חנוכה, חג יפה כ"כ.....

AceMagician

New member
חנוכה, חג יפה כ"כ.....

הי אנשים - לא הייתי פה זמן מה עקב עומס יתר מהבצפר, שיעורי יפאנית (כן, או יותר נכון, האי, אני לומד יפאנית
), התעסקות עם האתר(ים...
) ושידרוג העיצובים - שווה
ואפילו חברי צוות האתר לא יקבלו הצצה מוקדמת עד שאני אסיים לחלוטין (חחחח....התקלתי אותכם...) מצטער שלא הייתי זמין לגמרי בזמן האחרון במסנג'ר שלי (כתובת האימייל: [email protected], לכל מי שמעוניין לדסקס
)....עקב העיכובים הנ"ל. רציתי להעלות את הצעת המפגש ש"תוכנן" לתחילת חנוכה...-יש הצעות, משהו??? אניווי, אני מציע שנתחיל להזיז עניינים וכל מי שיכול להציע מקום מפגש, הצעות לתכנון ארוחת ערב לחברי הפורום במפגש, ואני אסתכן ואציע גם הקרנה של אחד (או כל...אל תסקלו
...כל) מסרטי הטרילוגיה הישנה. אז יא'ללה - אני מכריז על שרשור המפגש (אם יתקיים) ה"גדול" (מקווה...
) של חברי פורום מלחמת הכוכבים
... --גיא *נ.ב. - תתחילו לשרשר עם הצעות

MajorWinters

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo19.gif

אני באיזור תל אביב בחופש חנוכה, אני לא חושב שחייבים ארוחת ערב חגיגית או הקרנה. אפשר סתם להפגש בפארק היארקון\עזריאלי\סנטר... צריך רק לקבוע תאריך.

MaceWindu

New member
גיא.. יש לי דיבור איתך, אני מניח...

שאתה כבר מבין למה...

Obi Dan Kenobi

New member
תוריד מסנג'ר חדש.. ../images/Emo118.gif ../images/Emo139.gif

תשלח לי מסר עם הבעיה, ואני אעזור. זה בלתי נסבל להמשיך להתכתב במסרים. עוד אפשרות- תוריד איסיקיו בעברית או באנגלית. בהצלחה

AceMagician

New member
אתה כ"כ לחוץ...אל תדאג...

אני עובד על זה שעוד היום אני אצליח לפתוח את המסנג'ר מחדש...

The Anja

New member
דבר ראשון

למי יש רשיון ואיפה כל אחד גר? דבר שני טיב המפגש: ערב, בוקר, הקרנה, ארוחה, סוטול

The Anja

New member
סקלרוזה.....

שכחתי לאמר שאין לי רשיון ואני מראשל"צ

AceMagician

New member
גם לי אין רשיון....חחח ואני מהרצליה

-------------- אנשים, אני ממש מצטער שלא עניתי לאף אחד פה הן במסנג'ר והן במסרים האישיים. קרה אירוע מצעטר מאוד לחבר מאוד טוב שלי ואני הייתי חייב להיות שם בשבילו. --------------

Obi Dan Kenobi

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif ../images/Emo139.gif

באותו יום יש לי מפגש של פורום אחר בתפוז.. בעיקרון אני יכול לקפוץ ממפגש למפגש, אבל יהיה קצת קשה לעשות את ההפתעה שאני ונבו מתכננים לגיא
אז אם אפשר, לשנות תאריך. תודה

MajorWinters

New member
גם לי יש מפגש../images/Emo19.gif

ןלכן תכננתי גם את זה.... כל מפגשי תפוז נערכים בעזריאלי... 1. כבר הרסת חצי הפתעה כי הוא יודע שיש הפתעה. 2. למה יהרוס? למה שהוא ייראה אותכם לפני?

Obi Dan Kenobi

New member
כל מפגשי תפוז ב-9.12? ../images/Emo118.gif ../images/Emo139.gif

או שהתכוונת שכל מפגשי תפוז נערכים בעזריאלי? (למרות שאת זה כבר ידעתי. הייתי כבר בשני מפגשים) בכל מקרה, ההפתעה תהיה הפתעה עד שההפתעה תתגלה לפניו

MajorWinters

New member
ב9.12../images/Emo19.gif

יש מלא מפגשים, גם לי יש אחד.... ולכן, קובעים הכל לאותו תאריך... חלק בשעה כזו... חלק בשעה אחרת... ולפעמים מדלגים...

Obi Dan Kenobi

New member
המפגש שלי כנראה שב-12 ../images/Emo118.gif ../images/Emo139.gif

אז.. אפשר לעשות את שלנו ב-11..

thorondor

New member
לא נוווווח.

אירוע קפואירה גדול. אני איאלץ לפגוש אותך בפרטיות. אני אדבר איתך כבר בפלאפון.

AceMagician

New member
לא אפשרי...../images/Emo4.gif

אני בדיוק מתחיל לעבוד וזה היום הראשון שלי... אולי יום שישי? בעזריאלי? חחחחחח אני לא יכול לחכות להפתעה של נבו ודן....

למעלה