חנויות לעד

n i v1

New member
חנויות לעד

בא לי לדבר על חנויות (וכל המסביב) שבלעדיהן רמה"ש לא היתה רמה"ש- טוב, אז אני אתחיל: קולנוע כוכב חנות האופניים של משה בסוקולוב חנות המסגרות ברח' יהודה הפעמונים החנות של שני הזקנים שעדיין לא מתו ( מול הסוקולוב סנטר) הפסאז' הסופר שליד הפסאז' הפעמונים תפוח- חנות צעצועים שעברה מסוקולוב לאוסישקין עתון וספר זהו

אז ככה

הקיוסק העגול-קיים מאז שאני זוכרת את עצמי הפינה מולו-מתי תבוא החנות שתחזיק שם מעמד? הקיוסק של אהרון מול תחנת המוניות. שלכם חנה גונן

ואני אמשיך

פיצריה ברודווי באוסישקין דן בזר (אם עוד קיים?) בטרומפלדור בריכת שרונית - לא חנות, אבל בהחלט "מותג" כמו קולנוע כוכב.

בריכת שרונית

בתור ילד, שגדל בתל ברוך, הייתי מגיע לשרונית בקיץ (טרמפ עם אבא או קו 24). למרות שאני גר ברמת השרון קרוב ל5 שנים, אני לא זוכר את הפעם האחרונה, שהייתי בשרונית

קולנוע כוכב../images/Emo70.gif

זה מקום לפוחזים נולזים שהם ברובם בני נוער חרמנים ששותים ומעשנים! מזה הקולנוע הזה חי! זה עצוב! פעם שהיה גאווה ברמת השרון נהיה לבית זונות(סליחה על הביטוי!) למרות שאני לא אזרח ותיק ואני לא מבוגר זה עדיין מעצבן לראות איך קולנוע נהפך למקום שמתקיימים בו כאלה דברים!

לירונדה

New member
אתה יכול להגיד...

מופע הקולנוע של רוקי במקום ללכת בעקיפין אבל מה לעשות ,יש אנשים שאוהבים את זה ואם זה עושה להם טוב, מה אכפת לך? בשביל זה עשו לך את הסינמה סיטי

בואר

New member
אם...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אתה מדבר על רוקי,מה שאני מניחה שאתה כן, אני מאמינה שאתה טועה. בלי קשר לרוקי-הקולנוע הוא מקום מתורבת, של מבוגרים ונוער כאחד. בקשר לרוקי-אני שם רק פעמיים (ב3 לאוקטובר פעם שלישית) אבל מזה הבנתי שאת מי שבא לרוקי אפשר לתאר בשתי דרכים: א. בני נוער חרמנים ששותים מעשנים ומתמזמזים. ב. אנשים שמבטאים את עצמם דרך רוקי (*מעין מתפלספת*), קח אותי לדוגמה, או את החברים שלי, אם תראה אותנו ביומיום תראה חבורה של בני ובנות 13, רגילים... אבל ברוקי... ברוקי זה שונה... כל שישי אחרון של החודש אנחנו באים בחצות לקולנוע כוכב, לרוקי, וכל מה שאנחנו עושים זה נהנים ורוקדים ומשתוללים! אנחנו בסך הכל נהנים! אין שום סיבה למנוע את זה לדעתי... אם קיימים מקומות אחרים שבהם אחרים יכולים להנות, למה שזה לא יהיה? אין סיבה מוצדקת נכון? אז בבקשה. (*מעין נרגעת מההתפלספות*) סליחה על זה שתקפתי טיפה... אני עצבנית...

למעלה