חנה לסלאו

חנה לסלאו

בשיחה עם צביקה הדר על שמנים
עזבו כרגע מי אוהב את מי ואיזה סלב טוב יותר או ירוד יותר לא האישיו צביקה מודה מידית כשאני רואה שמן מגיע להבחן "אני ישר לטובתו" האמת שרואים את זה אוחחת שמנים יש כזה דבר? כשאתם רואים שמן אתם מביטים באהבה ?

גם אני צפיתי בתכנית

ואהבתי את היחס האוהד של צביקה לשמנים כשמן לשעבר ובכלל את הכנות הזו והפתיחות שלו בעניין כשהוא אר אני פעם שמן פעם פחות, עולה ויורד במשקל.. ואת זה שאמר שכשהטא רואה שמן הוא מיד לטובתו כי אם הוא שלם עם עצמו לבוא לעמוד מול בוחנים כדי לעשות משהו שהוא אוהב, זה אומר הכל. אחוות שמנים..? לא יודעת אם יש כזה דבר.. הפורום שלנו כשהוא נפגש , יש שם אחוות שמנים בהחלט! כשאני רואה שמנים.. אני לא תמיד מביטה באהבה. אני והבת לראות שמנים מטופחים, מאושרים. ואז אני מביטה באהבה

geta

New member
גם אני ראיתי את התכנית והזדעזתי ...

דוד הזה הוא איום ונורא וגם נראה נורא דרך אגב חחחח.... קודם כל אין לו זכות להעיר לשמנים ,אי אפשר להאשים בנאדם בגלל שהוא שמן,כי הגורמים העיקריים לשומן,זה גנטיקה,חילוף חומרים,ותרבות האכילה של המאה העשרים שמעודדת אותנו לאכול כל הזמן ג'אנק פוד ופאסט פוד,אז נכון שבנאדם שמן יכול לשנות את זה ולרזות ,אבל א' זה לא כזה פשוט וקל וב' יש אנשים שמנים שטוב להם כמו שהם ,הם מאושרים כשמנים ולא מרגישים צורך לרזות,זכותםם,כל אחד צריך לעשות מה שמתאים לו ולא מה שמתאים לאחרים ובמיודח לא מה שמתאים לדוד דביר,... דבר שני לא נראה לי שדוד בדיוק יודע מה זה שמן ,הוא לא יודע מה זה שומן עודף שיכול להזיק לגוף,בישבילו כל אחת שעברה את מידה 38 היא שמנה מידי,וצביקה הדר ממש לא שמן הוא נראה מצוייןןן ,אז אולי יש לו איזה שני קילו מיותרים בבטן אבל ממש לא יותר מזה .........חשוב מאוד לדעת להבדיל בבין שומן שהוא שומן עודף של אישה ששוקלת 100 או אישה כמו חנה לסלאו ,לבין שומן אסתטי של אישה מלאה שלא מזיק לגוף והרבה פעמים מוסיף,למשל נועה תישבי,הילה גו'רנו הן דוגמא מצויינת לנשים שמלאות בצורה יפה ששומן הגוף שלהן אסטתי ולא מזיק לגוף(והוא יורת ברמה של בשר מאשר שומן),ולא רקדנית ממש לא חייבת להיות 50 קילו בישביל לירקוד,עכשיו אני מבינ ה למה הוא כל כך שונא את גיתית,בהתחלה חשבתי שהוא שונא אותה בגלל הסגנוןש לה עכשיו זה ברור ליש הוא שונא אותה בגלל שהיא מלאה קצת ולא רזה ודקיקה כמו שרית קרפ

אי אפשר להאשים בנאדם כי הוא שמן?

נורא קל להאשים את "תרבות האכילה של המאה ה-20", נכון? =\

geta

New member
מילא להאשים בנאדם שהוא שמן,אבל.כנסי

מילא להאשים בנאדם שהוא שמן אבל להגדיר כל מיש מעל מידה 38 כשמנה זה מממש חוצפה,נכון יותר מידי שומן זה לא בריא לגוף אבל קצת שומן ברמה של קצת מלאות ,ברמה של בשרניות עסיסית,זה בכלל לא מזיק,ותאמיני לי שההגדרה של דוד לשמנה זה ממש לא מישהי במשקל 90 ומעלה ק''ג אצל דוד כל מי שעברה את ה-55 קילו נחשבת לשמנה,גיתית ויוליה מנולד לרקוד שהן ממש לא שמנות הן כולה מלאות קצת ובצורה אסטתית ויש להן גוף חטוב מאוד ויפה,אבל בישביל דוד הן נראות ממש שמנות,אין שי לו ראייה מעוותת............

