חנויות בניו יורק ?

y b 1

New member
חנויות בניו יורק ?

אני עומד לקנות בניו יורק את הcanon s400 איזה חנויות מומלצות מבחינת מחיר ואמינות?

y b 1

New member
זה נכון אבל אני צריך מצלמה יותר

קומפקטית מה A80 ,אשמח לקבל הצעות עדיפות למצלמות בגודל ומחיר שלה

פומפיה

New member
B&H, למרות שהתאכזבתי מהם

B&H מומלצת בגלל המבחר העצום, השירות והמחירים הסבירים. קיימת, אפילו, אפשרות להחזיר את המצלמה כעבור כשבוע, במידה ולא מרוצים ממנה. הניקון N90 המהממת ושלל העדשות שלי נרכשו שם
"אפילו" אהוד ברק וזוגתו מצולמים היום בעמוד האחרון של "ידיעות אחרונות" כשהם רוכשים שם מצלמה... אבל, וזה אבל לא קטן, ביקרתי שם לפני כ- 3 שבועות והתאכזבתי מהשירות. אותרתי כישראלית, והתבקשתי לפנות לאיש המכירות הישראלי (ברי, אם אני זוכרת נכון. גם הוא מצולם בתמונה הנ"ל עם אהוד ברק...), שאכזב: ראשית, הוא לא השיב בפירוט לשאלות שלי, אלא פסק ש"זו מצלמה טובה", "זו מצלמה לא טובה"... המשמרת עמדה להסתיים, והוא היה קצר רוח, קיווה שאקבל את ההמלצות שלו ללא הסברים. שנית, התעניינתי במצלמה מסוימת. הוא סיפר שלחברה שלו יש את אותה המצלמה, ושהיא מאוד מרוצה... כעבור כמה דקות הוא אמר שהוא רוצה לקנות עוד חודש את המצלמה לחברה שלו... כשמתחילים לשקר לי, אני לא יודעת היכן זה נגמר... שלישית, הוא ניסה לדחוק בי לקבל החלטה. כיוון שנאלץ לעזוב, הוא ביקש שלא אשנה את המפרט כי "אני יודע מה הולך טוב עם מה ויש מישהו אחר שעשוי לשנות ולתת לך חלק פחות מתאים" (למעשה: הוא רצה לקבל את העמלה...). לא אוהבת שיווק אגרסיבי ולא אוהבת שמשקרים לי. החנות מומלצת. אני מניחה שפשוט הגעתי לאיש המכירות הלא נכון...

idohal

New member
יש גם את ADORAMA חנות לא פחות

קטנה ומבחר אינסופי. אבל, בכל מקרה לא כדאי להסיק מסקנות משירות של מוכרן קצר רוח אחד.

ת ו מ ס1

New member
למה שלא תתלונן ?

ניתן להתלונן, וזה לא ישראל - שם הנושא "יטופל" תומס

פומפיה

New member
תחום אפור

אין לי על מה להתלונן וזה חסר טעם. מדובר בטיפוס חלקלק שהתייחס אליי כאל הדיוטית וקיוה להרוויח כמה שיותר מהעסקה. פשוט לקחתי את מה שהוא אמר בערבון מוגבל... פומפיה, (אישה
).

פומפיה

New member
../images/Emo32.gif אז לכאן נעלמת? ../images/Emo2.gif

אני בהליכים... מנסה להיפרד מה- ניקון N90 שלי. בינתיים קשה לי עם זה... ומה אתה עושה כאן? טיפחנו בימים אלה שרשור אימתני (416 הודעות, אנד קאונטינג) ומרתק. אתה מוזמן (ומתבקש) לבקר יותר

ron8

New member
../images/Emo6.gif אני רק חושב מה יקרה ../images/Emo32.gif

אם בפורום הטכני לצילום יעשו שרשור אמוציונלי כזה על בן/בת הזוג (בהקשר של מצלמה)... איפה 416 הודעות... אחרי 16 הודעות יתחילו מלחמות על קנון-ניקון
אחרי 30 יהיה מכות
כשנגיע ל 50 השרשור יתפוצץ
... ויזמינו משטרה
סתם סתם ... אנחנו ילדים טובים פה. קצת פנאטים לפעמים, זה הכל

יוסי®

New member
אני אשתדל.... בשבועות האחרונים

הקדשתי את כל הזמן על המחשב למחקר וחיפוש אחר מצלמה דיגיטלית, שזה שקונה לי אותה ממריא מחר בבוקר (באופן סופי, אחרי כמה דחיות) לניו יורק... אני מבטיח לחזור

Givald

New member
דווקא אני מאוד נהנה לקנות בB&H

אגב היא בהרבה יותר גדולה מהחנות של אדורמה, (החנות של אדורמה בגודל יחסית רגיל - יש להם אמנם בניין שלם אבל החנות עצמה זה רק בקומת כניסה! בכל שאר הקומות קיימים המחסן ושאר המחלקות: חדרי חושך/ השכרת ציוד/ וכו'...) בקשר לאיש המכירות הספציפי הנ"ל אני דווקא מאוד נהנתי מהשרות שלו, הוא מבין שם יותר מבין כל המוכרים שימי לב שבדרך כלל כולם באים לשאול אותו שאלות, לי הוא תמיד הסביר פנים ופירט לי על כל שאלה ששאלתי, אפ'עם לא הרגשתי שדוחפים לי שם מוצרים ליידים בכלל אם אני לא טועה הם לא מקבלים עמלה על כל קנייה שאנחנו מבצעים דרכם, אבל מה ששמתי לב אליו ג"כ ממה שכתבת זה שלקראת הסגירה האנשי מכירות הם חסרי סבלנות (בערך בשעה 6:30) ורוצים לסיים איתך ולעוף משם לבית! יכול להיות שאת באת לשם בשעה מאוחרת והוא רצה ללכת ולכן זה היחס שקיבלת, ולא שאני מצדיק את זה, חלילה! זה מעצבן גם אותי! אם שואלים אותי אני מעדיף לקנות בB&H ולא באדורמה אגב יש עוד חנות די מומלצת J&R נמצאת בדאון טאון מנהטן בברכה שמוליק

bengold

New member
B&H

חשוב להבין שהמוכרים היושבים בחנות מעבר לדלפק בד"כ , אינם מבינים כמעט מאומה בצילום, שולטים ביידיש ולא כל כך בצילום. יש בחנות סוכני חברות ונציגים של קנון וניקון שמבינים יותר. בקיצור חשוב להגיע מגובשים לחנות, מקסימום לחוש במקום את הבחירה, אבל טכנית רצוי לערוך עבודת מחקר אישית מקדימה. בסכ"ה חנות מדהימה בין הגדולות בעולם, כמעט ולא ניתן להתקיל אתם בציוד, גן עדן לצילום וצלמים.

למעלה