חנויות

Pagra Baleben

New member
חנויות../images/Emo185.gif

כמו שכבר אמרתי מקודם, אני חדשה בעסק הזה..
ואני רוצה לקנות כלים לכישוף. מישהו מכיר חנויות שמוכרות כל מיני גביעים, פגיונות, וכול´ באזור המרכז? טנקס מראש..^-^ ענבל

זוריקה

New member
שלום.

אני חדשה פה,הרגע ניכנסתי לעידן האינטרנט ומצאתי את הפורום הזה, אני אסתי בת 15,וויקאנית כבר שנתיים... ובנוגע לשאלתך, פגיון את יכולה לימצוא במספר חנויות, החל מדודלי ועד לחנויות כמו "ריקושט חנות למטיילים" ששם תימצאי פגיונות, או שאת יכולה ללכת חנויות שחורטות בעזרת לייזר שם 100% תימצאי כמה וכמה פגיונות מהממים, גביע את יכולה למיצוא בכל מני גלריות אבל תצפי להוציא הרבה הרבה כסף, או שאת פשוט יכולה לקחת גביע רגיל שתימצאי וללכת לצורף שיחרוט עליו דברים על פי רצונך, אני משיגה את הגלימות שלי מתופרת,או שאני מכינה אותן בעצמי אז זו לא בעיה,ומטה את יכולה להכין בעצמך בקלות... בכל מיקרה זו לא בעיה להשיג את הכלים האלו... מקווה שעזרתי לך, שלך אסתי.

suki da yo

New member
הכי פשוט לגביע

ללכת ( עדיף בתקופת פסח, אבל בעיקרון תמיד יש) לשוק הקרוב. מישהו חייב למכור גביעים לאליהו ענבים ( ובגלל זה פסח עדיף) ואם לא - אז גביעים לקידוש בשבת. זה לא יקר, ותמיד יש כאלה בלי סמלים יהודיים, מזכוכים ( ההעדפה שלי) ממתכת או מחרסינה. קרמיקה. מה שזה לא יהיה.

היי אסתי

את חדשה בפורום? אה יפה , מענין :) בכל אופן , ברוכה הבאה , מאיפה את מבינה כ"כ בנושא?... היית גם בפורום אחרים? ומתי החלטת שאת וויקנית? ב
ענקית , שבי ה
:) דיקלה

זוריקה

New member
שלום לך דיקלה:)!

אז ככה לא היה לי אינטרנט במשך תקופה ממושכת, ורק לפני זמן קצר התחברתי, ואני מבינה בנושא מלמידה ממושכת, מאז ומתמיד הייתה לי משיכה ענקית לטבע, כמו שפעם ראיתי שנפטיס כתבה פה, רק ללכת ברחוב וליראות בניינים גרם לי "להתגעגע" לתקופה של "פעם" ,אם את מבינה למה אני מתכוונת, כמובן שאלו לא היו הסיבות היחידות להחלטתי אבל זו אחת העיקריות, וגם מאז ומתמיד התעניינתי במאגיה וביצעתי פעולות מאגיות בילדותי ורק אחרי זמן מה הבנתי שזהו בעצם כישוף, התחלתי ללמוד על פגאניות ועל הדתות הפגאניות ומצאתי את הוויקה והתחלתי ללמוד מכל מקום אפשרי,ופשוט ראיתי שאני מסכימה עם כל האמונות של ה"ויקה" ושיש לי אמונה שלמה ב"אל" וב"אלה" ובחוק השילוש ובכל האמונות של ה"ויקה" והתחלתי לחגוג את החגים הפגאניים וכך הגעתי להגדרה של וויקאנית. אני שלמה עם האמונה שלי אבל אני עדיין ממשיכה ללמוד על עוד דתות כגון: דרואידיזם,הדת הכנענית,אסאטרו וכו´... וזהו בעיקרון.. שלך אסתי. :)

מי אגם

New member
בכישוף אין צורך בכל כך הרבה

אביזרים, ואת רובם אפשר למצוא בבית. אף פעם לא ראיתי את הצורך לקנות פגיונות/גלימות במאות ולפעמים אלפי שקלים, משום שהדבר הכי חשוב באביזר הוא לדעת שאת מסוגלת לעשות את הטקס גם בלעדיו. ואם כבר עושים טקס עם אביזר, צריך איזשהו חיבור ריגשי/אנרגטי אליו כדי שהוא יתרום במשהו.

ShiVeee

New member
לא בהכרח

השקעה מירבית בכישוף יכולה להגדיל את איכותו אם את קונה אביזר מסויים למיקוד אנרגיות הדרושות לטקס מסויים , זה ישפיע על הטקס בצורה פסיכולוגית (אופן ההשקעה שלך בטקס ייתן לך חיזוק וגורם למוטיבציה בביצוע). זה יותר מתאים למתחילים... שכן מתקדמים יותר לא יצטרכו להיות בררנים בקשר לאביזרים כי אחרי הכל הכלי היחיד שאנו צריכים בסופו של דבר הוא כוח הרצון והאמונה . בהטלת הכישופים הראשונים יותר מומלץ (לפי דעתי) להעזר בכלים שיהפכו את הכישוף ליותר פורמלי...

למעלה