גם אני ראיתי את התכנית והזדעזתי ...
דוד הזה הוא איום ונורא וגם נראה נורא דרך אגב חחחח.... קודם כל אין לו זכות להעיר לשמנים ,אי אפשר להאשים בנאדם בגלל שהוא שמן,כי הגורמים העיקריים לשומן,זה גנטיקה,חילוף חומרים,ותרבות האכילה של המאה העשרים שמעודדת אותנו לאכול כל הזמן ג'אנק פוד ופאסט פוד,אז נכון שבנאדם שמן יכול לשנות את זה ולרזות ,אבל א' זה לא כזה פשוט וקל וב' יש אנשים שמנים שטוב להם כמו שהם ,הם מאושרים כשמנים ולא מרגישים צורך לרזות,זכותםם,כל אחד צריך לעשות מה שמתאים לו ולא מה שמתאים לאחרים ובמיודח לא מה שמתאים לדוד דביר,... דבר שני לא נראה לי שדוד בדיוק יודע מה זה שמן ,הוא לא יודע מה זה שומן עודף שיכול להזיק לגוף,בישבילו כל אחת שעברה את מידה 38 היא שמנה מידי,וצביקה הדר ממש לא שמן הוא נראה מצוייןןן ,אז אולי יש לו איזה שני קילו מיותרים בבטן אבל ממש לא יותר מזה .........חשוב מאוד לדעת להבדיל בבין שומן שהוא שומן עודף של אישה ששוקלת 100 או אישה כמו חנה לסלאו ,לבין שומן אסתטי של אישה מלאה שלא מזיק לגוף והרבה פעמים מוסיף,למשל נועה תישבי,הילה גו'רנו הן דוגמא מצויינת לנשים שמלאות בצורה יפה ששומן הגוף שלהן אסטתי ולא מזיק לגוף(והוא יורת ברמה של בשר מאשר שומן),ולא רקדנית ממש לא חייבת להיות 50 קילו בישביל לירקוד,עכשיו אני מבינ ה למה הוא כל כך שונא את גיתית,בהתחלה חשבתי שהוא שונא אותה בגלל הסגנוןש לה עכשיו זה ברור ליש הוא שונא אותה בגלל שהיא מלאה קצת ולא רזה ודקיקה כמו שרית קרפ