: גשר המכביה דרך פארק הירקון והספורטק עד מקס ברנר בנמל תל אביב ומשם צפונה על טיילת רידינג, חוף תל ברוך וחוף הצוק (מלון מנדרין)- אורך המסלול המלא הלוך ושוב- 32 ק"מ. נתחיל בקצב איטי ולאט לאט נתקדם בהתאם לקבוצה. ציוד נדרש לרכיבה: אופניים קסדה- חובה מים- לפחות 2 ליטר פנס קדמי ואחורי חולצה ארוכה-לא חובה *הרכיבה מותנית בחתימה על מסמך המעיד כי אין לך כל בעיה רפואית לביצוע הרכיבה. - ישנם דמי עלות בסך 10 ש"ח או כפי יכולת. צוות הקן נוצר על מנת לאפשר לבנות הקהילה מקום מפגש, עם פעילויות איכותיות וברמה גבוהה. בנות הקן ישמחו לראותכן ברכיבה ובפעילויות נוספות שלנו! שיהיה סופ"ש מושלם וניפגש בשני! צוות הקן http://www.facebook.com/pages/Haken-hqn/170015356357059

אניהוא1

New member
קצת הומור תמיד עוזר...

המסע אל ההורות עובר כידוע גם דרך בדיקות מבדיקות שונות. את רובן עוברות כמובן הנשים. אך יש גם בדיקות שאנחנו עוברים. כמו בדיקת-זרע. הפוסט האחרון שהעלתי מתאר את הבדיקה. תגובה לפוסט: באמת מצחיק ☼ גם אני רוצה שתיים ו | 26/11/2010 00:02 הקטע באמת מצחיק וכתוב בהמון ציניות והומור, אך אפשר לחוש את ההרגשה הנוראית בה נתקפת בביצוע הבדיקה! אוהבת לקרוא את הבלוג שלך, את כותב נהדר! מעורר המון אמפתיה! מצפה בכליון עיניים לקטע הבא!!! מזמין אתכם להכנס ולקרוא: http://blog.tapuz.co.il/alonf קריאה נעימה

בא לי על שרשור ../images/Emo32.gif חברתי,

שירים נחמדים, מצבי רוח וטמפרטורה
אני אסתפק כרגע בלילה טוב, אה, ו.. אם יש לכם שיר נחמד
,
או סתם כמה מילים- זה המקום.

אהובה 101

New member
חנוכיה-שיר וציור/ אהובה קליין (c)

חנוכייה/ שיר מאת: אהובה קליין (c) חנוכייה על אדן החלון השבח לאל האדון שלהבותיה מנגינה חרישית נפלאותיה מאז עד אחרית. בני הבית בהילה אפופים פיהם יסלסלו שירי מזמורים מודים לאלוקים על הניסים אשר חוללו המכבים. כאז כן עתה ניצחון קרב ובא כנשר המגן על גוזליו כן הבורא ינצור בניו. ציור: "בימים ההם..." ציירה: אהובה קליין (c)

2nd me

New member
שיר גאוני!!!$*#%

תודה לך שהזכרת לי אותו ((= let's do it, let's fall in love

seriously

New member
../images/Emo45.gif מאוהבת בשיר הזה

ובלהקה בכלל!
גם מהחלון שלי (בערך) אפשר עדיין לראות את העשן. על הפנים

seriously

New member
אז הרי לך ../images/Emo79.gif

השיר הכי טוב שלהם לדעתי (לא מצאתי גרסא שהיא לא לייב
) - ממליצנ לך לחפש את המילים ולהקשיב לשיר טוב טוב
עוד שיר שבצורה ממש מוזרה פתאום שמתי לב שעכשיו דצמבר והוא אפילו נורא מתחבר לי למצב הזה. אוכל טוב לדיכאון של חורף שמסרב לבוא

למעלה