חנויותתתתת...

חנויותתתתת...

טוב אז ככה יש חנות אחת מאוד נחמדה........ של ג'נסים .. בהדר בחיפה מי שגרה פה בסביבה... אולי מכירה זה ברחוב החלוץ ולא הרצל ממש אחרי הכניסה השנייה לשוק........... ממשיכים טיפה ישר יש את כפר השעשועים ?? הכל בדולר?? הגשר הענק הזה שם?....... כל החנויות המפחידות האלה של הזקנים ?......... אז קיצר הייתי שם היום ופתאוםםםםם....... ראיתי חנות עם מלא גינסים צעירים כאלה ויפים....וראיתי ג'ינס יפה ושאלתי סתם לידע כללי איזה מידה הוא... זה חיקוי של לי קופר ואני לא אוהבת גיזרה גבוההההה אז מי שאוהבת אותם טיפה נמוכים אז הם לא נמוכים מאוד כמה סנטימטרים מתחת לפופיק.. בקיצוררר.. מאוד יפותתת... ותנחשו מה?... הנזק לא רציניי 100 שקל.. כן כן ... וזה לא רק זה יש שם מלאאא דגמים ותנחשו כמה הכל?? 100 שקל יש שם מידות גדולותתתת וגם מידות יותר קטנות... את החיקוי של לי קופר יש עד מידה 46-48 והם מהממממווותתת כבר כל הדודות שלי שהם רזות הולכות לקנות שם כי 100 שקל זה לא הרבה... בכל מקרה זה נראה כמו מחסן כזה.. לא כמו חנות.. ואין לחנות שם ככה שאני לא יכולה לעזור.. בכל מקרה מההתסתכלות שלי שם יש מלא מידות גדולות............. ומלא ג'קטים של ג'ינס.. גם כן מידות גדולות אם אני לא טועה יש שם את המותג של como שזה מידות גדולות.. וחוץ מזה אתמול הייתי בגרנד בקומה ראשונה יש חנות שנקראת טיפקס ויש שם גם ב 100-150 שקל גינסים במידות גדולות.. עד 50 אם אני לא טועה... וזהו ויש שם בגדים גם נחמדים למרות שלא קניתי שם כלום הכול היה גבוה ולא בטעמי... בכל מקרה ראיתי עוד מלא מכנסים אבל מה לעשות שזה רק מה שהיה עליי סכום כסף כי בכלל לא התכוונתי לקנות!! במקרה.. אז בכל מקרה מממליצהההההההה..!!

תתחדשי, לגבי החנות טיפקס בגרנד

אני מכירה ( קניתי שם מספר פעמיים). והחנות השנייה בהדר , את יודעת אולי את שמה?! לא ממש הבנתי לפי התיאור שלך, זה אולי באיזור של החנות " סוף העולם"?

אין לה שם

היא יותר מחסנית כזאתכן זה בדיוק הכיווןןן אבל הרבה הרבה יותר לפניייייי.. ממש אחרי היציאה מהשוק אז המדרכה שממול סוף העולם.. יש שם ממש ממש בהתחלה חנות גינסים כזאת שמרחוק שיה אנראית כמו איזה חנות של רוסים זקנים/דוסים חחח איזה תיאוררר אבל יש שם ג'ינסים ממש יפים! ובסוף העולם יש בגדים במידות.??

אוקיי תודה , בהזדמנות אני אחפש

את החנות , במיוחד בגלל שיש להם ג'ינסים של קומו . בסוף העולם יש מחלקה קטנה של מידות גדולות ( לפחות עד מידה 50) . יש שם חולצות ממש צעירות במידות גדולות (כאלו שיושבות על הכתפיים עם שרוולי עטלף). ומכנסי ג'ינס גם יש עד מידה 46-48 בערך.

המחירים רגילים יחסית , ג'ינסים

בסביבות 100-120 ש"ח ( דוגמאות נחמדות אבל לרוב גזרות גבוהות לפי מה שזכור לי )אולי הם הביאו דברים חדשים מלא זמן לא ביקרתי שם. וחולצות יפות ( ליציאות) בסביבות 70-80 ש"ח. די שווה הייתי אומרת.

למעלה