B&H, למרות שהתאכזבתי מהם
B&H מומלצת בגלל המבחר העצום, השירות והמחירים הסבירים. קיימת, אפילו, אפשרות להחזיר את המצלמה כעבור כשבוע, במידה ולא מרוצים ממנה. הניקון N90 המהממת ושלל העדשות שלי נרכשו שם
"אפילו" אהוד ברק וזוגתו מצולמים היום בעמוד האחרון של "ידיעות אחרונות" כשהם רוכשים שם מצלמה... אבל, וזה אבל לא קטן, ביקרתי שם לפני כ- 3 שבועות והתאכזבתי מהשירות. אותרתי כישראלית, והתבקשתי לפנות לאיש המכירות הישראלי (ברי, אם אני זוכרת נכון. גם הוא מצולם בתמונה הנ"ל עם אהוד ברק...), שאכזב: ראשית, הוא לא השיב בפירוט לשאלות שלי, אלא פסק ש"זו מצלמה טובה", "זו מצלמה לא טובה"... המשמרת עמדה להסתיים, והוא היה קצר רוח, קיווה שאקבל את ההמלצות שלו ללא הסברים. שנית, התעניינתי במצלמה מסוימת. הוא סיפר שלחברה שלו יש את אותה המצלמה, ושהיא מאוד מרוצה... כעבור כמה דקות הוא אמר שהוא רוצה לקנות עוד חודש את המצלמה לחברה שלו... כשמתחילים לשקר לי, אני לא יודעת היכן זה נגמר... שלישית, הוא ניסה לדחוק בי לקבל החלטה. כיוון שנאלץ לעזוב, הוא ביקש שלא אשנה את המפרט כי "אני יודע מה הולך טוב עם מה ויש מישהו אחר שעשוי לשנות ולתת לך חלק פחות מתאים" (למעשה: הוא רצה לקבל את העמלה...). לא אוהבת שיווק אגרסיבי ולא אוהבת שמשקרים לי. החנות מומלצת. אני מניחה שפשוט הגעתי לאיש המכירות הלא נכון...