חנויות יד שנייה

אוםירדן

New member
חנויות יד שנייה

גיליתי שאצל ילדים- הדשא של השכן ירוק יותר, קרי הצעצועים נראים תמיד יותר שווים , ורב המשחקים שיש לנו בבית כבר לא בשימוש מהיום השני. אז חשבתי על סטראטאפ - ספריית משחקים- נוכל לבוא ולהחליף צעצוע לשבוע עד שנמאס וחוזר חלילה.. .
ובנתיים עד שמישהי תרים את הכפפה - עברתי לחנויות יד שנייה לילדים , אני מביאהאת המשחקים הישנים ( חדשים כי בקושי שיחקו בהם..) לחנויות יד שנייה ומביאה אחרם במקומם . מומלץ בחום וגם תרומתי הקטנה לסביבה באהבה! ולמי שמתעניינת -5 חנויות יד שניה הטובות בארץ - כתבה מעכבר העיר

תודה על ההמלצה ועל הרעיון!

הבעיה בסיפריה שכזו היא שצעצועים נוטים להשבר ואז יכולה להגרם עוגמת נפש.

פנומן 72

New member
לא ממליץ

מחירי הצעצועים כ"כ נמוכים שלעשות החלפות זה כמו להחליף טישרטים עם אחרים. מיותר.

פנומן 72

New member
אני לא במדינת תל אביב אז אני לא מכיר כתובות

אבל ישנן חנויות יבואן של צעצועים בעיקר במקומות כמו בשווקים, שמחירי הצעצועים שם הם בין 10 ל-30 ש"ח במקס. יש גם צעצועים שהם פחות מזה. מי שחפצה להסתובב בקניונים כמובן תשלם יותר. חוץ מזה, שאני שוקל בעצמי לפתוח חנות צעצועים, אז צפו ל-20% הנחה לכל חברי הפורום

באמת ??????????

אתה חייב לעדכן אותנו ! אני אהיה לקוחה שלך , אני שוב צריכה הכול מחדש... זה לא להאמין כמה שהדברים יקרים היום. יאללה נשמה, שיהיה בהכי הרבה מאברוק!

פנומן 72

New member
ברור

רק עכשיו שמתי לב שאת לא ממדינת תל אביב אלא מירושלים, אז אם את נוסעת בכביש עוקף אז תחסכי ביקורת דרכונים בכניסה למרכז וביציאה ממנו. כשאני נוסע לתל אביב אני צריך לעבור ביקורת דרכונים במחלף נתניה ...

פנומן 72

New member
לאיזה איזור ?

אני לא גר במדינת תל אביב אלא בקריות ... תבואי לגור פה, אוויר מפעלים עכור כיין ...

הלוואי חיפה, כולה איזור השרון...

חיפה זאת העיר האהובה עלי , יש שם כמה אנשים שאני מאוד אוהבת, כן יגאל, גם אתה כלול ברשימה...

kdr

New member
תודה, נרגעתי

כבר התחלתי לארוז ולברוח לפני שאת מגיעה. טוב, נו, ארזתי את המנגל לזכר הימים ההם, שרוני הכינה צ'ימיצ'ורי אדיר !

kdr

New member
כשמשתמשים בשם הפורום לשווא

קונים מדפסת באופיס דיפו, צעצועים בטויס אר אס ונייר טואלט בבוטיק התחת, משלמים הרבה תעשי שוק ותשלמי בזול איך כורזים המוכרים בשוק רמלה-לוד: "אתמול זה עוד היה בעזריאלי, אנחנו פרצנו והבאנו לכם היישר מהמחסן". לי אין קשרים בלוטו, אני לקוח של השוק.

אם אתה באמת מתכנן לפתוח חנות צעצועים

אני מוכנה לתת לך במתנה רעיון שיווקי שרציתי פעם ליישם וירדתי ממנו.

אוםירדן

New member
כמו המחיר גם האיכות...

ניסיתי את כולם , בסופו של דבר אין אפס כל מה זול ( בד"כ מיוצר בסין) מחזיק מעמד במקרה הטוב שבוע , ואח"כ תקועים עם ערמת פלסטיק ... מחכה להזמנה לחנות צעצועים שלך

פנומן 72

New member
אנחנו שוכחים משהו חשוב

התלהבות של ילדים מצעצועים הוא משהו מאוד רגעי. מה שעושה להם את זה הוא בד"כ עד הרגע שהם משליכים אותו לרצפה, אחרי זה ילדים כבר לא מתלהבים להפעיל אותו שוב. במצב שכזה אין שום הגיון להשקיע 40-50 ש"ח בצעצוע עמיד. אני לא מדבר על לגו שאפשר לשחק איתו שנים, אלא על משהו מלהיב שהילד יתחנן לקנות ואחרי יום יזרוק אותו וישבור אותו. אם יהיה לי את הדרך לנישה הזו ב-10 עד 20 ש"ח לפריט אני אחסוך להרבה הורים כסף...

נועם@בת

New member
אנחנו קונים בשוק הפשפשים

בשוק בחיפה, בחנות של יוסי- על המדרכה- כל דבר בשקל. החנויות האחרונות זה יקרנים, המחיר קופץ לשנים או שלושה שקלים
. הילדים (בני שנתים ושלוש וחצי) עוד לא יודעים שצריך לקנות בטויז אר אס ולשלם ימבה כסף. הם גם לא מחכים לאריזה מרשרשת וסרט. מתאים להם לקבל צעצועים ומשחקים ואפילו לא אכפת להם אם הצעצוע לא חדש או לא שלם. לפעמים אנחנו מתעצלים ללכת לשוק ולוקחים ישר מהזבל
, מה שאחרים זרקו בשבילנו זה מספיק. ככה לא כואב הלב שנועם שבר את האוטובוס, או התיישב על הבית בובות של ברבי ועקר לו חדר כשניסה לדבר בטלפון שעל הקיר. טלפון שכל גודלו סנטימטר וחצי
. חוצמזה יש לנו מלאן משחקים מהבני דודים שאמא שלהם קנתה להם חדשים ויקרים ואצלם נורא שומרים על דברים. אצלנו דוקא משחקים במשחקים, ויחסית לא הורסים. אבל יש לנו גם כמה משחקים שקנינו בכסף מלא, שלא תגידו שאנחנו חורנים
. בתיה

למעלה