חנויות טבע בצפון

חנויות טבע בצפון

היי,

אני מחפשת חנויות טבע שבהם ניתן למצוא סייטן ודומיו? אני גרה בגליל התחתון (חיפה קצת רחוקה לי).
בשופרסל דיל בעיר אין מחלקת גרין וזה מסבך עוד יותר. עד לפני שבועיים גרתי בקריות ואת רוב הדברים הייתי קונה בסניף שופרסל שם הייתה מחלקת גרין או בטבע עדן מרקט. כאן אני ממש אובדת עצות.

בנוסף, בעקבות בדיקות דם - אני צריכה להתחיל ליטולברזל ויטמין B12 למשך כחודשיים. האם לאחר האוכל? ואם כן, האם פעם ביום זה מספיק.

תודה ויום נעים

ladybug6

New member
היי, אני לא יודעת איפה בדיוק בגליל את גרה

אבל בעפולה ובטבריה יש סניפים של ניצת הדובדבן, ובטוח יש עוד חנויות טבע פרטיות שאולי תמצאי בהן דברים מעניינים.
אם אני לא טועה "שינוי צורה" גם גרה באזור שלך ואולי תוכל לתת לך עוד רעיונות למקומות.
&nbsp
b12 צריך ליטול תמיד, לא רק כשיש מחסור.. אם יש מחסור אז ההמלצה היא בדר"כ כדור ליום (הסוג שנמס מתחת ללשון), וזה לא משנה מתי לוקחים אותו.
ברזל מומלץ לקחת בנפרד מהאוכל וביחד עם ויטמין סי, למשל פרי כמו מנגו/קיווי/תות/תפוז, או חצי גמבה צהובה/אדומה או כמה עגבניות שרי (או פשוט סלט ירקות/פירות, גם מיץ סחוט טרי זה אחלה).
&nbsp
בהצלחה!

ימימה

New member
ברמת ישי מתאים לך?

כי יש שם שלוש חנויות טבע (ניצת הדובדבן, קול הטבע, וטבעוני הותיקים, שמתמחים בעיקר במוצרי בריאות/רפואה משלימה ופחות באוכל)

בטבעון יש

לא יודעת למה את קוראת הגליל התחתון
אבל אם תתני טווח יותר מדוייק אפשר יהיה לעזור לך

למעלה