חנוכה דרום 2003- צופים!

A m i r 17

New member
חנוכה דרום 2003- צופים!

אז ככה, חזרתי אתמול מהטיול שמיניות של הצופים... הטיול היה ממש סבבה חוץ מכמה פשלות שלא קשורות בנו... יצאנו לטיול ביום ראשון ורוב היום הועבר בנסיעה לעבר הרי אילת, הגענו לשם בערב הרמנו את הואהלים בישנו אכלנו ופגשנו חברים והלכנו לישון יום שני קמנו בערב ב-7 וחצי התארגנו יצאנו למסלול של 14 קילומטר בנוף המדהים של הרי אילת, לקראת הסוף התחיל לרדת גשם מה שקצת ביאס אבל לא קרה הרבה... יום שלישי שוב קמנו ב-7 וחצי ואז עיקבו אותנו במחנה מכיוון שהיתה חדירה של מחבלים לאזור הרי אילת, לאחר כשעה שחיכינו פינו אותנו מהמחנה לאזור הים כי לא היה אישור להשאר במחנה ולא היה אישור לטייל בהרי אילת, אז עד השעה 4 העברנו בים כי אילת הפכה לשטח צבאי סגור בגלל המחבלים, בזמן שהיינו בים הודיעו לנו שבטיול השני חניך נפל מצוק והוא מחוסר הכרה ומובל לבית החולים, לאחר שעה בערך הודיעו לנו שהחניך בן ה-16 מרעננה מת מפצעיו... ב-4 החזירו אותנו למחנה ואנחנו שישנו באותו מחנה עם השמיניסטים של השבט ברעננה שמנו לב לעצבות שיש אצלם.. בכלל כולנו היינו עצובים קצת... בעקבות המוות של החניך קיצרו לנו את המסלול של היום הרביעי וביטלו לנו את העצרת שהיתה אמורה להיות בסוף הטיול בדימונה עם הופעה של שוטי הנבואה... וזהו הגענו הביתה ביום רביעי בערך 9...

shabluELLA

New member
זה היה הטיול הכי ../images/Emo93.gif

זוועתי שהיה לי בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחיים שלי לא סבלתי ככה בטיול!! בחיים שלי לא שמחתי כל כך לראות את הבית! בחיים שלי לא שמחתי כל כך לראות את השירותים של הבית שלי! בחיים לא שמחתי כל כך לראות מקלחת!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן כן 4 ימים בלי מקלחת ושירותים עושים את זה לבן אדם... וממש כואב לי הלב על הילד המסכן שנפל מהמצוק

shabluELLA

New member
אהה ושכחתי

בחיים שלי לא שמחתי כל כך שיש לי חברות!!!!!!!!!!!!!!! כן כן 4 ימים בחברת 3 בנים כל כך אגואיסטים וכל כך מצ'ואיסטים (במיוחד 1 מהם) יעשו את זה לבחורה....

faith2

New member
אלולללללהההההההה../images/Emo24.gif

מצטערת שסבלת כל כך! אבל לפחות את יודעת שאם היית נשארת בבית לא היית עושה כלום, תחשבי לפחות על זה
אני משערת שה"במיוחד" הזה הוא אמיר חחחחח
אגב מי יצא לטיול?

SavageGirl1

New member
תתנחמי../images/Emo25.gif

את לא היחידה שסבלה... אבל לפחות הסבל הזה שווה משהו בסוף...<לפחות בשבילי..>

shabluELLA

New member
אז זהו שלא...

הייתי מעדיפה להישאר בבית ולא לעשות כלום...!! הסבל הזה לא שווה שום דבר!! וכן הבמיוחד הזה היה אמיר
אני אוהבת אתכן!!!!!!!!!
איפה את היית ענווה?

faith2

New member
אלוליטה../images/Emo9.gif

מוווווווווווווווווווואה לך
מקווה שזה שיפר את הרגשתך
ענווה הייתה בטירונות של קרביים...............את יודעת אחריי....

למעלה