חנויות בירושלים...

mitzi20

New member
חנויות בירושלים...

אני יודעת שבירושלים יש מספר חנויות מועטות, אחת בשוק מחנה יהודה עם כמעט כלום, אחת בקניון האחים ישראל שמוכרים RFM רק באריזות של קילו ועולה 30 ש"ח..ו..זהו! כמו כן שמעתי שמועה שיש חנות במושבה הגרמנית שמתעסקת בכל הציוד.. אמרו תבליני הכפר אבל התקשרתי אליהם לאחר חיפוש באינטרנט והם אמרו שלא קיים סניף בירושלים... אז מישהו כן יודע על איזה חנות מדובר במושבה הגרמנית? (או על חנויות אחרות בירושלים??) תודה מראש.. מיצי.

רחלהא

New member
אני בכל זאת ממליצה על

החנות בשוק. הוא לאט לאט מביא יותר ויותר דברים ובמחירים סבירים לגמרי. שבוע שעבר קניתי אצלו סט חותכנים של וילטון ב- 65 ש"ח שזה ממש אבל ממש כלום (בהתחשב בעובדה שבכל מקופ אחר מוכרים חותכן אחד ב40-50 ש"ח. גם מקלות לפיסול יש לו נראה לי באותו המחיר. בצק סוכר אצלו עולה 24 לקילו ועכשיו הוא התחיל להביא מארזים של 4 קילו שזה יוצא הרבה יןתר משתלם. הוא גם אמר שהוא יביא את הצבעים של וילטון. חוץ מזה שהבעלים (אלי) הוא איש מקסים (באמת) ואפשר לבקש ממנו כל מיני דברים. הוא אמר שאם יהיה ביקוש הוא יזמין.

מצטרפת להמלצה של רחלה ואומרת לך

בנוסף שבקשתי ממנו הנחה לפורום ואני ממתינה לתשובה שאם היא תהא חיובית אקשר בינו לבין טל, המחירים שלו לא זולים אבל לא יקרים. פנינה

mitzi20

New member
תודה לשתיכן, אני אסע מחר לשם

כדי לראות מה יש ומה לא:) שווה לקנות במחירים טיפה יותר יקרים ולחסוך את הדלק והזמן של הנסיעה למרכז.. למרות שאני הרבה ברחובות (משפחה של חבר שלי גרה שם) ושמעתי על תבליני הכפר בראשון שזה לא כזה רחוק,.. רציתי לשאול, שווה לי לקפוץ לתלפיות ולחפש בחנויות צעצועים כל מיני כלים של פלסטלינה? יש לכם חנות טובה? (אין לי ילדים או משהו כך שאני לא יודעת..) תודה!

הכל לאופה וגם קפה בשוק מחנה יהודה

באחת הסמטאות שמחברות את 2 הרחובות הראשיים של השוק פנינה

תבליני הכפר בעמק רפאים

מוכרים את התבלינים של אותו מפעל כמו תבליני הכפר הידועים, אבל אין שם כמעט ציוד לעוגות. ראיתי RFM באריזות רבע קילו (8 ש"ח) וזהו בערך (אם כי לא חיפשתי)

הייתי הבוקר בהכל לאופה וגם קפה

המבחר שם באמת מצומצם, אבל מה שהכי מבאס זה שנגמרו לו הצבעי מאכל בג'ל (נשאר רק ורוד וסגול), וכרגע הוא גם לא יודע מתי יהיה לו. יש חנות תבליני הכפר במושב הגרמנית בירושלים ברח' עמק רפאים, אבל אני לא בטוחה שיש להם ציוד לעיצוב עוגות. קצת מוזר שבעיר כזאת גדולה (עיר הבירה, כאילו דה
) אין אפילו חנות אחת לרפואה עם כל הציוד...

mitzi20

New member
חבל באמת...ועוד שאלה..

שבעיר כלכך גדולה אין חנות אחת שיש בה את הכל כמו מר קייק... (לא רק לפיסול אלא גם לבישול בכלל...) וצריך או לנסוע למחוצלעיר או להתרוצץ בין כמה חנויות כדי למצוא הכל... בקשר לפרטי טיים- אין להם אריזות גדולות של בצק סוכר יש להם אבל באמת צבעי מאכל של וילטון (כך אמרו לי בטלפון)... ובקשר לתבליני הכפר במושבה (קרוב לביתי מאוד מאוד, הלוואי והיה שם הכל..) לא מצאתי לא ב-144 תבליני הכפר בירושלים, ולא באתר של דפי זהב..בטוח שככה קוראים לזה? וחוץ מזה מה נעשה עם אריזה של רבע קילו בצק סוכר...?

מיצי, כנראה שאנחנו באותה סירה...

לגבי תבליני הכפר - קיימת חנות כזאת במאה אחוז מול קפית (בערך...), יכול להיות שאני לא מדייקת בשם, למרות שלא נראה לי. בכל אופן, אם זה קרוב אלייך תקפצי ותבדקי. אני שולחת לך מסר לגבי מישהי נוספת שניתן לרכוש ממנה.

למעלה