חנויות בלונדון? מישהו מכיר חנויות טובות שם?
Y You know im right New member 11/5/07 #4 לא צריך להתחכם... בכל אופן, קרובת משפחה שלי תיהיה שם בשבוע הקרוב, וחשבתי לבקש ממנה לקנות לי אפקט, כי אחרי שהיא תיהיה שם היא אמורה לבוא לארץ. אז מה שאני מחפש זה חנות כלי נגינה שיש בה אפקטים, עם מחירים סבירים, מישהו מכיר?
לא צריך להתחכם... בכל אופן, קרובת משפחה שלי תיהיה שם בשבוע הקרוב, וחשבתי לבקש ממנה לקנות לי אפקט, כי אחרי שהיא תיהיה שם היא אמורה לבוא לארץ. אז מה שאני מחפש זה חנות כלי נגינה שיש בה אפקטים, עם מחירים סבירים, מישהו מכיר?
Y Y036 New member 11/5/07 #6 אין דבר כזה בלונדון. בגלל שהשקל חלש יחסית לפאונד, המחירים שם הם כמו בארץ ואפילו יותר. ככה היה לפני 3 או 4 שנים כשהייתי שם
אין דבר כזה בלונדון. בגלל שהשקל חלש יחסית לפאונד, המחירים שם הם כמו בארץ ואפילו יותר. ככה היה לפני 3 או 4 שנים כשהייתי שם
מ מטאל בעצמות New member 11/5/07 #8 אירופה התיקרה המון בשנים האחרונות, אפילו שאנגליה מרוחקת מכל העסק היא עדיין יקרה, אני לא בטוח שתעשה חיסכון כל כך גדול שתהיה הטרחה שווה משהו
אירופה התיקרה המון בשנים האחרונות, אפילו שאנגליה מרוחקת מכל העסק היא עדיין יקרה, אני לא בטוח שתעשה חיסכון כל כך גדול שתהיה הטרחה שווה משהו
W wish i was here New member 11/5/07 #11 לא לקנות באירופה כלום! אלא אם זה משהו שיש רק שם! אירופה מאדדדד יקרה....הרבה יותר מבארץ