חנויות למידות גדולות בניו יורק?

קוקיונת

New member
חנויות למידות גדולות בניו יורק?

הי בננות :) נהניתי מאוד לקרוא כאן ולאור נסיעתי הקרובה לטיול בניו יורק אני שואלת בעצתכן.. מישהי יודעת היכן יש ושמות חנויות למידות גדולות בניו יורק? (מנהטן עדיף) וכמובן רצוי במחירים שיאפשרו לי לא למכור את כרטיס החזרה לארץ :)

DREAM111

New member
היי וברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני לא מכירה אבל אולי שאת תחזירי תתני טיפים לאלה שיחשבו לנסוע. ממה שאני הבנתי כמעט בכל חנות ניתן למצוא מידות גדולות בארה"ב הגדולה. נסיעה טובה ותחזרי בשלום.

קוקיונת

New member
ברוכה הנמצאת ../images/Emo142.gif

כמובן שכשאחזור אתן טיפים לכל דורש\ת :) בביקור קודם שלי שם (אמנם קפיצה קטנה) לא הרגשתי שם עודף במידות גדולות ולכן בקשתי להכוונה...

יקרתי הגעת למקום הנכון!!!

ניו יורק ניו יורק אחחחח פשוט תענוגגגג אין מקום יותר טוב ממנהטן לעשות שופינג ובמיוחד למידות הגדולות אני גרתי שם יותר משנה וכמויות הבגדים שיש לי שם הם עצומות והמחירים חבלללל על הזמן עכשיו תלוי מה זה מידות גדולות בשבילך עד מידה 24 זה בכל חנות אין כזה דבר שלא.... מעבר לזה יש המון המון חנויות אם את רוצה אני יארגן לך כאן איזה רשימונת עם טווחי מחירים בכיף שיהיה בהצלחה ותעשי חיים

קוקיונת

New member
../images/Emo101.gif עזרה :)

להודות על האמת אין לי כל כך מושג מה היא בדיוק מידתי... כאשר סרקתי את הארון גיליתי שכמעט כולו מורכב מבגדים של עונות מידה 5-6 או XXL מה שמשאיר אותי תוהה... התוכלי לפתור את התעלומה? בקפיצה קודמת לניו יורק אומנם קצרה אבל אני התכוננתי להכנס לחנות ולהתבלבל משלל האופציות שיועמדו לרשותי.. לצערי זה לא בדיוק היה המצב.. ואני לא אומרת שלא היה מבחר אמנם לא בכל חנות אבל לרוב מה שהיה נראה כאילו ראה ימים טובים יותר. אמנם ב H&M קניתי 2 חולצות מ-ה-מ-מ-ו-ת וזקט גינס שפשוט למות עליו אבל אני קיוויתי לצאת משם עם שקיות לעייפה ושאני אתמוטט בדרך חזרה למלון מכובד משקל השקיות :) בביקור ב woodbery common outlet אמנם יצאנו משם עם חבילות אבל עדין... בקיצור אם תוכלי לתת לי שמות של מקומות ושל חנויות אשר משם די בטוח תצא הישועה :) אני אעלה לרגל ואביא מנחות :)

z i s y l e

New member
לצערי...

היה סניף ענק של H&M בשדרה 31, אבל שמעתי שהם סגרו...מקווה שלא... יש שם פירמה שקוראים לה BB ויש לי מהם דברים מדהימים!

z i s y l e

New member
עדיף לך בניו-ג´רזי

יש שם קניון ענק, שיש שם חנות למידות גדולות בשם ליין-בראינט. יש להם את הבגדים הכי מדהימים שאי פעם רכשתי, כולל הלבשה תחתונה. והמחירים ממש ממש סבירים! תנסי ולא תצטערי, אני מבטיחה!

קוקיונת

New member
../images/Emo73.gif האם במקרה... ?

האם במקרה את זוכרת את שם אותו הקניון? את יודעת אולי האם ליין-בראינט זו רשת? בכל מקרה נשמע ממש טוב המון תודה.. :)

z i s y l e

New member
לא כל כך...

יש קניון אחד גדול במיוחד. וכן, ליין בראינט זאת רשת בכל ארה"ב. אפילו כשהייתי בסיאטל מצאתי חנות שלהם באחד הקניונים וחגגתי שם... אוייי כמה שאני חגגתי.... מקאה בך כל כך... זיסי דרך אגב, לגבי המידות שלהם. אני בעונות מידת מכנסיים 4-5 ובחולצות 5-6 (בדרך כלל) בארה"ב במכנסיים אני בסביבות 18-20 ובחולצות 20-22

keren1

New member
האם אפשר לקבל את השם

בלועזית או יותר טוב קישור לאתר שלהם? תודה

למעלה