חנויות מומלצות

ashton1

New member
חנויות מומלצות

אשמח, אם תכתבו על חנויות שלדעתכם כדאי לרכוש שם נייד. כמובן, חשובים אמינות, אחריות ושירות של חנות.

ashton1

New member
בהמשך - מה היתרון/חסרון בהזמנה של נייד מחו"ל?

איך כל התהליך הזה מתבצע? העניין הזה חשוב מבחינת העלות ומבחינת הוספה של חלקים שאין בארץ.

ashton1

New member
עוד דבר - בניתי מחשב באתר של היצרן

ויצא בדיוק אותו מחיר כמו בארץ. עם אותו מפרט. ז"א, אין סיבה להזמין מחו"ל? מבחינת העלות, אין סיבה. אולי רק תוספות במפרט שאין בארץ. אבל זה כבר יעלה את המחיר. מה דעתכם?

ashton1

New member
יצא לי עוד משהו

בניתי מחשב עם מסך יותר גדול ואותם נתונים באתר היצרן ויצא לי יותר זול מהיותר קטן וגם מזה שבארץ. התבלבלתי עם כל זה. עזרה!

RoyBO

New member
אם אתה מדבר על דל

אז אני לא בטוח שיתהיה לך אחריות בארץ עליו וספק איזה יבואן מכל היבואנים של דל ייספק לך אותה.

ashton1

New member
אז זאת הבעיה המרכזית? ואיך ניתן לבדוק את

העניין הזה עם האחריות?

ashton1

New member
או קיי. אבל אם מזמינים נייד מחול. כמה מס

משלמים?

RoyBO

New member
אתה תצטרך למצוא מקום שיצרבו לך עברית למקלדת

odedwarez

New member
יש לי המלצה על חנות....

רכשתי לפני שבוע מחשב בשולמן שרותי מחשב http://www.shalmon-cs.com/shop/ המוכר היה נחמד מאוד ואף על פי שבאתי למשרדים של החברה...זאת לא היתה חנות... הוא מכר לי מחשב ואף סידר שבאותו יום אני אוכל לאסוף את המחשב מהמחסן......קוראים לו עמי...נראה לי ולעומת זאת יש חנות שאני לא אציין את שמה שמתחייבת למחירים הנמוכים ביותר.....באתי אליהם עם ההצעת מחיר של שולמן והם בהתחלה היתממו כאילו אין להם במלאי את המחשב המדובר...וכאשר ציינתי בפני המוכר שנאמר לי שיש להם אותו במלאי.... הוא אמר לי שמכיוון שאני הבאתי לו הצעה עם מערכת הפעלה....זה לא אותו מפרט ולכן הם לא מורידים את המחיר... בתגובה אמרתי לו שהם שקרנים ויצאתי מהחנות.....בקיצר תיזהרו מכל מני חנויות כאלו שמתחייבות למחירים הנמוכים ביותר יש מצב שבסוף תשלמו מחיר גבוהה בהרבה ממה שהתכוונתם בהתחלה.

odedwarez

New member
למה מופרכים???

קניתי DELL D520 ב5900 שקל כולל מערכת הפעלה..... זה מוגזם????

RoyBO

New member
לא יודע לגבי שלך

אבל יש שם מחשב שאפשר לקנות ב4K והוא נמכר ב5.5K של FS

RoyBO

New member
מחירים במזומן

הם בסדר, אבל את PCCENTER הצלחתי להוריד במחיר יותר.

למעלה