בחשיבה מהירה

הייתי אומרת שקצת אני מביטה בשמנים בעיקר בהזדהות, שאני יודעת איך זה להיות ככה, אבל זה די סותר כי אני בעיקר נמנעת לבהות בצורה ממושכת כי אני יודעת שזה הכי כאב לי ועדיין הכי כואב לי שמישהוא בוהה בי בצורה מסויימת. אז זה לא ממש נקרא שאני מסתכלת נכון?

gallish

New member
ברור שכן...

אצלי בכל אופן
כשאני רואה שמן/נה, במיוחד שבתכניות טלויזיה תחרותיות או במקומות שהמראה החיצוני משפיע (במיוחד בריקוד...), אני ישר לטובתם

gallish

New member
תודה מותק ../images/Emo24.gif

קפצתי לביקור אחרי שנים שלא הייתי כאן... מבטיחה לקפוץ לעתים קרובות יותר

lb22

New member
בתוכניות סטייל כוכב נולד וכל אלו

לא צריך להתייחס למשקל אלא לכישרון ואם צביקה הדר טוען שהוא מתייחס שונה לאדם שמן זה אומר שזה לא פייר. שזו לא תחרות הוגנות מהתחלה.... במקום שצריך קודם כל כישרון על פני כל דבר אחר. אבל ניחא מהיכרות עם התוכנית הזו בעיקר כוכב נולד הכל שם מכור עוד מהאודישנים הראשונים.....ככה שזה לא כזה מפתיע.

אוטומטית אני בעדו../images/Emo13.gif

תלוי כמובן מה הנסיבות, אבל שאני רואה שמן, אפילו סתם ברחוב, ישר עולה לי חיוך. ישר אני חושבת על הפורום, מעניין אם הוא קורא כאן או לא. אני אוהבת להסתכל על שמנות שגאות בעצמן ברחוב והולכות בהליכה כל כך יפה ובטוחה, ואני אוהבת לראות אנשים שהשומן לא עוצר אותם.

../images/Emo9.gifגם אני אוטמטית בעדם

סוג של הזדהות אמפטיה הבנת הקושי , ההתמודדות ואם הם מתחרים על משהו אז הרי שאני בעדם עוד יותר ממקום שבאמת יצליחו על סמך הכישורים ולא יכשלו כי הם לא עוברי מסך או קשקוש מהסוג הזה

יפעת*

New member
../images/Emo45.gif

בלי התכוונות, ובלי הכנה מוקדמת, אני תמיד בעד שמנים כנראה סוג של הזדהות

צביקה הדר- בחור מקסים

צביקה אדר- אותו אדם שמשתנה לנו בשים האחרונות על מסך הטלויזיה פעם רזה יותר פעם מלא יותר, אבל תמיד נשאר אותו צביקה. שמעתי עליו עד היום רק דברים טובים. חברה שלי (אחת ממתמודדי כוכב נולד2) סיפרה לי שהוא פשוט מחבק את כולם. נותן לכולם הרגשה טובה ומה שהוא משדר בטלויזיה (החום והאהבה) זה כלום לעומת מה שהוא באמת. לדעתי זה יפה מצידו שהוא לא שוכח את הימים ההם בו התחיל את הקריירה וכל מקום אשר ניגש אליו סגר בפניו את הדלת. אחוות שמנים- לדעתי כן יש דבר כזה. בהפעלות שלי אני מזמינה הרבה פעמים את אותם ילדים שמנמודים וגורמת להם לעליה בבטחון. אתם צריכים לראות את האושר שיש להם בעינים אחרי שהם חוזרים למקום. גם בהפעלות למבוגרים זה מקסים לראות אותם משתפים פעולה וגם מרגישים יותר בטוחים לעלות (אולי זה בגלל שגם אני שמנה...
בכל אופן זה כייף
)

למעלה