אז בבקשה,
אני קיבלתי שם יחס די מחורבן מאיזה מוכר קיקיוני שלא הבין שום דבר מהחיים שלו. את המחירים ה"זולים" שלהם הוא נתבשר כי הוא יכול לדחוף למקום בו השמש אינה מאירה גם באמצע הצהריים. מה שמפתיע הוא שכל זה עבר בשל שאלה פשוטה על כרטיס רשת מסכן שביקשתי. מה שאולי הפתיע אותי היות וכמעט סגרתי איתו על ארבעה מחשבים באותו היום, אבל היחס המחורבן שלו לא השתנה ונשאר מושתן כשהיה כאשר מדי פעם הוא זורק איזה מבט מזלזל ועושה טובה כאשר הוא יורה איזה תשובה, כמובן לא בלי איזה זריקת רפש לכל עבר בהרמת קול בעלת משמעות בלתי מבוטלת לגבי המתחרים שלהם וחוסר האמינות שלהם ועוד רמז עבה כפיל ש"מה, אתה לא יודע שXYZ זה הרבה יותר טוב מYYY? טוב נו, הרי אתה לא מבין כלום במחשבים..." אז אחרי שהוא קיבל הסבר מפורט מדוע ולמה הלוח שהוא בחר לא מתאים למעבדים שהוא רצה לתת לי ומדוע זיכרון במהירות 100Mhz לא הולך לי טוב עם לוח של 133Mhz הוא התחיל להתעצבן כי יש מישהו שכן מבין משהו והוא לא מצליח להתנשאות מעליו כמו שהוא כל כך אוהב. אז בקשר לאיזה כרטיס רשת שמותקן שאלתי לגבי הצ'יפסט שלו ולגבי מחירו והוא כבר התעצבן וירה שאם אני רוצה אז שאני אקנה במקום אחר ושידפקו אותי שם... מיותר לציין שאת דעתי המלאה הוא קיבל באותו הרגע ודאגתי כי אף אחד מלקוחותי, חברי ואנשים שאני מכיר מהעבודה לא יקנה יותר אצלו. אני אישית אשתה ליום שבו הם יסגרו ואולי אבוא אף להתענג על הרגע. וכן , כבר נצפו יותר מפעם אחת חוסר התאמות של לוח למעבד, או יחידת קירור לא תואמת ועוד הרבה חוסרי התאמות של חלפים.