חנה וטל... מה דעתכן על ...

סאטיר2

New member
קצת עדכון -

גברים חתיכים וסקסיים צעירים קוראים לעצמם - כוסון. לדעתי זה די מצחיק, אם נחזור לאותו דיון נשכח בדבר "זליגה מגדרית".

סאטיר2

New member
ונזכרתי אחרי ה"אנטר"

היום יש התפתחות לקראת אשכון חנה/טל - אם תוכלנה לצרף את שתי הודעותי להודעה אחת, תודעה.

טל קר

New member
אהלן סאטיר, אין לנו אפשרות לערוך

הודעות של משתמשים, רק למחוק. לכן אם תכתוב את ההודעה מחדש ביחד, נוכל למחוק את שתי ההודעות הנפרדות, אך לא יותר מכך. אגב, כשמוחקים הודעה, כל ההודעות שמשורשרות אליה נמחקות גם כן, אין אפשרות למחיקה סלקטיבית. לכן אם אתה רוצה לשים את ההודעה מחדש, אז לא משורשרת להודעה שאתה רוצה שנמחוק.

aaa123

Member
אני מצטרף לחרם בשבוע הקרוב

בהתחלה חשבתי שזה מוגזם להחרים בגלל דבר אחד שלא מוצא חן בעיני אבל אז ראיתי שנכתב על סיסטה 10 הודעות אחרונות של כותב זה ,ולא בלשון ניטרלית כמו שאני זוכר בעבר אחרי התלונה של אוגוסטוס, אז החלטתי בתגובה לנסיגה להחרים את תפוז. זאת ההודעה האחרונה שלי בינתים ,ולא אכתוב הודעות בשבוע הקרוב אם לא יהיה שינוי חיובי אני חושב שפתרון יותר טוב מלשון ניטרלית היא לשון שמתחשבת בכרטיס האישי של הגולשות. לי כתוב שלח/י למטה ,והייתי מעדיף שלי יהיה כתוב שלח כי הגדרתי את עצמי כזכר כאשר לגולשות יהיה כתוב רק שלחי. שלח/י יכול להשאר רק עבור גולשות שלא הגדירו את עצמן בכרטיס האישי. אני מקווה שלא ישנו את השלח/י לשלח בלבד גם לנשים כנקמה על החרם הזמני עליו החלטתי כי זה עשוי להפוך את החרם שלי לתמידי.

aaa123

Member
אני חוזר בי, ונראה לי שיש לי טעות

אני חושב שהסיבה שראיתי 10 הודעות אחרונות של כותב זה היא פשוט אפשרות כתיבה אחרת של תצודת ההודעה בעמוד נפרד. אם אני בוחר בתצוגת הודעה בעמוד זה אז אני יכול למצוא 10 הודעות אחרונות בלבד בלי המלים כותב זה. מכיון שאני כנראה טועה בעובדות אני חוזר בי מהחרם.

טל קר

New member
סוף טוב- שובו נשים לגבולותנו.

כפי שציין עופר ב.ה. , הבלונדה הטעון שונה לבלונד הניטרלי. SISTA שובי הביתה. טל

sista

New member
יש!!!! יש!!! כמה התגעגעתי אליכן!!! ../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה, חשבתי שהחרם הזה יכול להימשך ולהימשך ולא יהיה לי עם מי לדון. למרות זאת, עדיין נראה לי נכון שפורום פמיניסטי לא ישב בתוך אכסניה של סטריאוטיפים סקסיסטיים. זה מדכא מדי. התנגדתי לביטוי "סחטנות" שקראתי, כי אני מרצוני החופשי, את זמני וכספי החופשיים לא רציתי להוציא בתוך תפוז, למרות שחבל לי על הזמן הלא ממוחשב שעבר, וזו לא היתה מניפולציה אלא אקט של כנות. טוב, עזבו אתכן משטויות. התגעגעתי וכיף לחזור.

למעלה