חמ"נ-כמה שאלות..

חמ"נ-כמה שאלות..

היי, היה לי לפני כשבוע זימון לראיון אישי בבית אליהו. נראה לי שהוא עבר בסדר גמור, יש לי בעוד כשבועיים זימון נוסף-בית השיריון מ8 בבוקר ועד 4 בצהריים! אני צריכה להצטייד בעט, אוכל וכל מיני כאלה. יש למישהו מושג מה הולך להיות שם? למה אני צריכה להכין את עצמי? אני קצת בלחץ :\ עוד שאלה- תחום הלווניות במודיעין נקרא מופ"ת? או שזה משו שונה לגמרי. ומישהו יודע קצת על מסלול טבת? תודה רבהרבה, ירדן.

phoenixTheGod

New member
תבדקי באתר של חמ"ן למה הזימון שלך

http://www1.idf.il/aman/Site/ אולי אוכל לעזור לך יותר. ולגבי הזימון, תשני טוב טוב בלילה, כי אם זה כזה ארוך אז זה לפחות 10 מבחנים שונים ומגוונים, ואם אין לך כח לעשות אותם בגלל חוסר שינה אז סתם את תהרסי לעצמך.

דללה

New member
לרוב, השעות הן סתם טווח של זמן...

יכול להיות שתצאי משם עוד הרבה לפני. בעיקרון, אין לך למה להכין את עצמך. אני מניחה שיהיה לך מבחן כלשהו בערבית ואולי גם ראיון אישי. תבואי רגועה. באמת שאין ממה להילחץ. הרוב עוברים

הייתי במיונים למופ"ת לפני 3 שנים

מופ"ת זה מחקר ופיתוח חזותי. יש בזה משהו שקשור גם ללווינים אבל אני לא יודעת עד כמה [לא עברתי ת'מיונים אז אני לא לגמרי בקיאה בתפקיד]. אם המיונים שלך לזה ואת רוצה לשאול משהו את מוזמנת

נורא מוזר לי שהם אומרים שמצאו מועמדים

מתאימים יותר למופ"ת אך בכל זאת מזמנים אותי למבחנים! ד"א- ערבית אני לא לומדת.

...

באמת נשמע מוזר. אני ממליצה לך לפחות ללכת ולשמוע, מקסימום את חותמת ויתור במקום. ומופ"ת לא קשור לערבית, גם אני לא למדתי ערבית בתיכון והייתי במיונים.

L a S

New member
:|

as far as i know... מופ"ת זה מחקר ופענוח תצלומי אויר.

השאלה היא.

מה המבחנים האלה, למה? איזה מסלול? הבנתי שלטבת לא צריך כאלו מבחנים של זיכרון והיגיון וכל אלה.

חשוב שכולם יכנסו!

אני יודעת שרובכם עוד לא שמעתם על זה אבל יש דבר בצבא שנקרא ב"מ- ביטחון מידע ומידור. לא אמורים להגיד כל מיני דברים ואני לא אומרת את זה מתוך צעירות. אני כבר שנה וחצי בצבא. פשוט תימנעו מלהגיד כל מיני שמות של מסלולים ובטח ובטח על מה הם מדברים וכל מה שדומה לזה זה מיותר וזה לא חכם! תתחילו להתרגל מעכשיו לזה!

למעלה