חנויות באינטרנט

• פותח הנושא OPL
  • פורסם בתאריך

OPL

New member
חנויות באינטרנט

יש חנויות מומלצות לקנייה של חלקים ואביזרים שתומכות בPAY PAL? אלירן

vanom

New member
המממ משלוח לארץ....

הסיפור אינו קשה ומסובך כמו שנוטים לחשוב. ראשית אציין כי אין לי כל קשר או רווח מזה, אני פשוט השתמשתי בשירות זה ליבא אופני יטי. ניתן לשלוח כל דבר לארץ בפשטות ועד פתח הדלת, שירות זה משתלם במיוחד לפריטים גדולים כגון אופניים וכו ואף ניתן לחשב את המחיר הסופי המקסימלי אותו תשלמו, יתכן והמחיר יצא זול יותר (לי עלה לבסוף 110$ פחות) אך לא יותר!. ובכן התהליך הוא כך: נכנסים לאתר usaddress ונרשמים (חינם), בתמורה מקבלים כתובת בארה"ב. אליה שולחים את החבילה. והם שולחים אותה אליכם הביתה עד הדלת. בתוספת דמי משלוח ומיסים. באתר ישנו מחשבון עלויות המאפשר לכם לחשב את המחיר המקסימלי אותו תשלמו ובכך תוכלו לדעת אם כדאי לכם לבצע את העיסקה. לדוגמא (מהמקרה שלי): אופניים: 2200$ (כולל המשלוח בארה"ב חשוב!) מיסים ואגרות: 375$ למרות שהחישוב הראה 485$ משלוח: 120$ מחיר סופי 2800$ ל usaddress משלמים כמובן רק את המיסים והמשלוח, אך המחשבון מאפשר לחשב כדאיות העיסקה. השירות אדיב וניתן לדבר איתם טלפונית (ממוקמים בארץ) ולקבל עזרה ויעוץ. אשמח לעזור לכל המעוניין.

etal2

New member
לא מסובך אבל בד"כ גם לא משתלם

כשמדובר על פריטים בסדר גודל נורמלי (כמה עשרות דולרים) שאנשים קונים ביום יום מ-ebay המשלוח בשרותים האלו (יש עוד כמה חוץ מ-usaaddress) הופך את המחיר ללא משתלם.

vanom

New member
הוא שאמרתי

משתלם במיוחד לפריטים גדולים, או במקרה והשולח (כגון אדם פרטי מ ebay) שאינו שולח לארץ.

OPL

New member
סתם דוגמא קטנה

אני אחרי החלפת ברקסים (Kool-Stop Hayes MX2 )והמחירים בארץ הם: 1. באתר הרים 89+ 12.90 (משלוח) = 102 ש"ח 2. בחנות רגילה ש"ח 95 + עבודה נכנסתי לאיזה חנות בhttp://stores.ebay.com/Bicycle-Supply EBAY שם המחיר לשתי זוגות=4 רפידות +משלוח הוא: 24$+6.5$ * 4= 122 ש"ח וזה עבור 4 רפידות ככה שלגלגל זה יוצא 61 ש"ח שזה חיסכון לא רע... אני מפספס פה משהו? כמה PAY PAL לוקחים עבור עסקה כזו?

תבדוק גם פה

לדיסקו ברייקס יש דילים טובים. שים לב שזה לא קול סטופ. זה EBO לשיקולך...

למעלה