חנויות לציוד בארה"ב

mushdubi

New member
חנויות לציוד בארה"ב

בקרוב אהיה בארה"ב- בניו יורק הבנתי כי אין מה לחפש אבל אני אהיה גם בחוף המערבי- סן פרנסיסקו, לוס אנג'לס וגם וגאס. מכירים חנויות מומלצות באיזורים אלו?

babakama

New member
Cycle Gear

יש רשת בשם Cycle Gear ולה מספר חנויות באיזור המפרץ. לפני כמה ימים קניתי שם מעיל רשת קייצי frank thomas מדגם XTI שעלה לי חצי מחיר בהשוואה לארץ. איזה ציוד אתה צריך?

the1wave

New member
מצטרף להמלצה על cyclegear

תציץ בקישור . יש להם מדי פעם מבצעי 10% פחות סתם בשיל הכיף . תעקוב אחרי הפרסומים שלהם .

mushdubi

New member
האמת שאני לא ממש צריך ציוד

אבל כשאני רואה את המחירים-אז למה לא??? דרך אגב- איך מביאים קסדה חזרה? מרפדים טוב במזוודה?

babakama

New member
קסדה במזוודה

אין בעיה כשהקסדה שוכבת על הצד, תקפיד שיש בגד טוב בכל צד. כך עשיתי והיא הגיעה בשלום. המחירים באינטרנט זולים יותר אבל זה דורש שתדע בדיוק מה אתה רוצה ושיהיה מספיק זמן מראש. בעיקרון - מדובר בחיסכון אדיר לעומת קניה בארץ, בין שליש לחצי מחיר. רק השנה הבאתי: מעיל חורף, מעיל רשת, קסדה, כפפות חורף, כפפות קיץ, מנעול דיסק, ואפילו אטמי אוזניים (כמות גדולה).

mushdubi

New member
ואיך עוברים את המכס בארץ?

מכניסים מהר למזוודה לפני שיוצאים מנתב"ג...? או שהם כל כך חסרי מודעות שלא ישימו לב?

the1wave

New member
בשק על הכתף - כאילו באת איתה מהארץ

תוריד את הניילון מהמשקף עוד במטוס . האמת שלא בדקו אותי ולא אמרו לי כלום כך שאני לא יודע בוודאות אם הם יתעלקו או לא . את שלי דרך אגב אני מוכר - מסתבר שהיא לוחצת לי מדי . גל

yacham1

New member
חנות באזור LA

הבאתי מהם קסדה לפני שבועיים לארץ, מחירים סבירים ושירות טוב. http://www.extremesupply.com/index.htm

Velar

New member
../images/Emo207.gifחנויות לציוד

שלום אני נמצא בבואנוס למספר ימים ומחפש לרכוש ציוד רכיבה לשטח, בעיקר מגפיים וחליפה חדשה, אני מכיר את העיר אך לא מכיר שום חנויות ציוד, מבקש המלצה למקום מסויים או אתר כלשהו עם סניף בעיר. תודה מראש. מיכאל אפשר גם בה"פ היות והנושא לא רלוונטי לכלל הרוכבים

מיצו

New member
טיפ - כדאי לנסח את הכותרת בצורה טובה

זה יביא אנשים לקרוא, אולי לענות ולעזור, ואולי גם ללמוד דבר או שניים. "חנויות לציוד" סתם ככה לא נותן כלום. להבא, שתדע.

Velar

New member
Tnx for the tip

i had a problem with the keybord. aniway i found an answer. Santa fe, Esq Pueyriddon Michael

avi elbaz

New member
../images/Emo207.gif קסדת שואי בפלורידה

ממריא הלילה לפלורידה ומתכוון להכנס ל CYCLE GEAR במיאמי לקנות קסדת שואי SHOEI RAID II או כמו שהיא נקראת שם SHOEI TZ-R. מחירה 290$ . אשמח להארות או הערות לגבי קסדה ספציפית זו. תודה, אבי

למעלה