חנויות...

חנויות...

שבת שלום לכולם.. בהמשך לחיפושיי אחר זוג האופניים האולטימטיבי, אני כבר לפני שלב ההכרעה, ועל-מנת לשמוע בעצתכם לגבי טיב החנות המוכרת כגורם מכריע, אשמח לדעת אם יש מישהו שמכיר את החנות בכוכב יאיר (לא יודע את שמה, הם מוכרים טרק ומרידה..). ההתלבטות כרגע היא בינם לבין כל-נוע ברמה"ש... יש המלצות?

stavmax

New member
אני לא יודע על החנות בכוכב יאיר אבל

כולנוע ברמת השרון הם אחלה

מחקו לי את ההודעה ולכן ארשום שוב

לפי דעתי לך על הטרק ורק אצל כל נוע............ איציק היקר,אסור פירסום בפורום אבל אני לא מוכר טרק וכל נוע "מתחרה " שלי אין סיבה שתמחק את מה שכתבתי כאן.

yoram232

New member
פרסום בפסיכולוגיה הפוכה../images/Emo9.gif

תקנה,תקנה זה יקר... בצחוק כמובן!

boazj

New member
שאלת מתחיל - מה החשיבות למקום הקניה

מדוע חשוב איפה אני קונה את האופניים? א. הרי ניתן לקבל שרות בכל מקום תמורת תשלום. או שבדברים קטנים יעזרו לך בחינם. ב. כמה תקלות אמיתיות ומשמעותיות יש באופניים חדשים ? וחוץ מזה -מה אם קניתי ביד שניה ?

yoram232

New member
תשובות

חשוב מאוד מאיפה קנית את האופניים,ואני אסביר: מילת המפתח זה תיקונים ושירות א. יש מקומות שלא יודעים לתקן שום דבר,ואפילו לגרום לך נזק. ב. יש מקומות שלא אכפת להם כמה שילמת,העיקר שאחרי זה תיעלם ולא תחזור עם בעיות כי זמן בשבילם זה כסף. ג. יש מקומות שייקחו ממך כסף על כל מילה ובורג,ויש כאלה שיתנו לך הנחה משמעותית בכל קנייה. ד. לא קשור לתיקונים,היה איזה סיפור עם משווק שמכר משלוח סחורה דפוק מכל הכיוונים,הכל היה עקום וגרוע,אבל אתה חושב שאכפת לו. הוא מוכר... ה. באותו הקשר:חשוב שתבדוק את זמן הפעילות של המקום ושל היבואן שמספק לו ואת הביקורות שהם מקבלים. לדוגמא:יש אחד שכל החיים שלו עבד בפיצוחים,והשבוע פתח חנות אופניים. אני לא קונה ממנו פנימית. או לגבי יבואן:אני כבר שנה וחצי מחכה לברגים מיבואן ג'יאנט. לגבי שאלתך השנייה: קניתי ג'יאנט חדשים עם דיסק עקום מאחורה,ובולם אחורי דפוק. יש כאלה שמבצעים RECALL ,כמו שמזמינים את נהגי המכוניות למוסך בגלל בעיות ייצור,ויש כאלה שעושים הסבה למספרי סיפורים... אני מקווה שעזרתי,בהצלחה

EREZ11

New member
תנסה רוני אופניים ברעננה

יש להם מבחר של אופניים כמו ביאנקי ופוגי ותוכל גם להזמין דרכם גם אופניי טרק,שרות מעולה ורמה מקצועית גבוהה

למעלה